IZVORNA PORUKA: verolino
IZVORNA PORUKA: Nedja
Naravno, slažem se....al s obzirom da je u pitanju Gagi....glupo mi je da pričam u njeno ime, puno toga je pokušala, otvorila temu "bezvoljnost" kad su problemi krenuli...probala je svašta
Cek, idem da vidim...
Videla....Procitala...Ovako:
Ti si prestala da volis zivot. Nauci to ponovo da radis. Ni zbog njega, ni zbog dece- ZBOG SEBE! kako ces to da postignes? Lako. Ujutro ustanes, sredis se, nasminkas i kazes sebi: "Ja sam lepa zena i puno vredim". Ponavljaces to svaki dan dokle god si ziva. Iz svega sto sam procitala moj zakljucak je da se nesto dogodilo mnogo pre njegovih izlazaka (sto cini tvoju i moju situaciju drugacijom, jer moj je samo nastavio sa starim navikama, dok mu nisam dosla glave

) sto ga je navelo da mu izuzetno prija zivot van kuce. Tvoja depresija je samo pogorsala vec postojece stanje. Koliko iskustva u zivotu imam, mogla sam da zakljucim da muskarci ne vole depresivne zene (pa cak ni da sa njima imaju petoro dece), jer ih smatraju dosadnim. Ja sam sad malo okrutna sa recima, ali veruj mi, samo za tvoje dobro... Znaci moram da se ispravim u prethodnim postovima. Prvo ti moras za sebe da uradis nesto, pa tek onda za brak. Hocu da svaki dan budes lepa i nasmejana. Ako ti treba razlog za smeh, nadji ga u svojoj deci. Ako ti treba snaga za sve to- pomisli da ces uskoro imati jedan solidan brak. Kad veceras ili sutra krene u grad, ti mu pozeli lep provod sa osmehom, bez bensedina (prvo, to ce ga zbuniti, a drugo, zaintrigirace ga), ali mu reci da se ne vrati kasno, jer sutra idete da vodite klinke u zoloski vrt. To mu nabaci naredbeno, ali opet sa osmehom. Kad osvane to sutra, ako ne bude zeleo da ide nemoj ga terati, vec se sredi, budi cica i po i kreni sama. Tako neka pocne...I to ce biti dobar pocetak, veruj mi.