IZVORNA PORUKA: madre
a ja bih htela da dodam da nisu svi muskarci isti! ja nisam imala u planu da se ikada udajem dok se nisam zblizila sa mm
on voli da nosim kratko, usko, stikle, tange, sorcice, dekolte... (iako, realno, to bas retko nosim trenutno ) voli da me gleda takvu i da drugi gledaju sta on poseduje (ako moram tako da kazem, posto se ovde prica o tome da nas muskarci gledaju kao njihove) znaci njegova, a zgodna i doterana
na to cu da dodam, da je za sada srecan i kad operem kosu jer za ta doterivanja nemam vremena
ali poenta je da mi nista ne brani, cak sta vise forsira da budem sto vise seksi
I mm je takav ,stalno pominje kako obozava moje listove i da stalno treba da nosim suknje.
Ja bas i ne nosim usko nemam bas tako skladno telo ,neki visak uvek strci

,ali kratko i dekoltirano DA.Nikad u kombinaciji da se razumemo ili jedno ili drugo.
Takav je bio i dok nismo ziveli zajedno i hvala Bogu to se nije promenilo ,ustvari promenilo se ali na bolje jer sad i on ucestvuje u izboru odece kad ga bas ne mrzi.
Secam se da sam jednom obukal neku dugacku suknju on se frapirao i rekao mi da izgledam kao neka njegova tetka i da obucem nesto prikladnije.

.
Surovo je iskren pa mi kaze sta mi ne stoji dobro ,ali nikad ne utice na moj izbor.
Moja mama je rekla jednu pametnu stvar posle nase prve godine zajednickog zivota .....da joj je drago sto mm nije posesivan i ljubomoran i sto sam lepsa nego ranije i da joj se svidja sto se oblacim kao dok sam bila devojka cak i jos "provokativnije" ,jer da me je videla ne nasminkanu i u pantalonama(koje nosim 2 puta godisnje) znala bi da nam u braku ne stima.
I sigurna sam da bi bila u pravu da je tako.
Indy potpuno te razumem ,jer to kod tebe nema veze sa suknjicom ili bluzicom vec sa njegovim stanjem uma.
Imala sam duzu vezu pre mm sa deckom koji je bio mogu reci bolesno ljubomoran i koji me je cak i na plazi opominjao za dekolte i dubinu donjeg dela kupaceg

.Naravno ta veza nije potrajala ,a iz nje sam jedva izasla zbog njegove posesivnosti.
Nazalost ljubomora se ne leci jer ljubomora covek to ostaje.
Nadam se da je kod tvog muza samo neka prolazna nesigurnost i da cete resiti te nesuglasice.
Sigurno ne bi voleo zenu koja je neuredna i celog dana i svakog dana u djotlavoj trenerci.
Puno srece ti zelim