writing-img

RE: Da se smejemo našoj deci... :-)

clock-img

07.07.2015, 12:01

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Hahaha Rosita a tm jedva dočekao da i on pridoda,isti su svi muškarciuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

07.07.2015, 12:24

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Hahaha, da te sitne provokacije user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

08.07.2015, 13:07

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: Rosita

Meni je moj D juce rekao - Ti si zla maceha. Znam da ne zna znacenje, al ne bese mi milo user posted image . Jos ja kazem mm cujes li ti sta on meni kaze, a mm ce - provalilo te i dete , bezobraznici jedni user posted image

user posted image bilo je i kod mene slicnih ispada...
a i za Nodija,moj sin je neko vreme u ime zakona zaustavljao na ulici user posted image Pravi sou !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

08.07.2015, 13:51

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja sam se pre neki dan smejala mom najmlađem,jesta da situacija nije bila mnogo smešna.Moj muž se nešto bio rastužio zbog bolesti prijatelja pa je plakao a ja ga tešila,to video S. pa kada je taja izašao napolje a on mi kaže ....zašto ti mama taji cepaš srce,je l ga više nbe voliš? znači u početku sam ostala bez teksta a onda sam mu objasnila da nije tako,i onda sam se smejala

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

08.07.2015, 15:08

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Srce malo user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

08.07.2015, 15:22

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Toliko smesnih situacija a u stvari istinitih,hteli mi to da priznamo ili ne?

clock-img

08.07.2015, 15:36

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

ma deca su mali sunđeri koji sve što čuju upijaju...verovatno je čuo kada mi mm rekao kako mu se srce cepa zbog prijatelja i mali to odmah povezao da sam ja taji srce pocepala i sada on zato plače

clock-img

09.07.2015, 15:00

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Evo malo i najmladjima da se smejemo user posted image

url=http://www.Slikomat.com/slika/5872501.htm]user posted image [/url]

clock-img

09.07.2015, 16:15

clock-img

Ana RR

pencil-img

34382

Hihi sjajno user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

09.07.2015, 17:31

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image jao Mila što je simpatičnauser posted image nestrpljiva da proba lubenicuuser posted image

clock-img

09.07.2015, 19:00

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mila super slika user posted image Izgleda da dete bas voli lubenice pa ne moze da ceka user posted image user posted image

clock-img

09.07.2015, 20:07

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ma nije je jos ni probalauser posted image , malo cemo sacekati za lubenicu..ali joj je valjda bila zanimljiva user posted image

clock-img

09.07.2015, 20:10

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Lici joj na loptu user posted image

clock-img

09.07.2015, 20:23

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Da,u pravu si,jurca stalno i za loptama,samo lubenica je bas veeeeelika lopta user posted image jos kad bi stala u usta user posted image

clock-img

09.07.2015, 20:24

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

hahaha neka velika lopta ...mogla bi da se probauser posted image

clock-img

09.07.2015, 20:42

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Wau,sto je dobra slika,imam slicnu sa mojim sinom.Mnogo su slatki a lubenica veca od nje.user posted image

clock-img

09.07.2015, 22:13

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja ću pokušati da nađem, imam jednu smešnu sa mlađim sinom,kako jede kobasicuuser posted image

clock-img

10.07.2015, 18:47

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Rucamo danas,muz kaze da sam presolila krompir(a nisam user posted image ) a S mu dodaje kecap i kaze:Evo tata stavi kecap,bice ti ljuto,nece vise biti slano!user posted image user posted image

clock-img

10.07.2015, 18:49

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image hahaha a kečap vam je onaj ljuti pa će tata zato da se zaljutiuser posted image
Kako ona misli na tatu

clock-img

10.07.2015, 18:51

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Viki draga,samo ljuti kecap kupujemo i to onaj Polimark,svi drugi su nam bljak user posted image Od kako su krenule da ga jedu,jedu ljuti nikada blagi nisam kupila.

clock-img

10.07.2015, 18:56

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image a kod nas je obrnuta situacija,samo blagi konzumiramo,zato sam odmah pomislila da vi jedete ljuti jer inače zašto bi krompir bio ljutuser posted image

clock-img

10.07.2015, 19:13

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Prilazi mi mlađi sin i pita:Mama jesi li gladna?" Ja:" Nisam"...On:"Moraš biti gladna sad!" ...dobro,gladna sam...odlazi i donosi poslužavnik iz kuhinje, a na njemu njegove gaćiceuser posted image pala sam od smeha...uzeo iz korpe gde je čist veš pa mi servirao večeruuser posted image

clock-img

10.07.2015, 19:16

clock-img

mila83

pencil-img

3821

user posted image pa kada si gladna ! user posted image

clock-img

10.07.2015, 19:18

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Prilazi mi mlađi sin i pita:Mama jesi li gladna?" Ja:" Nisam"...On:"Moraš biti gladna sad!" ...dobro,gladna sam...odlazi i donosi poslužavnik iz kuhinje, a na njemu njegove gaćiceuser posted image pala sam od smeha...uzeo iz korpe gde je čist veš pa mi servirao večeruuser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.07.2015, 19:19

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image user posted image koliko sam gladna još bi mogla i poslužavnik zajedno sa gaćicama pojestiuser posted image