Poslednji tekstovi

Devojčica Dunja pronađena u vozu
Devojčica Dunja Necić i još jedan maloletnik pronađeni su ove večeri u vozu na relaciji Beograd -...
Vesti

Retko se govori o "maminim devojčicama"
Nije suština u tome da majku držimo za ruku zauvek. Suština je u tome da znamo kada da je pustimo...
Porodični odnosi

, ma kazud a se odmah ukljucuje ona u aktivnosti cim nesto zajedno rade ali npr danas im je vaspitacica citala pricu i htela je ona da drzi knjigu. Izes ga tako mi kuci radimo sednem je ukrilo onda drzi i okrece strane. Mora da se navikne i na neki drugi nacin
. Inace opet ju je probudio jedan te isti decak, jadnicak dozivao je mamu. I sve ih je probudio. Nervozna je bila kao ker. Eno je spava naveliko fali joj sna. sutra inace ne idemo u vrtic. Zvala sam vaspitacice da pitam da li mozemo da odemo do babe? Stigla nam baba s mora i kaze mi vaspitacica " ma da slobodno ona voli vrtic, ona je adaptirana nece skoditi da preskoci jedan dan" jupiiiiiiiiiiiiii..... I tako sutra se druzimo nas tri cure , sveki ona i ja a u vrtic ce prekosutra. Inace danas kad sam dosla po nju pogledala me, obradovala se ali je bila u fazonu "kevo mogla si me pustiti jos malo"
Mislim da ce sacekati vrtic do septembra kad ce mama nastelovati casove do 15-16h
, ili ti sto bi nas pulmolog rekao - MUSKO, citaj kilavko! Ljube ga majka i tajka!