IZVORNA PORUKA: Anoniman
IZVORNA PORUKA: Yula
Pa, mi ne znamo celu tvoju pricu, iz ovoga malo sto si napisala ne moze mnogo da se zakljuci. Uostalom, ko smo pa i mi da sudimo o tome da li si ti sebicna ili nisi, ali zarad srece tvoga deteta, mozda bi bolje bilo da se ne zaleces tako brzo u novu vezu, jer rece od nedavno si razvedena i vec si "upoznala" novog muskarca ( kad pre stize? Sorry, ovo je bilo jace od mene
). Kan'da te muz nije bas nicim izazvan prisluskivao.
Izvinjavam se.
Mene je bivsi muz prisluskivao jos na pocetku nasega braka kada nije bilo nikakvog razloga za to. Jednostavno je bio ljubomoran na sve i svakoga. U zadnje vreme se primirio i divan je otac, zaista, ali ja sam se u svojoj glavi od njega dugo razvodila. Mozda nije trebalo da pravim dete sa takvim covekom, ne znam. Ja preko nekih njegovim postupaka nikad nisam presla. Da li sam sebicna zbog toga sto sam napravila dete sa njim? Nisam tada mislila o tome kako necu moci da predjem preko mnogih ruznih stvari. Vremenom sam primetila da se njemu sve vrti oko seksa. Razgovori ne postoje. Samo mora da postoji seks. To me je dodatno odbijalo i udaljavalo jos vise. A sa novim covekom se ne zalecem. Znam ga od ranije. I sam je razveden, otac petogodisnjeg malisana. Verujte mi da je doslo do toga da kada me bivsi dodirne, ja se nakostresim. I, Yulo, da li bi ti, a i ostale, presle preko prisluskivanja? Ovo ne pitam iz zle namere vec me samo interesuje posto su mi moje drugarice govorile kako nikad preko tako neceg ne bi presle pa sam cak u jednom trenutku pomislila da sam mozda ja luda cim sam to mogla da trpim.
Hvala na pojasnjenju. Od takvog muza bih i ja pobegla. Da li bih presla preko prisluskivanja, pa, nisam imala iskustva sa tim, a sa mm ne verujem da cu i imati jer je on susta suprotnost tvom bivsem, ali mislim da bih presla ako je to u interesu porodice. Ipak, da me neko konstantno prisluskuje, a BEZ razloga, sigurno da bi me to strasno smorilo i nerviralo.
Ja sam vec pisala na nekoj temi, mozda cak i ovoj, da mi ne bi bilo ni malo neprijatno da ako primetim neku cudnu promenu ponasanja kod mm, malo obratim paznju na njega i vidim da li imam razloga da brinem, ali da nekoga na silu pokusavam zadrzati pored sebe, to mi je van pameti. Ako je ljubav toliko prosla, ako se neko u tom braku oseca kao zarobljenik, onda tu nema pomoci, pre ili kasnije ce doci do pucanja.
Pazi to svoje detence i uzivaj u novoj ljubavi. Ako se resis opet nekada na brak, otvori cetvore oci.