Poslednji tekstovi

Stižu slobodni dani za vaskršnje praznike
Građani Srbije neće dugo čekati na nove neradne dane, jer predstojeći vaskršnji praznici pružaju ...
Izleti i godišnji odmori

Online psihoterapija: specifičnosti i prednosti
Razgovor iz sopstvenog doma može smanjiti početnu nelagodu i olakšati otvaranje, naročito u prvim...
Promo objava
Vesti

, pastetu nece pojesti ni u ludilu pa cak ni domacu koju ja napravim od kuvanog mesa iz supe i koja je preukusna sa persunom i crnim i belim lukom i malo maslaca. Al dzaba ona to nece i nece. A slatkise je videla od brata da tamani i kunem ti se da su joj se gadili slatkisi tj cokolada jer je izgledala kao da jede na silu samo da bi jela isto sto i njen veliki brat. Sad naravno hoce ponesto od slatkisa ali mi joj damo crnu cokoladu i tu kinder cokoladu ili kinder jaje. Iskreno ostalo ni nece. Mančmelou drzi u ruci i topi joj se, jafu nema sanse da bi pojela i td. nije neki slatkaros. Nece cak ni smoki (jedno vreme je htela) sto je meni super jer sam citala da se smoki lepi za creva i treba mesec dana da bi se izbacio iz organizma, hoce slane stapice i to nekad samo i to je to. Bas je onako probirljiva u tom nekom smislu. Mada ona meni generalno slabo jede pa kad joj dam da gricka ja joj dam suvo voce lesnike i bademe ili recimo jako joj je zanimljivo kad cistimo orahe da jede a ovako vec ociscene nece. Mislim vrlo je specificna. Domace kolace hoce a torte nece iskreno vec samo lize slag sa torti
. Sta ces dovijam se na razne nacine. hehehe
što se blendanja tiče možeš polako da isprobavaš. Mislim da je sa 9 meseci sasvim ok da pređete na gnječenu hranu pa polako idete ka normalno sečenoj hrani.
pozdrav! Evo i nas u ovoj grupi! Mi smo do sada uvele sargarepu,krompir,tikvicu,karfiol,palentu,piletinu,bananu,jabuku,breskvu. Ubacim joj ponekad po koju kap masl.ulja u kasu. Uobrocile smo rucak i veceru a uzinu kad uglasim,onda pojede po malo. Dosta forsiram da pije mleka izmedju ovih obrola,jer ona jaaako malo mleka unosi. Jedva popije 100ml po obroku,ali ima 8670gr i 71.5cm. Sta mozemo jos da uvodimo,i kako da joj formiram mesta za uzinu?
i ja sam sad u rebusu kad da uvedem večeru T, a tako mi se ne uvodi jer baš nemam mnogo ideja