Poslednji tekstovi

OSVOJI INFLUCID SET - kačket, sportsku torbu i frizbi!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj ...
Promo objava
Promo kutak

Kako dve godine dojenja mogu uticati na vaše telo
Stručnjaci objašnjavaju šta se dešava sa našim telima nakon dojenja tokom dve godine i kakav je u...
Dojenje i dohrana

i meni je moja sedela na besici: to je i problem nisko su...bice sve ok. Samo miruj, pusti druge da rade! A ako osetis da nesto nije OK (ja sam tako i hvala Bogu pa sam otisla kod dr.), odmah idi!
Tako da nema pravila,nemoj da brines mozda su samo pripremne kontrakcije i nista drugo.Moj savet ti je da mirujes (ne da lezis po ceo dan ) vec da samo izbegavas bilo kakav napor i da redovno pijes lekove i veruj mi sve ce biti o.k. I jos nesto PRAVE kontrakcije ne boluckaju nego BOLE i to opasno tako da se ne zabrinjavas ako osecas bol ponekad kao sto sam ja.Uglavnom nema potrebe za tim.Veeliki pozdrav od mame i malog Mihajla
evo ima nedelju dana kako ne pijem ginipral i bilo mi je bas bas super a jutros kad sam se probudila stomak mi je bio malo tvrd i boluckalo me je kao pred menstruaciju.....pa sam sad sva nervozna i bljak.... ali se drzim, sve za
ma haos!