Poslednji tekstovi

Dečju migrenu je teško prepoznati
Migrena odavno više nije samo bolest odraslih. Stručnjaci beleže porast slučajeva glavobolje među...
Zdravlje i bezbednost

OPREZ PRED KRAJ RASPUSTA
Agencija za bezbednost saobraćaja (ABS) upozorila je danas da poslednji vikend školskog raspusta ...
Škola

i meni se isto tako zateze, kao lopta se napravi oko pupka i bude tvrdo. a lekari otprilike svaki ima svoju filozofiju, bar sam tolko naucila od boravka u bolnici gde me je svaki dan gledao drugi doktor. po jednom, ta zatezanja su nista sve ok a po drugom je to veoma ozbiljna i opasna stvar zbog koje ne sme da se ustaje iz kreveta. ja zato prvenstveno slusam svoje telo i, ustajem samo onda kada osetim da mogu.
otprilike svaki dan neka boljka.
ponekad stavim ruku kad se mnogo sutka ali izbegavam stvarno. cak ni ne mazem vise kremu za strije *kojih hvala bogu za sada ni nemam*
. Nema nista lepse nego maziti stomak,ni za mamu a ni za bebu. Samo opusteno.....
nciju - nesto sam se iznervirala, rasplakala, i beba se uzvrpoljila i onda je poceo da me zateze stomak. onda se ja uspanicim i tako mi onda bude lose.....ali sad mi je bolje.
a vec imam neka boluckanja u donjem delu stomaka slicno menstrualnim da li je to normalno otprlike sam tek 4-5 nedelja