cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razvod braka

clock-img

14.08.2015, 11:51

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Jao, Rivanauser posted image user posted image user posted image !

clock-img

14.08.2015, 11:52

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Eto zarsena je i nasa prica...

clock-img

14.08.2015, 12:06

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Rivana,zao mi je,razvod je jako traumaticno iskustvouser posted image
Bzv...ali,ako vise ne zeli,nece..idi,siroko ti polje!
Zasijace sunce ponovo i tebi😘😘

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

14.08.2015, 12:12

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Pa jeste svako trazi gde mu je bolje on je trazio i nasao....bezobrazluk.

clock-img

14.08.2015, 13:18

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Rivana, žao mi je jako user posted image Kažu teško je u početku, ali život ide dalje. Ja cijenim zdravlje prije svega, a sve ostalo je zamjenjljivo. Drži se user posted image

indy, sad čitam...Nadam se da je sve najteže već prošlo. Grlim te user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

14.08.2015, 15:10

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Hvala svimauser posted image

clock-img

14.08.2015, 15:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34446

Rivana, žao mi je što prolaziš kroz to.. user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

14.08.2015, 15:38

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

RIVANA saljem ti podrsku i ja se razvodim,nama je rociste zakazano za septembar,s tim sto mi vec jako dugo ne zivimo zajedno i vec imamo na neki nacin svoje zivote,saljem ti puno poljubaca,zivot ide dalje,glavu gore veruj nije sve tako crno user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

15.08.2015, 13:06

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Zao mi je Rivana zbog problema kroz koje prolazis. :-( Ipak,prezivjeli ste, Luka i ti svasta ranije pa cete i ovo. Glavu gore i srecno! :-*

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

15.08.2015, 21:56

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Sve to tako nekako iznenada, covek jednostavno nije dosao kuci i preselio se kod te zene. nije mi jasno kako se tako lako prebacio na novi zivot kao da sve ovo nije bilo bitno, sve ove godine....

clock-img

15.08.2015, 21:57

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Zao mi je Rivana zbog problema kroz koje prolazis. :-( Ipak,prezivjeli ste, Luka i ti svasta ranije pa cete i ovo. Glavu gore i srecno! :-*

user posted image

clock-img

15.08.2015, 22:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34446

IZVORNA PORUKA: Rivana

Sve to tako nekako iznenada, covek jednostavno nije dosao kuci i preselio se kod te zene. nije mi jasno kako se tako lako prebacio na novi zivot kao da sve ovo nije bilo bitno, sve ove godine....

Rivana, je l to znači da je već neko vreme bio u vezi sa njom? Mogu da pretpostavim koliko si povređena user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

15.08.2015, 22:19

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Rivana žao mi je,ali glavu gore i guraj naprijed user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

15.08.2015, 22:53

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: Rivana

Rivana, je l to znači da je već neko vreme bio u vezi sa njom? Mogu da pretpostavim koliko si povređena user posted image

Jeste vec neko vreme sedeo na dve stolice, a onda resio da pobegne od obaveza.

clock-img

15.08.2015, 23:03

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Rivana, glavu gore! Ti bar svoju ponosno mozes da uzdignes, za razliku od njega. Tesko je, ali verujem da ce vremenom bivati sve lakse. Saljem ti podrsku. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

15.08.2015, 23:39

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: Didy

Rivana, glavu gore! Ti bar svoju ponosno mozes da uzdignes, za razliku od njega. Tesko je, ali verujem da ce vremenom bivati sve lakse. Saljem ti podrsku. user posted image

Hvalauser posted image

clock-img

16.08.2015, 15:02

clock-img

dunja RR

pencil-img

30533

Rivana, žao mi je user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

16.08.2015, 18:01

clock-img

mirkam

pencil-img

1262

Rivana, mogu da zamislim koliko boliuser posted image Narocito tako iznenada...Ali glavu gore, imas svog andjela, razlogvise da nastavis i da se boris.user posted image

clock-img

16.08.2015, 22:11

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Zivot ide dalje sta da se radi. Ali eto ne ide mi nikako u glavu kako je tako lako mogao da se prebaci na novi zivot, nove obaveze, ko da mi nismo ni postojali.
U zadnje vreme sve mu je smetalo, dolazio kuci kasno, pravdao se time da radi. Lagao nas i ispao najvece g....

clock-img

16.08.2015, 22:37

clock-img

Bekolino 25

pencil-img

682

Slucajno naletela i procitala Rivana glavu gore sram ga bilo nisam neko ko moze da sudi sta je i kako i da li ali to je neljudsko ponasanje da tek tako okrenes ledja evo aplauz za dno dna i takve" muskarce"

clock-img

16.08.2015, 23:07

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

ustao je ujutru iz naseg kreveta, i uvece se nije vratio ostao tamo. Ja sve razumem ali ovo stvarno ne mogu.

clock-img

16.08.2015, 23:11

clock-img

Bekolino 25

pencil-img

682

Jaka si ti zena proci ce i to da te zasluzuje bio bi sa tobom ...Proci ce i to samo izdrzi sada zbog boljeg sutra

clock-img

16.08.2015, 23:18

clock-img

lanajana

pencil-img

32

Sad sam procitala tvoju pricu sa porodjaja. Zaledila sam se. Da li si znala da ima ljubavnicu? Muskarci su najsebicnija stvorenjauser posted image

clock-img

16.08.2015, 23:30

clock-img

Bekolino 25

pencil-img

682

Rivana gde je tvoja porodjajna prica ne mogu da je nadjem

clock-img

16.08.2015, 23:48

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: lanajana

Sad sam procitala tvoju pricu sa porodjaja. Zaledila sam se. Da li si znala da ima ljubavnicu? Muskarci su najsebicnija stvorenjauser posted image

Da eto i porodjaj, i problemi posle porodjaja i meseci borbe, sve kroz sta smo prosli, sve je zaboravio. Nisam znala da ima nekog. Jeste kasno dolazio vadio se da radi, da je kod oca i tako neke gluposti. Ali nisam mislila da ima nekog.