writing-img

RE: Da se smejemo našoj deci... :-)

clock-img

10.07.2015, 19:20

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Viki uzmi jedan Herbafast da ne jedes tolikouser posted image

clock-img

12.07.2015, 10:12

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Moja cerka mi rece juce :
Mama,kupi onaj novi prasak za ves,on super pere jer ima nemacku tehnologiju ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

12.07.2015, 11:20

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: mila83

Moja cerka mi rece juce :
Mama,kupi onaj novi prasak za ves,on super pere jer ima nemacku tehnologiju ! user posted image

user posted image Pametno dete razmišljauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

12.07.2015, 17:12

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Evo najnovija provala.Sedimo mi kod komšija i komšin komentariše:"Jao Stefi ala si ti pocrneo!" a on se namrgodio pa kaže"Nisam ti ja crnac,ja sam Stefan"

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

12.07.2015, 17:19

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Vrlo pametno.I meni je odvratan nas prasak a i ne znam koji da izaberem,strasno,od cega li ga samo prave?

clock-img

12.07.2015, 17:19

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

I ja cu herbafast ali bi da probam sve ove djakonije koje stavljate ovde da hvatamo zazubice.

clock-img

12.07.2015, 17:57

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Moj sin konacno svaku put kad ide da piski dize dasku,pa posle vraca. Ispocetka smo ga non stop podsecali.Sada,kada je to poceo redovno da radi,kaze : "Mama,ja sam se sada opametio ! "user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

12.07.2015, 17:59

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image jao što je pametan tj. kako se samo opametiouser posted image

clock-img

12.07.2015, 18:04

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Sretnem vaspitacicu koja mi kaze da mi je dete bilo dobro i da su za uzinu imali kroasan sa kremom.Pricam sa sinom a on mi kaze"odakle znas"-kazem" sve majke znaju sta joj jedu deca".Dugo je rastao sa njim,verujuci u tu glupost.

clock-img

12.07.2015, 22:19

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

user posted image
Opustiše me dečica vaša prepametna. Ali lutka koja povraća... user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

13.07.2015, 10:02

clock-img

Buba Mira

pencil-img

757

IZVORNA PORUKA: QueenJ

user posted image

Baš smo to pominali juče kad smo doneli kucu, da to i njemu ne uradi user posted image

clock-img

13.07.2015, 10:15

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

IZVORNA PORUKA: QueenJ

user posted image

Baš smo to pominali juče kad smo doneli kucu, da to i njemu ne uradi user posted image

user posted image user posted image

clock-img

13.07.2015, 20:11

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

IZVORNA PORUKA: mila83

Moj sin konacno svaku put kad ide da piski dize dasku,pa posle vraca. Ispocetka smo ga non stop podsecali.Sada,kada je to poceo redovno da radi,kaze : "Mama,ja sam se sada opametio ! "user posted image

Pametnica mala,moj jos uvek ne vodi racuna....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

13.07.2015, 21:37

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ma deca su puna fora,mogla bih po ceo dan da im se smejemuser posted image

clock-img

14.07.2015, 01:30

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19004

Na letovanju smo.... 22h uvece, setamo...
Iva: Kaki mi se!
Mm: Daleko je da idemo u sobu, ajde u pesak na plazi pa cemo pokupiti i baciti u kantu.
Iva: Neeeee, ne mogu ja to, ne zelim da prljam plazu user posted image

clock-img

14.07.2015, 09:04

clock-img

Anoniman

ivanka pametnica malauser posted image

clock-img

14.07.2015, 09:22

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image pametnica ,ispravno razmišlja,treba doći sutra tu da se kupauser posted image

clock-img

14.07.2015, 11:39

clock-img

Kata90

pencil-img

3329

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Evo najnovija provala.Sedimo mi kod komšija i komšin komentariše:"Jao Stefi ala si ti pocrneo!" a on se namrgodio pa kaže"Nisam ti ja crnac,ja sam Stefan"

Kako me nasmejeuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

14.07.2015, 11:58

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Pametno dete.Ja sam to ,ili slican dozivljaj dozivela sa sinom.Vracamo se busom od mojih koji zive 300 km od mene.On prestao da piski u pelene ali ja sam mu staila pamper za svaki slucaj,jer smo u busu."Piski mi se"-kaze dete."Ma slobodno ti piski".Dete je plajkalo celim putem,i naravno nije hteo da piski.Kako je samo plakao,i sad mi zao.

clock-img

14.07.2015, 12:37

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

IZVORNA PORUKA: aleksandrici

Pametno dete.Ja sam to ,ili slican dozivljaj dozivela sa sinom.Vracamo se busom od mojih koji zive 300 km od mene.On prestao da piski u pelene ali ja sam mu staila pamper za svaki slucaj,jer smo u busu."Piski mi se"-kaze dete."Ma slobodno ti piski".Dete je plajkalo celim putem,i naravno nije hteo da piski.Kako je samo plakao,i sad mi zao.

I mi smo u periodu odvikavanja od pelene dosta putovali na relaciji Beograd-Šid. I isti smo problem imali. Stavimo pampers za svaki slučaj ali ne vredi,kada mu se piški, moramo da stanemo. Ali to je off,pa da ne zalazim dublje u temu.
Jutros Ika gleda kako se bakćem sa Živom pa krenuo da se mazi i kaže "Ja sam tvoja beba" ja kažem jesi, a on:"Ali ja sam tvoja najmlađa beba" Ja mu kažem lezi onda da te presvučem ,da ti stavim pelenu evo taman sam spremila, a on "ma ne mama ti se šališ, to je Živina pelena". A kad sam mu ponudila siku nije se bunio,nije rekao da je Živina, nego je odmah prihvatio user posted image

clock-img

14.07.2015, 14:19

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ivanka,bas je pametna ta tvoja devojka,tako i treba ! user posted image
Ika mazonja maliuser posted image

clock-img

14.07.2015, 14:27

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Anarunika,sika se nikad ne odbijauser posted image

clock-img

14.07.2015, 16:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Zaboravila sam vam ispričati kako me dijete osramotilo u subotu na bazenu.Nas dvije se brćkale u dječijem a mm ležao kod stvari.Blizu nas u bazenu bio još jedan bračni par sa bebom i kad su izašli iz vode i krenuli moja T poče plakati i na sav glas dozivati tog čovjeka TAJOOO i još krene za njima user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

14.07.2015, 16:35

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Hhahaha Emice user posted image

clock-img

14.07.2015, 16:40

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Emicee traži ćera novog tajuuser posted image možda joj taj čika ličio na njenog tajuuser posted image