writing-img

RE: Razvod braka

clock-img

24.03.2012, 22:43

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Nedjo, iskrena da budem, nisam ni mislila o tome da bi time prekrsila zakon.

IZVORNA PORUKA: minavb

Izvini, ali zasto mu dozvoljvas to? Ti si u svojoj kuci, na svome. Ako vise be zeli da zivi sa tobom, i takve scene pravi, promeni bravu kad ode kod svojih a stvari mu izbaci napolj3. Nek uzme auto, sud ce naloziti da ga vrati ili proda, ili kako to vec ide.

user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

24.03.2012, 22:55

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: Anoniman
Juče je rekao da bi on mene najradije ubio i spakovao u zamrzivač!!! To je rekao svom bratu na telefon. Ali mu je žao deteta, jer posle ostaje bez oba roditelja.

Menjaj brave pod hitno. A njegove stvari daj tvojim roditeljima da dodje da uzme kad bude mogao.

clock-img

24.03.2012, 22:56

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

02.04.2012, 22:34

clock-img

malapufika

pencil-img

804

evo i mene iz cekalica pravo u ovu temu....kako je tezak zivot:/danas pricala sa advokaticom komsikom i verovatno se uskoro krece sa procesom

clock-img

02.04.2012, 22:39

clock-img

branki*

pencil-img

20828

pufi,znaci priblizilo se i to.mada,oni pri prvom susretu pokusavaju da vide ima li nade za pomirenje.zelim ti da taj proces prodjes sto bezbolnije i sa sto manje stresa i pokidanih zivaca.ako je moguce.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

02.04.2012, 22:40

clock-img

malapufika

pencil-img

804

racicu sammo to da sam pokusala i vidjala se sa njim,,pokusala kunem se da oprostim i dam sansu...toliko sam suza prolila da sam presusila,a kad ga vidim osecam samo hladnocu..i te njegove suze su me otupele nekako....kako god zvucalo

clock-img

02.04.2012, 22:51

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ti si se ,bese, zaposlila,tako?vratila si se kod tvojih?ma,pregrmela si najgore,sad samo da se stavi tacka na i.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

02.04.2012, 22:53

clock-img

hanka

pencil-img

3504

pufi user posted image

clock-img

02.04.2012, 22:54

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Pufika ja i dalje verujem da će to da se izgladi,samo pusti neko vreme.
Želim ti puno sreće i hrabrosti svakako..

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

02.04.2012, 22:56

clock-img

malapufika

pencil-img

804

nece zene nece,,,a zelim da hoce....svaki razgovor se pretvara u moru ...meni je jedne noci krenula krv na nos i usta od muke..da pocela da radim i istog momenta otisla iz stana....trebace mi jos snage za dalje

clock-img

02.04.2012, 23:18

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19008

IZVORNA PORUKA: malapufika

nece zene nece,,,a zelim da hoce....svaki razgovor se pretvara u moru ...meni je jedne noci krenula krv na nos i usta od muke..da pocela da radim i istog momenta otisla iz stana....trebace mi jos snage za dalje

Pufi user posted image

clock-img

08.04.2012, 22:43

clock-img

malapufika

pencil-img

804

drage moje treba mi savet...sta,kako da radim...ne mogu vise da se mucim i razmisljam?:(((

clock-img

08.04.2012, 22:50

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Pufiuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

08.04.2012, 22:54

clock-img

Anoniman

Ako pitaš da li da se razvedeš ili pomiriš, to samo ti možeš da znaš. user posted image

clock-img

08.04.2012, 23:01

clock-img

malapufika

pencil-img

804

ne naravno.....pitam i vas za misljenje savet ..ocajna sam pa vise ne cujem i ne razumem samu sebe..user posted image

clock-img

08.04.2012, 23:05

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Ako se bas pokajao i ako zelis da mu oprostis moras i da zaboravis. A ako nastavis zivjeti sa njim a stalno mu pricati o tome onda vam nece ici dobro. Ja uvijek oprastam ljudima ako vidim da su se iskreno pokajali ali isto tako i zaboravim sta je bilo.

clock-img

08.04.2012, 23:10

clock-img

malapufika

pencil-img

804

pa kaje se i vidim da pati mnogo...propao je nacisto na svim poljima ....ali toga se i plasim ...da se ne pretvori sve u pakao kasnije

clock-img

08.04.2012, 23:11

clock-img

Anoniman

Slažem se sa Indy. Kod ovakvih situacija ne pali samo da oprostiš, ako ne zaboraviš (ko može, ja nisam sigurna da bih nadam se da neću morati da saznam), to će polako da vas nagriza. Dokle god to stoji u tvojoj glavi neće biti poverenja a bez poverenja nema ni braka.

clock-img

08.04.2012, 23:26

clock-img

malapufika

pencil-img

804

hvala vam zene...punouser posted image

clock-img

08.04.2012, 23:36

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Slažem se sa Indy. Kod ovakvih situacija ne pali samo da oprostiš, ako ne zaboraviš (ko može, ja nisam sigurna da bih nadam se da neću morati da saznam), to će polako da vas nagriza. Dokle god to stoji u tvojoj glavi neće biti poverenja a bez poverenja nema ni braka.

Potpisujem. Imala sam slicnu situaciju i tek nedavno sam skroz zaboravila ali je stvarno trebalo jaaako dugo da se dokazuje da vratim povjerenje.
Ipak, mislim da je slucaj kod tvog muza problem da je on kukavica koja samo prijeti a moli Boga da ga ne istjeras. Stisni zube i budi ostra i jaka. Postavi svoja pravila, na svom si terenu. Zna li on da znas za te njegove glupe izjave i prijetnje?

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

clock-img

08.04.2012, 23:55

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Mikice pomjesala si slucaje. Malapufika nije anonimna :)

clock-img

08.04.2012, 23:56

clock-img

malapufika

pencil-img

804

pa ni ja ne razumem

clock-img

08.04.2012, 23:58

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

user posted image user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

clock-img

18.04.2012, 13:41

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Razvodim se. Oboje se slazemo i narucili smo papirologiju za razvod. On ce mi sve pomoci u svemu naci ce sebi drugi stan. Placace mi i dalje skolovanje i punice mi frizider dok ne dobijem posao i prvu platu. Mnogo sam mu zahvalna na tome. Nismo se svadjali ali on nije za mene, potpuno smo razliciti. I necu da dozvolim nikome da me mjenja ja sam Indira i ostacu to do groba upoznao me ovakvu kakva sam i na pocetku me prihvatio a vise ne zeli. Hoce da mi stavi maramu na glavu i da mi se samo oci vide hoce da mu rintam po kuci i pravim 3 jela dnevno. E pa ja nisam to.

clock-img

18.04.2012, 13:45

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Indi jel moguće? Ja sam skontala da je on malo ljubomoran ali d aje baš dotle došlo... ŽAo mi je.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.