cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Najbolji film(film za preporuciti)

clock-img

14.01.2010, 21:57

clock-img

aster

pencil-img

625

Gledala sam danas crtani Up. Sladak je user posted image

clock-img

15.01.2010, 00:23

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

u nedelju na tv moj omiljeni PS. I LOVE YOU, gledajte.....

clock-img

15.01.2010, 09:47

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Na kom programu? U koliko sati?
Volim taj film,baš je sladak

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

15.01.2010, 09:48

clock-img

Dudu25

pencil-img

1005

IZVORNA PORUKA: dunja

Gledala sam i user posted image  bas je lijep film

clock-img

15.01.2010, 09:53

clock-img

Iva979

pencil-img

590

IZVORNA PORUKA: Dudu25

Gledala sam i user posted image  bas je lijep film

To je presladak film! A jeste li gledale U stvari ljubav sa Hju Grantom, Kolinom Firtom..?
Ako niste, gledajte ga obavezno!

clock-img

15.01.2010, 09:54

clock-img

Dudu25

pencil-img

1005

Gledala sam film Up in the air sa George Clooney , ok je.

Gledala sam isto The Blind side sa Sandrom Bullock, dobar je.

clock-img

17.01.2010, 21:49

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

počinje za 15-ak minuta na RTS 1, gledajte ga preporučujem, prelep romantični film, uživajte....

clock-img

17.01.2010, 21:50

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

IZVORNA PORUKA: Anitaaa

Na kom programu? U koliko sati?
Volim taj film,baš je sladak

za 15 minuta na RTS 1

clock-img

17.01.2010, 23:54

clock-img

viking

pencil-img

6644

Super, ali ne znam kako prosečna stanovnica planete posle gledanja ovog filma može da se osvrne na svoj život i ne pomisli kako je njen život sranje? user posted image

počinje za 15-ak minuta na RTS 1, gledajte ga preporučujem, prelep romantični film, uživajte....

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

18.01.2010, 00:14

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

IZVORNA PORUKA: viking

Super, ali ne znam kako prosečna stanovnica planete posle gledanja ovog filma može da se osvrne na svoj život i ne pomisli kako je njen život sranje? user posted image

ma ne, ni sekunde nisam pomislila da je život sranje, sam samo pomislila kako mnoooogo volim moga muža i zagrlila sam ga jakooooooooo, a plačem, da me samo viditeuser posted image user posted image user posted image , pita me mm a o čemu se radi u filmu( on nije gledao)user posted image , ne kapira šta mi je....

P.S. možda sam nadprosečna stanovnica planete user posted image ....

< Poruku je uredio dunja -- 18.1.2010 0:20:13 >

clock-img

18.01.2010, 09:04

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ma Dunjice, ja sam se samo šalila! Naravno da život nije sranje, ali kad pogledaš neverovatne stvari koje se u filmu dešavaju ne možeš da pomisliš "pa šta meni fali?" user posted image
Sve u svemu, samo sam se šalila, super je film!

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

18.01.2010, 19:01

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

IZVORNA PORUKA: viking

Ma Dunjice, ja sam se samo šalila! Naravno da život nije sranje, ali kad pogledaš neverovatne stvari koje se u filmu dešavaju ne možeš da pomisliš "pa šta meni fali?" user posted image
Sve u svemu, samo sam se šalila, super je film!

ma znam dragauser posted image , upravo to sam pomislila, šta meni fali, imam sve user posted image

clock-img

23.01.2010, 21:04

clock-img

aster

pencil-img

625

The Young Victoria, istorijska drama. Baš dobar film.

clock-img

23.01.2010, 21:42

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

IZVORNA PORUKA: aster

The Young Victoria, istorijska drama. Baš dobar film.

imam ga,stvarno je dobar

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

24.01.2010, 20:20

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

"12" rezirao Nikita Mihalkov. Neverovatan film, kao i reziser! Kada sam ga odledala, prvo sto mi je palo na pamet je "Dostojevski na filmu!"

Inace sam slaba na rusku kinematografiju... user posted image

< Poruku je uredio lothroniell -- 24.1.2010 20:21:36 >

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

24.01.2010, 20:23

clock-img

Anoniman

AVATARuser posted image user posted image user posted image

ŠERLOK HOLMS(nepogrešivi Gaj Riči)user posted image user posted image

clock-img

24.01.2010, 21:05

clock-img

lence

pencil-img

788

Avatar je vizuelno fantastican, nema sta, efekti su majstorski uradjeni. Radnja je totalno predvidiva, kao i ishod. Poruka je jednostavna. Ponekad mi se cinio kao Strumfovi za odrasle.
Da li je ne'ko vec gledao "The book of Eli" ?

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

clock-img

24.01.2010, 21:14

clock-img

Anoniman

TO TI JE ONA FORA IZ kENGURA KAD IRIS KAŽE BRACI:"MRZIM AMERIČKE FILMOVE,TOTALNO SU PREDVIDLJIVI"user posted image user posted image user posted image

jbg.......ideja ponestaje...ali mene je lično oduvao,baš zbog efekata i niti ljubavi koju su ubacili...

clock-img

24.01.2010, 21:18

clock-img

lence

pencil-img

788

Ja recimo nisam mogla da predvidim da onaj pozar kod velikog stabla nece da se prosiri? user posted image  Sto barem nisu neku kisu pustili ili preveli domorodce preko siroke reke da bude malo uverljivije? Ima jos dosta propusta, stvarno mislim da je bezveze razvikan.

clock-img

24.01.2010, 21:46

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Nisam gledala taj Avatar, cekam da mi drug donese cd. Svi toliko pricaju o tome pa me bas zanima kakv je... user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

24.01.2010, 21:48

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

IZVORNA PORUKA: lence

Da li je ne'ko vec gledao "The book of Eli" ?

Nisam pogledah ovaj trailer i ne privlaci me. Malo me nerviraju te americke price o super herojima koji spasavaju svet... user posted image

clock-img

24.01.2010, 21:53

clock-img

lence

pencil-img

788

IZVORNA PORUKA: lothroniell
Malo me nerviraju te americke price o super herojima koji spasavaju svet... user posted image

Sta je tu nerealno? user posted image  user posted image

Mene privlaci sto je post-apokaliptican i sto imaju barem 2 dobra glumca u njemu. He, he, izgleda da Gary nije iskarikiran k'o u Petom elementu. user posted image

clock-img

24.01.2010, 22:01

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

A da li je neko gledao Lock, Stock and Two Smoking Barrels? Meni je to izvanredan film, kao Snatch recimo... Jako volim britanske filmove tog tipa! user posted image

< Poruku je uredio lothroniell -- 24.1.2010 22:02:58 >

clock-img

25.01.2010, 00:43

clock-img

aster

pencil-img

625

IZVORNA PORUKA: lothroniell

A da li je neko gledao Lock, Stock and Two Smoking Barrels? Meni je to izvanredan film, kao Snatch recimo... Jako volim britanske filmove tog tipa! user posted image

Oba filma su suuuper. Poslednji koji sam gledala, a da je na sličnu foru jeste film In Bruges.

clock-img

25.01.2010, 07:34

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Ja sam cula i da je "RocknRolla" odlican film... Moram i to da pogledam! user posted image