IZVORNA PORUKA: Verus RR
a ja moram ovu recenicu jako da upijem!
moja keva vec drugi put zivi sa nama i kaze da imam "stav uciteljice" da "nemam takta"...kaze da cu "ga oterati" i takoooo, moram da dobijem casove od tash i bebac kako ovo da izvedem: da misli da je gazda a ja u stvari kolo da vodim! Kao iz big fat greek wedding: man is the head of the household-but woman is the neck, and neck turns head where it wants to go
IZVORNA PORUKA: Tash
IZVORNA PORUKA: bebać
Indy ljubim te, de malo se ohladi i pusti ga ''nek misli da je on glavni'', ženo nauči samo da rukuješ njime, prodri ''u njegov mozak'' i imaćeš brak iz snova. Pazi šta ti kažem
Ja moram da se složim.
Mila, draga, sada ću da popijem pljuvanje ovde na forumu, ali ja ću ti to jako slikovito objasniti.
Ja pre dve godine: Mili, možda bismo mogli promeniti prozore u stanu. (tišina s druge strane)
Ja pre godinu i po: Mili, možda bismo mogli promeniti prozore u stanu. (tišina s druge strane)
Ja pre godinu: Mili, možda bismo mogli promeniti prozore u stanu. (tišina s druge strane)
Ja pre pola godine: Mili, možda bismo mogli promeniti prozore u stanu. Načula sam da će država davati subvencionisane kredite za to. (tišina s druge strane)
On pre mesec dana: Moramo promeniti prozore, ovo nema smisla. Država će da daje subvencionisane kredite, danas sam čuo.
Ja: Da, dragi, divno si to smislio.
Za neka stvari treba par godina, a neke provučeš svakih dan-dva, i on dođe za 7 dana sa tvojom idejom kao sa svojom, a ako ti nije bitno čija je ideja, nego da se to odradi, nasmeješ se, pohvališ ga, i živiš dalje srećno jer je urađeno ono što si TI htela i što će TEBE činiti srećnom.
Muškarci su čudna bića, za moja shvatanja. Ako im ne govoriš dovoljno često da je njihov najlepši, najtvrđi i najbolji, stvari odu dovraga.