writing-img

RE: Najbolji film(film za preporuciti)

clock-img

03.01.2010, 22:20

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

IZVORNA PORUKA: kaliopi

Salo? hahahhahhhhhhhhhhhahhaha ne seeeeeee*i ?! a ja sve nisam htela u onom opširnom postu da napišem.........user posted image user posted image user posted image

Ne to je ime, Salo i 100 dana Sodome film nesrecnog Pasolinija koji je stradao posle njegovog snimanja

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

03.01.2010, 22:22

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: LillyT

Salo? hahahhahhhhhhhhhhhahhaha ne seeeeeee*i ?! a ja sve nisam htela u onom opširnom postu da napišem.........user posted image user posted image user posted image

Ne to je ime, Salo i 100 dana Sodome film nesrecnog Pasolinija koji je stradao posle njegovog snimanja

znam draga, ja ga tako skraćeno zovem........

evo, baš sam naišla na komentar -------->

"Poor Pier, I really liked him and his filmography is great. I love movies like Medea, Accattone, Mamma Roma o Teorema, but with Salo Im not sure. Definitely it is not his best movie. Is it serious intelectual speach or just try how to be scandalous? I really dont know. I am sorry for Pasolini s death, he had to be really depressed when he shot movie like Salo. Poor Pier, he was beautiful inside and it s scary what society did to him. Horrible.... My opinion about Salo: Last scream of poor soul."

clock-img

03.01.2010, 22:25

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

QQ, a ja sam mislila da samo ja tako nesto gledam user posted image

Nisam neki Pasolinijev fan, polako ga otkrivam, sada pratim Spance

clock-img

03.01.2010, 22:29

clock-img

Anoniman

Ingman Bergman -   (omiljeni Fani i Aleksandar...  )
Zainteresovala se za takvo nešto na 2. godini... u čitaonici na stolu slučajno naišla na neke studentske novine... unutra se pričalo o njemu... pa, rekoh ajde da vidim o ćemu se radi..(text je bio odličan!)

clock-img

03.01.2010, 22:31

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: LillyT

QQ, a ja sam mislila da samo ja tako nesto gledam user posted image

Nisam neki Pasolinijev fan, polako ga otkrivam, sada pratim Spance

.... nisam ga preporučila jer sam oduševljena takvim vriscima ali preporučujem ga filmskim pomijarama kakva sam i sama...user posted image

clock-img

03.01.2010, 22:36

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Ono sto sam pricala za knjige, vazi i za filmove. Ja sam nekako rano pocela da gledam Bergmana (veruj mi da sam bila osnovna skola) i tada mi je bio jaaakoooo konfuzan. Tek sam ga posle otkrila na studijama (bas tu negde druga, treca godina).

Takodje, izdvajam jos i Lars von Trier-a i sada Guillermo del Toro. Sada pratim njihov opus (citaj, utvrdjujem gradivo), mada Polanski je i dalje moja VELIKA ljubav

clock-img

03.01.2010, 22:42

clock-img

Anoniman

...meni je konfuzan i danas.... ta crno - bela varijanta, sa bojom krvi i ostalo....... ne znam u kojem je njegovom filmu ona scena kada riba razbije ogledalo i njime se bukvalno seče dole... nisam kapirala dugo jer sam zapela na toj sceni ne gledajući dalje , ono pre i posle... unakazati se i  to šta unakaziti...?... itd.

...imala sam samo jednog sagovornika na ovu temu ali taj je završio fax vrlo brzo i zbrisao. user posted image
O Špancima ISKRENO NEMAM POOOJMA.......

clock-img

05.01.2010, 22:42

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Gledala sam Avatara u 3D verziji-FENOMENALNO! Baš mi se dopada a moja seka hoće da ide opet da gleda user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

05.01.2010, 22:49

clock-img

dunja RR

pencil-img

30498

IZVORNA PORUKA: Anitaaa

Gledala sam Avatara u 3D verziji-FENOMENALNO! Baš mi se dopada a moja seka hoće da ide opet da gleda user posted image

jesam rekla da je mnooogo dobaruser posted image

clock-img

05.01.2010, 22:54

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Stvarno je odličan! Malo me oči zaboleše od tog 3D ali navikneš se

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

10.01.2010, 11:08

clock-img

Anoniman

klik

evo nešto lepo.......

clock-img

10.01.2010, 11:36

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Gledala sinoc. Nisam ljubitelj ovakvih filmova i sigurna sam da mi se ne bi svideo da nije 3d efekata. U svakom slucaju preporucujem, ali obavezno sa 3d efektima.

clock-img

11.01.2010, 22:21

clock-img

Anoniman

Potkrovlje

clock-img

12.01.2010, 10:16

clock-img

aster

pencil-img

625

Gledala sam Šerloka Holsma, Gaj Ričijev film, i svideo mi se.  Robert Downey Jr. je skroz dobar u ulozi Šerloka kakvog nismo navikli da gledamo user posted image

clock-img

12.01.2010, 10:19

clock-img

Dudu25

pencil-img

1005

clock-img

12.01.2010, 10:26

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Inglourious Basterds - Tarantino. Ko voli Tarantina, neće se razočarati user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

12.01.2010, 10:30

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Inglourious Basterds - Tarantino. Ko voli Tarantina, neće se razočarati user posted image

user posted image

clock-img

12.01.2010, 15:35

clock-img

ksenija81

pencil-img

955

user posted image

Jako, jako dobar film!!!

clock-img

12.01.2010, 15:38

clock-img

Veca77

pencil-img

879

IZVORNA PORUKA: ksenija81

user posted image

Jako, jako dobar film!!!

Apsolutno se slazem!!!user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

clock-img

13.01.2010, 00:09

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Upravo krećem da gledam Der Untergang... pričaću vam sutra da li je za preporučiti.. Ili, jeli gledao neko?

ŽENA JE STENA!

clock-img

13.01.2010, 00:16

clock-img

maslinica

pencil-img

769

IZVORNA PORUKA: minavb

Gledala sinoc. Nisam ljubitelj ovakvih filmova i sigurna sam da mi se ne bi svideo da nije 3d efekata. U svakom slucaju preporucujem, ali obavezno sa 3d efektima.

takodjer gledala..i preporuka svima..ako nista za opstu kulturu...jer ovaj ne film, nego celi porjekat  itekako vredi pogledat....nisam ljubitelj ove teme, cak nisam ni htela da gledam..ali uz niz okolnosti gledala i odusevila se.....preporuka svakakouser posted image

clock-img

13.01.2010, 00:52

clock-img

Brineta24

pencil-img

22

E, cao..

Ja sam gledala Avatar i preporicujem svima da ga pogledaju. Mnogo je dobar film. Traje skoro 3 sata...
Obavezno ga pogledajte kao 3d..:))

clock-img

13.01.2010, 00:54

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Ja sam gledala JUNO i bas je sweet film ....

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

13.01.2010, 12:34

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

ma ima tona dobrih filmova.....samo da se setim

clock-img

14.01.2010, 21:49

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Potkrovlje

KLIK