Poslednji tekstovi

Od danas domovi zdravlja u Srbiji rade i noću
Domovi zdravlja u celoj Srbiji od danas rade u tri smene, a cilj uvođenja 24-časovnog rada je da ...
Zdravlje

Pampers nastavlja podršku najmanjima
Prvih nekoliko nedelja i meseci presudni su za razvoj prevremeno rođenih beba. Svaki dodir, topli...
Promo objava
Sve o bebama

Uglavnom, to su te godine kada krene alkohol... i to prvo iskustvo ume da bude gadno.
Otišao je sa društvom na Kopaonik na skijanje. Ja znam da on voli da skija, tako da ne brinem dal će nešto brljaviti tokom dana, znam i da ima dovoljno mozga da siđe sa skija ako je umoran, ako je vejavica ili mala, pa ne brinem dal će da slomi sa skija... (naravno, može da se razbije i bez nekog posebnog razloga...). Mene je mnogo više brinulo to da prvo pijanstvo ne bude baš tamo negde na vrh zavejanog brda kom ne znaš ni sa koje strane da priđeš. Onda sam odlučila da mu napišem jedan mail i slikovito mu objasnim da ako se prepije to neće valjati, a mail je izgledao ovako nekako "Ako preteraš sa alkoholom, može da se desi da te odvedu neku bolnicu na ispranje želudca, gde nema ni mame ni tate da ti drže ruku, a sestre i lekari će te gledati kao najgori šljam, i psovaće te. Samo ispiranje želudca izgleda tako da ti nabiju cevčugu do želudca naspu mnogo vode. Mislim da to ne želiš sebi, jel?" Baš sam grozna!
A nisam htela da ga uplašim, samo da ga uputim... Možda malo da ga uplašim.
Još samo prijemni da odradi kako valja!
, ali na putu nismo. I napisah ispod "Draga, pa nismo na putu da nas zgazi neko ko je pijaniji od nas dve!"
....ja sa dvoje dece jos uvek imam zelju da probusim nos ali nemam vremena
!