|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Opšti uslovi korišćenja portala

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 15.5.2018
Opšti uslovi opisuju, određuju i regulišu uslove korišćenja sadržaja i usluga portala Ringeraja.rs čiji je vlasnik i operater kompanija Danu media d.o.o. Beograd. Poslednja izmena 15. maja 2018. godine.

image
Designed by katemangostar / Freepik
/11Opšti uslovi korišćenja (Pravilnik) određuju pravila korišćenja sadržaja i usluga portala Ringeraja.rs, čiji je vlasnik kompanija Danu media doo Beograd. Upotrebom portala i njegovih usluga u potpunosti prihvatate ove uslove korišćenja i obavezni ste da ih poštujete. Vlasnik portala može da promeni Pravilnik u bilo kom datom trenutku, i to objavljivanjem promena na ovoj stranici. O promenama uslova korišćenja vlasnik nije obavezan da obavesti korisnike portala. Ukoliko nastavite sa upotrebom portala, smatra se da ste pristali na sadržaj poslednje revizije Pravilnika. Ukoliko se ne slažete sa uslovima korišćenja i politikom privatnosti, molimo vas da odmah napustite portal.


Definicija korišćenih izraza:

 • vi, korisnik: registrovani korisnik ili svaki posetilac koji pretražuje po sadržaju portala Ringeraja.rs
 • mi, kompanija, vlasnik portala: portal Ringeraja.rs ili kompanija Danu media doo Beograd
 • partner: pravno ili fizičko lice koje plaća korisnički servis portala Ringeraja.rs
 • usluge: sve usluge koje nudi portal Ringeraja.rs, koje obuhvataju:
  • sve vrste oglašavanja na portalu
  • upotrebu alata i aplikacija portala,
  • ostale usluge.


1. SADRŽAJ PORTALA

Celokupan sadržaj portala, uključujući tekst, grafiku, slike, logotipe, ikone, softver i druge sadržaje, vlasništvo je kompanije Danu media doo Beograd, naših partnera ili autora sadržaja. Zabranjena je prodaja ili nadogradnja sadržaja portala Ringeraja.rs bez pismene dozvole autora ili ovlašćenog lica. Zabranjeno je i delimično ili u celosti kopirati, reprodukovati, objavljivati, menjati, dodavati, štampati i distribuirati sadržaje portala Ringeraja.rs. Neovlašćeno korišćenje sadržaja portala Ringeraja.rs predstavlja kršenje autorskog prava i drugih zakona.

Korisnicima je dozvoljeno da koriste i pretražuju sadržaj portala Ringeraja.rs, dok se ne krše autorska prava. Dozvoljeno je preuzimanje i štampanje informacija i materijala sa portala za potrebe gledanja i čitanja u nekomercijalne svrhe. Autori i kompanija nisu odgovorni za bilo kakve negativne posledice korišćenja sadržaja portala Ringeraja.rs. U slučaju neovlašćenog objavljivanja autorskih sadržaja na portalu, autor je u obavezi da nas obavesti na adresu pomoc@ringeraja.rs. U roku od 24 časa od upozorenja, objava će biti obrisana sa portala.

Zajedno sa autorima sadržaja portala brinućemo za tačnost, ažurnost i potpunost podataka i sadržaja na sajtu. Kao kompanija ne preuzimamo nikakvu odgovornost ukoliko podaci nisu tačni, potpuni i ažurni.

Sadržaj portala Ringeraja.rs namenjen je samo za potrebe informisanja, a ne kao zamena za lični stručni savet, na primer lekara. Dakle, korisnik se oslanja na sadržaj i informacije na portalu Ringeraja.rs uz sopstveni rizik.


2. OBAVEZE KORISNIKA

Porodični portal Ringeraja.rs je namenjen pojedincima koji traže informacije o zatrudnjivanju, trudnoći, roditeljstvu i podizanju dece, kao i razne informacije vezane za porodicu. Naši forumi su javni i dostupni svima koji žele da razmenjuju svoje stavove i iskustva sa drugim korisnicima, ili samo na taj način traže željene informacije. Određeni delovi portala su dostupni samo registrovanim korisnicima, kao što su na primer postavljanje komentara na forumu i gledanje pojedinih foto albuma.

Korisnici u potpunosti odgovaraju za sve informacije objavljene na portalu i za sve aktivnosti koje obavljaju pod svojim korisničkim imenom i ličnom lozinkom. Sadržaji koje korisnici objavljuju na portalu Ringeraja.rs ne odražavaju stavove redakcije portala Ringeraja.rs.

Korisnik je saglasan da su sve informacije koje je objavio na portalu Ringeraja.rs tačne, i odgovoran je za njihovu autentičnost. Kompanija Danu media doo nije odgovorna za netačne informacije koje navode korisnici portala.

Korisnici koji ste dobili lozinku za pristup za javnost zatvorenim delovima portala, morate lozinku čuvati i ne smete je zloupotrebljavati ili proslediti trećem licu. U slučaju da se utvrdi da je došlo do neovlašćenog korišćenja vašeg korisničkog naloga, dužni ste da nas odmah obavestite na adresu: pomoc@ringeraja.rs.


Zabranjuje se kršenje ili pokušaj kršenja privatnosti drugih korisnika i bezbednosti portala Ringeraja.rs, što podrazumeva:

 • Pristup podacima koje nisu namenjene korisniku ili neovlašćeno prijavljivanje u ime drugog korisnika;
 • Dozvoljavanje pristupanja nalogu od strane drugih osoba, kao i istovemeno korišćenje jednog naloga od strane više osoba;
 • Pokušaj da se proveri ranjivost sistema;
 • Pokušaj prekida rada i usluga portala Ringeraja.rs, kao što je širenje virusa na portalu Ringeraja.rs, "spamming" itd.

Kršenje sigurnosti i bezbednosti portala povlači civilnu i krivičnu odgovornost.

Strogo je zabranjeno otvaranje više korisničkih naloga!

Korisnicima su takođe zabranjene radnje, koje mogu da utiču na ljudsko dostojanstvo, promovišu rasnu, seksualnu ili etničku diskriminaciju i versku ili političku netrpeljivost i dela i sadržaji štetni po zdravlje i bezbednost ljudi, zaštitu životne sredine i kulturnog nasleđa, uvrede vezane za verska ili politička ubeđenja, ili štetna po interese drugih korisnika portala Ringeraja.rs, provociranje i uznemiravanje drugih korisnika portala.


Takođe je zabranjeno svako besplatno oglašavanje na portalu bez prethodne saglasnosti vlasnika portala. Ovo obuhvata direktno reklamiranje na forumu, kao i slanje privatnih poruka u svrhu oglašavanja (spam). Zabranjeno oglašavanje na forumu obuhvata:

 • Sve objave i aktivnosti korisnika, koje direktno ili indirektno reklamiraju web sajtove koji nisu sastavni deo portala Ringeraja.rs;
 • Direktno oglašavanje bilo kakvih aktivnosti, proizvoda ili usluga.

Kao reklamiranje smatra se i svaka aktivnost pojedinca ili grupe pojedinaca izložena sloganom, linkom na drugi web sajt, uslugama ili uslugama u porukama, potpisima, komentarima.

Administrator portala je taj koji odlučuje da li konkretni sadržaj sadrži elemente oglasa i zadržava pravo da takav sadržaj obriše sa portala. Administrator portala može po vlastitoj proceni i bez obrazloženja obrisati poruku za koju pretpostavlja da je korisnik iskorištava u svrhu promocije i reklamiranja. Ukoliko je korisnik pre objavljivanja poruke u dilemi da li da poruku objavi ili ne, može kontaktirati administratora, urednika ili moderatora portala, koji će mu rado pomoći.

Radi zaštite naših korisnika i mnoštva lažnih kampanja na internetu, zabranjeno je bilo kakvo prikupljanje sredstava u bilo kakvu svrhu, navođenjem ličnih ili tuđih tekućih i žiro računa ili drugih podataka koji bi navodili korisnike portala Ringeraja.rs da daruju svoj novac. Sva fizička i pravna lica imaju zabranu prikupljanja novca na portalu, sem ako je kampanju odobrio i podržao direktor portala, i ta se vodi u ime portala Ringeraja.rs, a ne u ime samog korisnika koji prikuplja sredstva.

Operator zadržava pravo da korisniku zabrani pristup ili ga obriše sa portala Ringeraja.rs ukoliko utvrdi ili sumnja da je korisnik prekršio bilo koju od navedenih zabrana ili na bilo koji način postupio nezakonito i/ili svojim aktivnostima izazvao finansijsku štetu kompaniji Danu media doo Beograd.


3. PRISTUP

Vlasnik će nastojati da pruži korisnicima nesmetano korišćenje portala - pod normalnim uslovima 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Iz tehničkih razloga, zbog održavanja ili zamene hardvera ili softvera, može doći do kratkih prekida u radu portala ili smetnji sa pristupom. U slučaju većih promena sistema koje će biti obavljene nedeljom ili praznikom, zadržavamo pravo na veći ispad u korišćenju portala.


4. OBAVEZE PARTNERA

Partner je u potpunosti odgovoran za sadržaj svoje reklame. Obavezuje se da njegova reklama ili oglas ne krše aktuelne zakone o oglašavanju i/ili nisu u sukobu sa postojećim kodeksom oglašavanja. Takođe, partner se obavezuje da neće objavljivati oglase koji mogu da utiču na povredu ljudskog dostojanstva, i koji promovišu rasnu, seksualnu ili etničku i versku diskriminaciju ili političku netoleranciju, i sadržaje štetne po zdravlje i bezbednost ljudi i zaštitu životne sredine i kulturnog nasleđa, koji vređaju verska ili politička ubeđenja ili štete interesima korisnika portala Ringeraja.rs. Vlasnik zadržava pravo da odbije ili povuče reklamu, koja ne ispunjava navedene uslove. U tom slučaju vlasnik nije dužan da nadoknadi cenu objavljivanja oglasa, da o tome obavesti partnera ili da za brisanje takvog oglasa traži dozvolu.

Partner je dužan da plati fakturu u na njoj navedenom roku plaćanja.

 

5. NAPLATIVE USLUGE

Ringeraja.rs nudi razne naplative usluge. Korišćenje tih usluga se naplaćuje prema aktuelnom cenovniku koji vam može proslediti naš marketing tim. Kontaktirajte nas na adresu: marketing@ringeraja.rs.


6. PRIVATNOST KORISNIKA

Portal Ringeraja.rs se obavezuje da štiti privatnost svojih korisnika. Obavezujemo se da pri obradi podataka, čuvanju zbirke podataka i upotrebi takve zbirke nećemo kršiti odredbe Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Registracija i objava sadržaja na portalu Ringeraja.rs su dobrovoljni. Korisnici naših usluga imaju pravo da pristupe svojim ličnim podacima, ažuriraju ih i brišu na način koji je dozvoljen na tim stranicama. Podaci korisnika biće sačuvani dok su relevantni ili dok ih korisnici ne obrišu sami.

Lične podatke o korisnicima prikupljamo i koristimo u svrhu vođenja baze podataka o registrovanim korisnicima, poboljšanja korisničkog iskustva, praćenja statistike korišćenja portala i za obavljanje usluga ovih sajtova, o čemu su korisnici jasno i nedvosmisleno obavešteni na ovoj stranici.

Automatski beležimo i određene anonimne informacije koje se ne odnose na pojedinačne korisnike i zavise od načina na koji pretražujete portal. Ove informacije se koriste za interna istraživanja sa ciljem poboljšanja naših usluga, za statističku obradu, i iz bezbednosnih razloga. Te informacije obuhvataju: adresu i ime stranice sa koje korisnik ulazi na portal Ringeraja.rs, verziju korišćenog pretraživača i trenutnu IP adresu korišćenog računara.

Korisnicima portala garantujemo njihovu anonimnost. Obavezujemo se da trećim licima nećemo prosleđivati imena i kontakt podatke (adresa, telefon, e-mail adresa) korisnika, bez njihovog eksplicitnog odobrenja.

Zadržavamo pravo da korisnike portala putem elektronske pošte obaveštavamo o novostima i značajnim promenama u sadržaju portala.

Nakon registracije, korisnik se automatski dodaje u spisak primaoca Ringerajinih e-novosti, koje mogu da sadrže i reklamne poruke naših poslovnih partnera. Korisnik može u svakom trenutku da se odjavi sa liste primaoca poruke preko linka za odjavu koji se nalazi na kraju svake primljene e-novosti.

Ukoliko korisnik želi naše usluge preporučiti prijatelju može to učiniti pomoću posebnog alata na portalu. Za preporuku korisnik mora upisati ime i e-mail adresu primaoca koji će primiti jednu e-mail poruku sa preporukom portala Ringeraja.rs. Ti podaci neće biti sačuvani i korišćeni u druge svrhe.

Pristup informacijama koje su u ličnom profilu korisnika dostupan je samo ovlašćenim osobama kompanije Danu media doo Beograd. Kompanija ne garantuje da do neovlašćenih upada u lične profile korisnika ne može doći.


7. LINKOVI NA DRUGE STRANICE

U sadržaju portala Ringeraja.rs nalaze se i linkovi ka spoljašnjim web sajtovima koji nisu održavani od strane vlasnika portala i njegovog administratora. Na te stranice nemamo uticaj i ne odgovaramo za njihov sadržaj, politiku bezbednosti i drugo.


8. KOLAČIĆI (COOKIES) I JAVASCRIPT

Kao i većina sajtova, portal Ringeraja.rs koristi kolačiće. Kolačići su male datoteke koje se beleže u memoriju računara. Korisnicima garantujemo da ih koristimo samo zato da im olakšamo pretraživanje po portalu i na način koji ni u kom slučaju ne ugrožava njihovu bezbednost ili krši prava na privatnost. Ako korisnik onemogući kolačiće, korišćenje određenih funkcija portala neće biti omogućeno, uključujući prijavu u lični profil korisnika.

Za prijavu na portal Ringeraja.rs korisnik mora imati omogućenu upotrebu JavaScript-a.


9. ODGOVORNOST VLASNIKA

Kompanija Danu media doo Beograd ne odgovora za:

 • Negativne efekte upotrebe sadržaja portala Ringeraja.rs i za ispravnost, tačnost, potpunost i ažurnost informacija;
 • Svako oštećenje ili gubitak podataka usled korišćenja portala Ringeraja.rs;
 • Moguće štete programske ili računarske opreme koja omogućava korisnicima ili pretplatnicima korišćenje portala Ringeraja.rs;
 • Loše performanse ili nedostupnost ili ograničenu funkcionalnost portala Ringeraja.rs zbog poremećaja ili smetnji internet mreže;
 • Nedostupnost ili ograničenu funkcionalnost portala Ringeraja.rs prouzrokovanih od više sile;
 • Gubitak poslovne dobiti ili poslovnu štetu koja bi mogla nastati ili je nastala kao rezultat pogrešnog delovanja i prikazivanja portala Ringeraja.rs;
 • Netačne podatke korisnika koji su objavljeni na portalu Ringeraja.rs;
 • Netačne informacije koje partneri objave na portalu Ringeraja.rs;
 • Potencijalne nezakonite aktivnosti korisnika ili partnera na portalu Ringeraja.rs;
 • Svaku vrstu diskriminacije ili uznemiravanja korisnika Ringeraja.rs od strane drugih korisnika ili partnera;
 • Prikupljanje i/ili čuvanje bilo kojih informacija o korisnicima od strane drugih korisnika ili partnera portala Ringeraja.rs;
 • Nesmetano obezbeđivanje komunikacije između korisnika;
 • Pregled komunikacije između dva ili više korisnika, ali zadržava pravo da pristupi bilo kom obliku komunikacije korisnika u slučaju sumnje kršenja Pravila ili u slučaju drugih problema.


10. REŠAVANJE SPOROVA

Za rešavanje svih sporova nadležan je sud u Beogradu. Sve komentare i pitanja u vezi korišćenja portala Ringeraja.rs možete poslati na e-mail adresu: info@ringeraja.rs.


Deo ovog pravilnika su i Opšti uslovi korišćenja foruma

Ukoliko koristite Ringerajine forume, smatra se da se slažete sa oba pravilnika.  

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Doček Ringerajinog Deda Mraza u Nišu – 2014
Zajedno smo se družili i dočekali Deda Mraza, deca dobila poklončiće, mame Ringerajke se ispričale!
3
Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2
O Ringeraji.rs
Pročitajte više o tome ko smo, kakva nam je misija i čiji smo :)
2

Ringerajin Deda Mraz 2015. – Beograd!
photo
Ranom zorom skupili smo se, izdružili, dečica primila poklone od Deda Mraza i obećala da će i cele naredne godine biti d...
Opšti uslovi korišćenja foruma
Rev. 26. mart 2014.image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Дојење.
пеперутка16

Колико дуго сте дојили?

Click Here