Poslednji tekstovi

Zaboravite "6-7", stigao je novi sleng, „41“!
„Mislim da ne možete razumeti `4-1` bez razumevanja `6-7`“, kaže jedan stručnjak.
Vreme sa detetom

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

, sve decaci oko nje, bice muskaraca. Al eto tako se zadesilo.Ima svega 5 devojcica cini mi se ili mozda cak 4 a njih 18 u grupi. Sve decaci
tetke su neprocenjivo bogatstvo u zivotu deteta...ja moju obozavam...
bas mi je zao sto je tako odreagovala na vrtic ali da li je moguce da tako malo dete moze da se nasikira da je boli stomacic
Pozvala sam vaspitacicu telefonom,koja je inace sestra od ujaka moje majke i cuva je kao svoje unuce, i zena mi kaze da se stalno jure i ulaze jedni kod drugih i da su atrakcija pokazivanje polnih organa, da se desava da sipuste trenutak,a li da, obilaze ih i vode racuna.
. Juce je nasla puza (vice ona meni pužić) i drzi ga i trci i razbije se najstrasnije, i ja dolazim do nje i uzimam puza i kazem dobro je puzu ne brini
. Valjda je poenta bas suprotno. No videcemo. Svidja mi se sto im je eto dolazio psiholog a i patronazna sestra. Kazu nemaju puno posla oko D. Sama jede, sama pije, ne nosi pelene ali kazu ne smeju samo da je postave na wc solju jer im je upala