cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Neće da se kupa!

clock-img

25.07.2017, 09:16

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

V place kad prestanemo da ga kupamo user posted image
Ali H je plakala kad pere kosu , dugo dok nije skontala kako glavu da drzi gore.

user posted image Ovako i moj Duci plače kada prestanem da ga kupam.I starija deca su obozavala kupanje.Duci ga voli od prvog dana.Čim je otpao pupak stavila sam ga u ležaljku za kupanje i napunila kadicu.Ljubav je rodjena😁

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

12.10.2017, 16:27

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

I mi imamo problem sa kupanjcem... ali samo nece da pere kosu... posleenja 2 puta smo prali tako sto unesemo laptop pa gleda crtace i ne primeti da sam joj oprala kosu, malo se zaplace kad joj stavim peskir na celo na kraju zbog ispiranja... ali jedno vreme - drama oko pranja kose...

clock-img

12.10.2017, 16:49

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Meni je A do skoro obozavao da se kupa, a sada voki da se kupa ali kad se kosa pokvasi vristi i otima se kao nlesav, uopste ne znam sto ne voli sada da pere kosu. Koristimo istu kupku, ne peku ga oci od nje.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

12.10.2017, 17:10

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

To je zato sto im ide voda na lice. Moja mala je tako imala averziju na kupanje ali je trajalo par dana, srecom.

clock-img

12.10.2017, 17:43

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Pa da nervira je kad joj udje voda u oci...ali dzaba mi joj drzimo glavu onako nazad tih par minuta, i tad joj ne ide voda u oci ali vristi...
Kod nas je jedini nacin sada da je zapricamo ili nesto da joj odvuce paznju pa da ni ne skonta da peremo kosu...
A jeste probali onaj kao sesiric, tj.vise je kao obod oko glave da ne ide voda u oci?

clock-img

12.10.2017, 22:42

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Videla sam to, ali nemamo...

clock-img

12.10.2017, 23:03

clock-img

medamisko

pencil-img

1106

Ma stA nece izmisliti?
Pa sva deca placu, kad im udje pena u oci.
Moja maza takodje, i sedela ni u koritu tri sata ali samo ne kosu.
I svaki put " nece da se kupa".

clock-img

12.10.2017, 23:09

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Fora je u tome sto deca ne shvataju da samo treba da nagnu glavu nazad...user posted image Starija zna, malu jos ucim, omutavih user posted image

clock-img

13.10.2017, 09:32

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Ni mi to nismo nikada uzeli, prosto ihprodje odjenom.i to... kontam da bi samo jos vise u dreku kad bi videla da joj sad jos nesto stavljam na glavu...
Ovako malo se zaplacu i prodje...
Nama je veceras kosica na redu, nadam se da ce proci bez vece drame 😏

clock-img

13.10.2017, 09:49

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Takodje i ja njih kupam veceras u kompletu. Inace dok nema grejanja u stanu bude hladno pa sam sada proredila kupanja, uglavnom se tusiraju svaki drugi-treci dana izmedju peremo guze.
Ma da, procice i ta vriska. Moje bi se kupale dva sata. Placu sto izlaze iz kade.

clock-img

15.11.2017, 15:04

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Ma kako dune vetar - jedan dan nece, sledeci sama trszi da ide 🤣

,,Carpe diem"

clock-img

15.11.2017, 23:34

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Kod mene je probelm da A nece iz kade da izadje.

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image