Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

Pa i ja imam "neću" dane.
Imam na vrh čela jednu uspomenu na pravu "Neću" fazu, kada sam imala 2 godine... Šetamo se mi prema kući, mrkli mrak, mama hoće da joj dam ruku, a ja ponavljam: "Neću! Hoću sama!" i otimam se. Sve dok se jedan mamin pokušaj da me uhvati za ruku nije završio sa: "Neću! Hoću saaaaaaaaaaaa... Mamaaaaaaaa... ", tj. mojim padom u kanal koji je nekada služio dal' za vodovod, dal' za kanalizaciju (srećom dubok manje od metar). Razbila sam glavu pošteno, a struje nije bilo i mama nije provalila kolika je posekotina - pretpostavljajući da bih se više drala da je nešto ozbiljno, a i brzo je zaustavila krvarenje. Sutra je tu već bio hematom, pa i da je bilo u malom Trpnju hirurga koji bi to šio, ne bi mi zakrpili... Mogu misliti koliko je to bilo, sad je centimetar dugačko
Probaj da jos postavis molbu-pitanje tako da ne moze da kaze NECU ili da se jadni bebac zbuni.Malena koju sam ja cuvala je cak i na "Idemo na sladoled" odgovarala sa "Necu",ali je facu kad skonta sta je odbila trebalo snimiti