cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Beta HCG

clock-img

16.04.2012, 16:12

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Yag duso cestitam user posted image

clock-img

17.04.2012, 01:17

clock-img

monini

pencil-img

457

Yag duso bravoooo,bas sam se prijatno iznenadila..cestitaaaaamuser posted image user posted image i navijam da se beta pravilno duplira :)

< Poruku je uredio monini -- 17.4.2012 1:18:03 >

clock-img

24.04.2012, 20:17

clock-img

twinkle

pencil-img

69

ženske drage, šta mislite o ovome :
rezultat bete mi je 3.12 a referentne vrednosti pišu 0-2.50 ???
Kako vam se čini ???
Poslednja user posted image mi je bila 28.3. a dobijam na 28-30 dana ... ovulacije je bila negde oko 12-13.3 ..... mnogo bi mi značilo mišljenje .. hvala puno user posted image

clock-img

24.04.2012, 20:20

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

nisu mi jasne te ref vrijednosti. obicno je trudnoca kad je beta iznad 5. ali ako tvoja lab ima neke druge vrijednosti po ovome sto si napisala to je onda trudnoca jer je tvoja beta iznad 2.5
malo zbunjuje ali nadam se da je to to user posted image  ponovi ti nju za koji dan. ako raste nema sta da brigas user posted image

clock-img

24.04.2012, 20:21

clock-img

twinkle

pencil-img

69

rekli su mi da obavezno ponovim za 48 sati ... i mene su zaprepastile ove vrednosti .....

clock-img

24.04.2012, 20:23

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

po ovome sto si napisala bitno je da je beta iznad 2.5 user posted image  cuvam fige i prasim da sve bude kako treba

clock-img

24.04.2012, 20:37

clock-img

twinkle

pencil-img

69

hvala malenac mnogo user posted image

clock-img

24.04.2012, 21:17

clock-img

JAmy

pencil-img

339

Uh,Twinkle,jaaaaaako drzim fige da ne bude i tebi ne daj Boze biohemijska,bas je nesto ucestala u zadnje vrijeme.
Valjda se previse rano rade testovi,a inace,vecina takvih trudnoca prodje nezapazeno.
Da budem iskrena,ako je vjerovati toj laboratoriji,vise bih voljela da je ta vrijednost veca.user posted image
Ne mogu da vjerujem da je test detektovao tako mali porast bete.
Ili je test extra-senzitivan,ili je nalaz iz krvi netacanuser posted image
Kad si vec krenula u taj zacarani krug vadjenja bete,onda ponovi nalaz za koji dan,ovako,ta brojka ti nista ne znaci...
Kako znas kada je bila ovulacija?Izvini ako si negdje vec pisala,ne mogu sad da trazim unazad po postovima.
Zelim da ipak izadje na dobro,nema odustajanja...user posted image

< Poruku je uredio JAmy -- 24.4.2012 21:21:42 >

"Ako odustanete od pobjede, a da nikada ranije niste pobjedjivali, ostacete ono sto ste i ranije bili- gubitnik. - Skot Pek"

clock-img

24.04.2012, 21:20

clock-img

twinkle

pencil-img

69

JAmy nema greške ... obe laboratorije su pokazale isti rezultat potpuno user posted image user posted image samo su referentne vrednosti različite i mene boli stomak .... baš sam se uplašila i jako sam tužna user posted image

clock-img

24.04.2012, 23:31

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

draga twinkle pokusaj malo da se smiris i obavezno ponovi betu,nadam se da ce sve biti tada kako treba.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

24.04.2012, 23:43

clock-img

twinkle

pencil-img

69

hvala joko puno i ja se iskreno nadam da će sve biti kako treba user posted image

clock-img

25.04.2012, 00:02

clock-img

JAmy

pencil-img

339

Kako god da se ovo zavrsi na kraju,ovo je jedna dobra lekcija i tebi i ostalim crticama koje citaju kroz sta prolazis ovih dana...
Pouka je:nikad ne raditi test ni iz urina niti iz krvi prije nego sto menstruacija izostane najmanje 5 dana,ovo je velika glavobolja...
I ako sve krene kako treba,stres koji prezivljava osoba u ovakvoj nedoumici, moze da naudi ranoj trudnoci u njenom najosjetljivijem stadijumu,a to je definitivno period od trece do pete nedelje trudnoce...

"Ako odustanete od pobjede, a da nikada ranije niste pobjedjivali, ostacete ono sto ste i ranije bili- gubitnik. - Skot Pek"

clock-img

25.04.2012, 09:57

clock-img

twinkle

pencil-img

69

baš tako JAmy ... baš tako ...user posted image

clock-img

26.04.2012, 09:00

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Drage moje

Nova sam ovde...treba mi vase misljenje,posto sam zbunjena user posted image ...
imam dete od 4 god,neredovne menstruacije i policisticne jajnike...user posted image (mozda i jos nesto,ali ne mogu da se setim... user posted image )
Od novembra pokusavamo da napravimo bebu...i bas nam i ne ide.
Poslednju menstruaciju sam imala pre dva meseca (to je kod mene ponekad normalno)...
Pre mesec dana radila sam test na urin i bilo je negativno...Juce sam radila betu (mesec dana od testa) posto mi je i prosli put doktor to trazio(pa rekoh da se pripremim)...i rezultat mi je 11.10 referentna vrednost <10... u laboratoriji su mi rekli da dodjem da ponovim za nedelju dana... Zanima me vase misljenje...user posted image

Molim vas za odgovor bas sam zbunjena...da li mislite da je kasnija ovulacija...pa je tako mali rezultat ili nista user posted image

clock-img

26.04.2012, 09:50

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Draga Janncica,
Nemoguce je odgovoriti na tvoje pitanjeuser posted image . S obzirom na dijagnozu PCOS i jako dugacke cikluse vrlo je moguce da je ovulacija bila jako kasno. Moraces da ponovis betu i vidis da li raste. Srecnouser posted image

clock-img

26.04.2012, 10:00

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

ipak mislis da je moguce user posted image ...hvala...mislila sam u subotu da uradim test na urin (ne mogu da docekam), a sledecu sredu ponovo krv... user posted image Bas sam nesto...bezveze...user posted image

Hvala u svakom slucaju...javljam sta je bilo...user posted image

clock-img

26.04.2012, 10:24

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Naravno da je moguce,
Mislim, ja sam sigurna definitivno da si ti zatrudnela, ono sto ne mogu da znam je da li se trudnoca normalno razvija ili je u pitanju biohemijska... Ali navijam jako za prvu varijantu!! Javi seuser posted image

clock-img

28.04.2012, 07:23

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Upravo uradjen test na urin...Ni mm nisam rekla... user posted image
Znaci 3 dana od vadjenja krvi,test na urin pokazuje user posted image user posted image user posted image user posted image ...hahahha
Doduse, T crtica je bleda,ali se vidi... user posted image

Sto znaci,da mi je u sredu bilo 11.10 i taman se dupliralo i jos malo doslo do 25(da bi test mogao da pokaze) ...
Ipak u sredu cu da ponovim betu...

< Poruku je uredio Olga RR -- 28.4.2012 11:25:05 >

clock-img

28.04.2012, 07:59

clock-img

Yag

pencil-img

1627

cestitam draga pridruzi nam se u prvom tromesecu

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

clock-img

28.04.2012, 08:40

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

user posted image Nova sam ovde...kako da udjem tamo???user posted image

clock-img

28.04.2012, 08:42

clock-img

JAmy

pencil-img

339

user posted image Janncice,kaci sliku u crtice,ne znam kako drugi,ali ja obozavam slike pozitivnih testica,tako djeluju ohrabrujuce i mocno...
Zelim ti sve najljepse,da sve bude u najboljem redu...user posted image
Rubrika "trudnoca",forum "u ocekivanju deteta",tamo je tema "prvo tromesecje"...

< Poruku je uredio JAmy -- 28.4.2012 8:48:35 >

clock-img

28.04.2012, 08:47

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Bleda je...ne vidi se na slici...user posted image ... Pokusavacu na raznim podlogama,pa cu staviti... Ali ne znam kako...hahhahaha...ubacicu do sutra...user posted image

Skroz mi je cudan osecaj...samo bih plakala od srece... user posted image

clock-img

28.04.2012, 10:59

clock-img

Yag

pencil-img

1627

Jamiuser posted image ....evo i prvog tromeseca KLIK eh sto ga ja tebi danas naklikauser posted image

clock-img

28.04.2012, 11:10

clock-img

JAmy

pencil-img

339

Yag,nisam nikad do sada postavljala link,pa nisam bila sigurna da li cu dobro uraditi,zato sam Janncici postupno objasnila kako da dodje do temeuser posted image
Kod mene inace u zivotu vazi pravilo "sto prosto,kad moze komplikovano...?"user posted image

< Poruku je uredio JAmy -- 28.4.2012 11:11:18 >

clock-img

28.04.2012, 11:13

clock-img

Yag

pencil-img

1627

hehehe pametnice moja kopiras link i u prozoru gdje pises poruku napises npr.KLIK povuces misem da poplavi i kliknes gore naopciju gde pise link otvori se novi prozor tu kopiras link prtisnes ok i to je to samo posaljes poruku...ajd skokni do prvog hitno mi treba savet sigurna sam da cu cuti koju pametnuuser posted image