Poslednji tekstovi

Hakovani zdravstveni podaci građana Srbije
Na dark-webu pojavili su se fajlovi sa hakovanim zdravstvenim podacima građana Srbije.
Vesti

POKLANJAMO slikovnicu "Katongo", Jovane Agatonović!
Katongo, jedan ne baš tako strašan lav, naučiće mališane da različitost nije mana, da dobro srce ...
Promo objava
Promo kutak

. E rosita meni je dr rekla da Dunji ne dajem te namirnice koje joj stezu stolicu ali posto su to sve zdrave rekla mi je kad se kaka par dana ustali onda dajte ponovo sargarepicu i slicno i tako i radim. Tako da mi stalno u krug te kaki lepo te se malo muci i tako. A sto se tice spelte ja imam neku tabelu i ona je u vrhu alergena, pa ja bas ne bih pocinjala sa njom (iako po mnogima ona ima manje glutena od ostalih zitarica). Ja sam isto pocela sa grizom na vodi. I da bi prihvatila griz tad sam dodavala voce. Ali recimo dunji ne prija ona kasica 7corn od milupe. Muci je stomak ali zato od nje ima kaku po 10 puta na dan ali se vidi da je na kraju sve bas muci pa joj ipak ne dajem. Kacamak opet moze neke bebe da protera a za neke ne mora da znaci
, cesto on jos nece hteti da jede cekaj tek ste poceli. Jos ces se nervirati hehehe...Ne brini ne mora sve da bude po pravilima ako se sekiras sto spava gladan daj mu sad da siki malo u snu.
sve ja nešto znadem da je sve individualno i td. Al volim čuti i takva iskustva jer mi se čini da ovde deca većinom sa lakoćom sve prihvataju i u našem uzrastu jedu tipa punjenu papriku ili kajganu sas lebom, pa se nešto zapitam da l ja nešto ne radim pravilno
.
tooooliko sam umorna pa sam pobrkala svasta
e pa ja sam ta
)