Poslednji tekstovi

Postali smo BAKA i DEKA: Šta nas čeka?
Biti baka ili deka nije ponovno odgajanje dece. Radi se o tome da gledate kako se priča koju ste ...
Porodični odnosi

Vlada podigla cenzus za dečji dodatak na 18.000 dinara
Vlada Srbije usvojila je uredbu kojom je od 1. aprila cenzus za ostvarivanje prava na dečji dodat...
Vesti

Doktorka mi je rekla da je ona bila u kritičnom stanju kada su je primili i da je bila zapuštena,nisu je vodili kod doktora i kozna koliko dana je kašljala,i ko zna šta su joj davali kad je tada dobila i alergiju na baktrim....Da nedužim otela sam je kada je bilo završeno lečenje u bolnici jer to je bio jedini način, ,,pa uzmite je" tako su mi rekli i u centru za so. rad i na sudu, jer institucije i sadašnji zakon tu nemogu ništa. Jednom rečju strašno....a ja vam ne mogu opisati kako sam se ja osećala kada sam je videla u bolnici onakvu bolesnu i kao kvasac naduvanu, jer je za to vremena provedenog sa njima i nezdrave ishrane,bila kao mali slon
i kozna koliko ima još takvih
Sada sam kao i ti u srećnom braku sa drugim čovekom, sa kojim imam još dva sina i koji moju devojčicu voli kao svoje dete jer je on 18 godina bio u braku bez dece,imali su 5 vantelesnih i ništa jer njegova bivša nije mogla da ostane u drugom stanju, razveo se jer pored toga što nisu mogli da imaju dece imali su i drugih problema
Nas dvoje je baš neka viša sila spojila
Kao dve srodne duše toliko smo slični, a i malo različiti tek toliko da se beskrajno volimo
Ne kažu džabe stari ljudi,, život piše romane"