writing-img

RE: Azoospermija

clock-img

03.02.2026, 11:59

clock-img

Anoniman

Men X Mozete li ovdje napisati u poruci Vase iskustvo da mozemo svi vidjeti? Hvala Vam unaprijed

clock-img

06.02.2026, 18:53

clock-img

Anoniman

Pozdrav.  Da li ima neko na forumu ko je bio na Bahceci klinici u Istanbulu? Ako da, mozete li podeliti iskustva? Objave su im vise nego dobre, ali nije uvek instagram prava strana… 

clock-img

13.02.2026, 11:03

clock-img

minior

pencil-img

2

Zdravo,  mi smo isli prosle godine tamo. I trebamo se opet vratiti. Ali smo u razmisljanji, de. Bulent Erol je okej, ali terapija mi je malo deguntantna, samo vitamini i jedan hormonski tablet. Muz ima Klinefertov sindrom (klasicni oblik) Da li je neko uspeo da se ostvari kao roditelj sa ovom dijagnozom? Prosli put su mu nasli 6 spermija, dobili smo 1 embrion, i nazalost se zavrsilo pobacajem. Bila bih jako zahvalna ako bi me neko uputio do dr Emre, kako da nadjem njegom e-mail? 

clock-img

13.02.2026, 11:06

clock-img

Men x

pencil-img

8

Minior imam ja emretov br direktno sa njim se čujete na WhatsApp.  Javite mi se 0628737753

clock-img

13.02.2026, 11:07

clock-img

Anoniman

clock-img

13.02.2026, 11:08

clock-img

minior

pencil-img

2

Ne migu vas pronaci, jer nemate WhatsApp

clock-img

14.02.2026, 16:31

clock-img

Anoniman

Pozdrav:)Da li je neko išao na donaciju nakon neuspešne m. tese?

clock-img

25.02.2026, 15:31

clock-img

Club4

pencil-img

6

Pozdrav, da li mozda ima neko iz Srbije trenutno u Turskoj da mi uzme preparate za nastavk terapije

clock-img

27.02.2026, 08:14

clock-img

WomenX

pencil-img

14

Dobar dan, da li su nekom potrebne inekcije progestan dex ili estrofem 2mg? Voljna sam da poklonim 

clock-img

06.03.2026, 20:19

clock-img

Maky11

pencil-img

1

Veliki pozdrav svima. Ja sam nova na forumu. user posted image Zelela bih da se zahvalim na informacijama i komentarima koje ste ostavljali do sada. Moj suprug ima azospermiju, za to smo saznali u junu prosle godine. Vodjeni reklamama sa instagrama smo otisli u Bahceci kliniku vec u julu. Ne znam da li smo napravili pogresan potez. Doktor Bulent Erol ga je pregledao i dao Klomifen lek i dva suplementa. Citajuci vase prethodne komentare, svima daje isto... Nazalost, nakon terapije se nije pojavila sperma u ejakulatu. Trebalo bi da ide na Micro-tesu u naredne dve nedelje. Kog doktora bi ste nam preporucili za taj zahvat? Procitala sam dosta pozitivnih komentara za dr Emrea. Da li ima neko ko je procitao sve komentare i da je izvukao neki zakljucak ko je najbolji? Hvala unapred na odgovoru!

clock-img

15.03.2026, 04:57

clock-img

Dr@gana1987

pencil-img

2

Draga,

​Pišem ti jer smo i mi par iz Novog Sada koji prolazi kroz apsolutno istu borbu. Nažalost, niste jedini u ovome.

​Suprug je radio analize dva puta u Genesisu i jednom u klinici Spebo, a konsultovali smo se i sa mojim ginekologom, dr Bjelicom. Sa azospermijom kod njega nema šta da tražite. Ono što smo saznali jeste da je poslednja opcija u Srbiji dr Vinka Vukotić (važi za najboljeg urologa), ali u postupku MikroTese je pored urologa koji uzima uzorak najviše ključan embriolog (kojem se predaje uzorak).  

​Tražili smo odgovore na više strana i uputili su nas na kliniku Assisting Nature u Solunu. Kažu da su oni trenutno najbolji i specijalizovani za proceduru MikroTESE jer imaju najbolju opremu i da su šanse za uspeh upitne u zavisnosti da li je opstruktivna ili neopstruktivna azospermija. Vidim da i Tursku hvale ali procedura je ista. Ključni su embriolozi i dobri mikroskopi. Za neopstruktivnu su manje šanse ali navodno pregledaju detaljno sve satima. Kod mog supruga su sve genetske analize i hormoni dobri. Pisali smo klinici u Solunu direktno, čekamo odgovore. Znamo da je intervencija 2100e ali ne znamo nikog ko je bio tamo već su nas dr iz Srbije uputili koji nisu ovde želeli da nam uzmu novac. 

​Ako želite da razmenimo kontakte i podelimo iskustva, slobodno mi ostavite mejl u poruci. Tu smo za svaku podršku i da podelimo naša saznanja.

​Pozdrav,

clock-img

15.03.2026, 05:00

clock-img

Dr@gana1987

pencil-img

2

Da li možemo da dobijemo neki kontakt radi razmene informacija i iskustva.Pozdrav,