Poslednji tekstovi

Zaboravite "6-7", stigao je novi sleng, „41“!
„Mislim da ne možete razumeti `4-1` bez razumevanja `6-7`“, kaže jedan stručnjak.
Vreme sa detetom

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

, normalno je i ja isto tako hahahhaha.... Jao zene moja D tamo JEDINA ne place. Jako mi je zao ovih malaca sto placu. Danas nije htela da ide kuci.
. Al zeza ih moja D malo, svidjaju joj se wc solje pa hoce na wc svako malo hahahaha..Ajd dok izgustira nema veze. Sutra sam rekla vaspitacicama da donosim bučiće (sapunicu da duvaju balone) i to one velike da zanimaju malo decu. Inace moja D je danas jela u vrticu. Tacno sam znala da ne jede jer su oni hteli da je hrane i jutros kazem ostavite je sama ce ona, pa ona meni sama i supu jede, ma sve. I naravno lepo je ruckala. Ne voli moja D da se neko puno petlja oko nje hahahah...Jao Boze samo da sutra bude kako treba, ostaje na spavanju. Danas mi kaze vaspitacica da je D juce i zaspala ali se probudila dok joj je vaspitacica skidala patofne i onda me je trazila i kraj. Moguce da ce sutra biti slican scenario. Videcemo. Mene samo izludjuje sto ja ispred tako bezveze cekam i iskreno traumiram se i ja pored ostalih mama samo pokusavamo da skapiramo ko to place. Inace pola grupe nema, bolesni su