U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Čini mi se da smo mi sa slučajem mikro tese usamlljeni u vto svetu. Ne znam zašto mislite da su iz mikro tese lošiji spermatozoidi ,nego iz ejakulata? Nama su suprotno rekli u Solunu. Bez obzira sto muz uvek ima nesto u ejakulatu ,smatrali su da ce biti kvalitetniji ako se uzmu direktno iz testisa. Razumem vase strahove. Ja nisam ni imala sta da zamrznem... imala sam 7 embriona, da bi 5tog dana ostao samo jedan i nista, biohemijska i to je to. Nadam se sl.put da ce biti bolje, ali nmg a da ne strepim od kvaliteta embriona...
IZVORNA PORUKA: Dzeket
I ja se to isto pitam. Deluje mi kao da je na ovoj temi veci procenat zena ciji muzevi su u ejakulatu pred vto imali spermatozoide i da nisu ni isli na micro tese. Kad krenes u ceo ovaj proces ni ne znas da se moze desiti da sperma nije kvalitetna i da embrion ne moze da se razvije. Toliko sam se molila da nadju spermatozoide misleci da cemo izaci kao pobednici iz ove price... A onda kad od 10 jajnih celija petog dana budu samo 2 embriona shvatis da borba nije ni blizu kraja. Strah me da neki embrion nece preziveti odmrzavanje ili jos gore oba, da i ovo sto su nasli na microtese bude potroseno na vto koja nece uspeti i onda smo opet na pocetku.
05.08.2026, 15:56
Dzeket
6
Zato sto sperma iz testisa nije prosla sazrevanje kao sperma iz ejakulata.