writing-img

RE: Razgovori mama 10/13 [chat ]

clock-img

03.10.2013, 12:56

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

"Mama boli me" njoj dodje da se obesi.

Oooo, da! Moje veliko dete svaki dan nešto boli - glava, noga, stomak....pa sam ja postala paranoična iz bojazni da nema dete stvarno neki veliki problem a ja ga ignorišem, i tako smo se poslednjih par meseci vodali po lekarima bespotrebno user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

03.10.2013, 13:05

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

hahaha.. moja sestricina kad je bila mala htela je da je nosaju pa je stalno govorila da je bole noge i ledjauser posted image

iskoriscavaju deca nas maksimalno heheh...

clock-img

03.10.2013, 13:07

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Da, i ova traži da se nosa, ali zato što sada valjda gleda kako nosimo bebu, pa traži pažnju. I da se vozi u kolicima, i cuclu traži....sve isto što i beba.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

03.10.2013, 13:20

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Moju J uvece "boli" stomak,grlo,noge,ledja,glava...Bas kad treba na spavanje. user posted image
Sad je otisla kod drugarice da se igra,a nama dosadno. Mnogo mi je lakse kad je ona tu.user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

03.10.2013, 13:21

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Mi smo Lanu sa 18meseci deset noci zaredom vozili u hitnu jer je bolelo uvo i onda smo shvatili da nas zeza a Dusana svaki dan nesto boli pogotovo kad se jede (mozes misliti kad kaze boli ga zub user posted image )

clock-img

03.10.2013, 14:23

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Rositauser posted image

Meni je jedna prijateljica rekla da joj je jos gore od kad joj sin govori, pa kad joj kaze "Mama boli me" njoj dodje da se obesi. Tako da necemo da zurimo bas toliko da nam porastuuser posted image . Meni je moja vec velika, a kad se setim kad se rodila ko pacov mali.

user posted image jao Ljisho, ti si komedija! Nasmeja me bas.
Snele, nema pravila. moja cerka je najzahtevnija. Pre dva dana nam svratila kuma i kumica, i njih dve su se jako lepo igrale, 2h, nismo ih cule, u decijoj sobi. Kad je doslo vreme za spavanje - ona kaze, necu da nam dolazi niko, hocu sa tobom da razgovaram, ti i ja! user posted image A veruj mi, da decaci dobiju upola manje paznje a njoj nikad nije dosta, takvo je dete. Bavim se sa njom bas bas i stalno mi se cini, kratak dan, malo vremena... A to boli me ovo ili ono kod mene ne prolazi, iz raznih razloga, sesto culo radi svoje a i pregledam ih naravno. Dosad je bilo ok. Odoh po ekipu.
Lanajelena lepo te je videti ovde! 10 putaaaaa user posted image Druzimo se u ponedeljak! user posted image
Sve vas pozdravljam

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

03.10.2013, 14:30

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Stigla kod mame...rucak se sprema..T spava a ja ko sto vidite user posted image
Apropo bole ih noge...jednom sam cekala mm u kolima i prolazi mama sa devojcicom od nekih 2,5- 3god i mala kuka koliko jos ima da se ide...mama joj objasnjava i pita je a zasto to pita...i mala ni 5 ni 6 nego "Uzasno me bole patikice" Hahahaha..kad se nisam prevrnula
A ja sam kao mala znala da foliram da me boli glava (danas me stvarno cesto boli...eto mi kad sa zaebavala) i mama je odvojila malo secer secam se u jednu malu malu teglicu i to je bio "lekic" pa mi na vrh kasicice razmuti u vodu i mene u roku od odmah prodje glava....hahaha kad sam odrasla rekla mi je istinu...e boze sta sve deci ne pada na pamet user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

03.10.2013, 15:22

clock-img

Peace*

pencil-img

4888

Apropo "Bole me noge" tokom šetnje, obratite malo pažnju, jer ja nisam, uvek sam mislila da Luka izmišlja.
Kada smo završili kod endokrinologa, i kada je on pitao dal se dete žali na bol u nogama pri šetnjama, došlo mi je da se upucam.
Naime, njega jesu zaista bolele noge, a sve to zbog slabog vezivnog tkiva. KLIK

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

03.10.2013, 19:02

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

to je sve normalno snelle, imaces ovakve i onakve periode, kada ces imati vise energije i kada ces se osecati bespomocno.
sve je to normalno, tako je barem kod mene. isto se svakodnevno pitam da li nekog zapostavljam.. ali mislim da se mi previse opterecujemo.
a rivalstvo je normalno, kao sto sam ti bila rekla a ti mi nisi verovalauser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

04.10.2013, 06:03

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Samo da vam se javimo.pisem vam iz bolnice.djecak je od juce na infuziji, dehidrirao je.ad je vec dosta bolj
i

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

04.10.2013, 07:55

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dobro jutro drage...
Big mum brz oporavak zelim...evo nas dve ustale i pravimo planove za danas,malo cemo u skitnju,dobro cemo se obuci pa polako...sve vas grlimo Iva i ja!!!

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

04.10.2013, 08:07

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobro jutro.

Big mum dobro je da mu je vec bolje. Drzimo palceve da sto pre odete zdravi iz bolnice.

Moja vec pajki turu. Spavala je sinoc od 7 do 5 jutros bez budjenjauser posted image jeeeeeee... nista je konacno nije mucilo user posted image . Davno nam se ovo nije desilo da tako lepo spava. I eto posto se probudila u 5 a ne u 6 kao obicno onda sam joj dala dorucak u 7 a ne u 8 pa spava i ranije.

u svakom slucaju postala sam drugi put tetka. snajka i bata Nikola su superiska, cak bata Nikola na rodjenju ima istu masu i duzinu kao i bata Nole sto je imao. Lak porodjaj kao i njen prvi nije secene, ma nista. Ima zena srece u svakom slucaju.

sutra ce festa izgleda biti ovde na salasu iako sam rekla bratu da bas i ne bih da to ovde prave ali snajka sutra dolazi iz porodilista pa nece da slave kuci vec ce ovde dzumbus da mi praveuser posted image . I tako uvek bude ja uvek nadrljam i kad se Nole rodio ovde se pravila festa, brat slavi rodjendan ovde i td. Ok ja razumem da ovde ima mesta ali ja sad isto imam malo dete a i oni imaju isto toliko dvoriste i jos vecu kucu. AL dobro no to je sad druga prica

clock-img

04.10.2013, 08:11

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Jutro mame
Big mum user posted image da se maleni sto pre oporavi
Adulence da da lepo se obucite..evo ja gledala kroz prozor.. ovde ljudi struzu mraz sa kola..Kod mene na terasi pokazuje 0 stepeni..brrr
I mi cemo opet malo da zujimo al peske..pa sam izvadila T i zimsku jaknu...
O Boze mraz na pocetku oktobra...sta ce biti u februaru...
MiLj user posted image cestitamo dupla tetka

< Poruku je uredio jole82 -- 4.10.2013 8:12:52 >

Enyoj the silence!

clock-img

04.10.2013, 08:40

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Jutro. Hladno je katastrofa. Mi smo ekspresno morali da kupujemo garderobu za D, nije imao ništa taman a da je toplo, po radnjama jos slabo ima toplih stvari, ali na kraju tu je h&m, kod njih ima svega. Napolje nismo izasli odkad nas je strefila ova pošast od prehlade. Kupamo se preko ruke malo, kosu ne kupamo vec 2-3 dana, nikako da ga skroz popusti, iako je bolje hvala Bogu. Nama tata danas na putu, dolazi nocas, bas mi je nekako neobicno. I bre, svi negde jurcaju, ne stize niko nista, nema toliko druzenja, 'bem ti zivot... Sve moje prijateljice rade ozbiljne poslove. Ali za vikend ce mi doci najdraza :)
Bm, brz oporavak!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

04.10.2013, 08:52

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

big mumuser posted image zelim vam brz oporavak i odlazak iz bolnice....
jaoj pa nije valjda tako jako hladno, a ja mislila da maksim i ja odemo u setnju, razmislicu jos jednom o tome...

don't shit where you eat :))

clock-img

04.10.2013, 09:11

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Jutro mame...
Big mum... user posted image sto pre da ozdravite
I mi smo juce hteli u setnju i izvadim S jaknu koju je dobio(vel 1),jedva mu je zakopcam,a rukavi kilometarski.Ali posto mu je uska ne mogu da savijem rukave... user posted image Divota od zivota.Otrcali smo do sveki u nekom prsluku.Sad moram da mu jurim jaknu da kupim i cipele(hladno u onim patikicama).
Inace je poceo da po malo puzi... user posted image guzica debela.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

04.10.2013, 09:31

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Dobro jutro, mame :)
Big mum, brz oporavak zelim
Janncice, baravo za guzu-puzu :)
ja se inace ne javljam u ovim temama, al obzirom da vec pet dana ne mogu da progovorim moram sa nekim da razgovaram da ne bih poludela :)
a sto se jakni tice, mi imamo tri zimske u ormanu, dobila ih je za rodjendan, sve tri joj velike tako da moramo u kupovinu i mi..

clock-img

04.10.2013, 11:36

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Big mum, ne rekoh ti- da brzo budete kao novi!

Mili, ja se isto ne javljam jedno vreme, pa kad pocnem ondak se javljam i tako :)

Nego, moj D je u carapama u stanu. A meni bude ponekad hladnjikavo u carapama i papucama, doduse ja hodam user posted image , ali, je l te, po tepihu. Sme li on da nosi neke patofnice, nesto? A da ne sprecava motoriku i ne steti stopalima, s obzirom na uzrast?

Heh, tek vidim, bm, ja ti se vec obratila. Nema veze, od viska lepih zelja ne boli glava.

< Poruku je uredio Rosita -- 4.10.2013 11:50:07 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

04.10.2013, 11:42

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Rosi ja S obuvam one nehodajuce patikice ili one carapice sto imaju dole "ojacanje" user posted image On ne hoda.Ustaje uz krevet,ali je to sve kratko.

clock-img

04.10.2013, 11:48

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

E ok pcelice, moram nabaviti nesto. Ovih dana ga ne stavljam na pod zbog prehlade pa sam osudjena ili da ga nosam ili na krevet, ali on se odmah ustremi da otpuze i sidje sa kreveta, tako da ne smem ni sekund da maknem user posted image . Puze naravno vojnicki, ne pravo. Tata mu je osmislio super strunjacu, kako mi to zovemo, od tankog sundjera, sa navlakom koja se pere, pa to na tepih, pa njega na to, strunjača je 1.6x1.6 ali on najvoli da ode mimo nje, na tepih user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

04.10.2013, 11:53

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Rosi, i ja sam kao Janncica :) mislim da nece da smeta :)
nego mame, da li je detetu od 18 meseci dovoljna samo corba za rucak? Ja inace pravim krem corbe i to cesto jede za veceru ali mi za rucak nekako malo...
Nece da zvace, jedna gornja cetvorka je izasla druga izbija, pa vise ne znam sta da joj dam za rucak :(

clock-img

04.10.2013, 12:06

clock-img

adulence

pencil-img

7314

mi cemo malo kasnije posle rucka u setnju taman da otoplii koliko toliko,zimska jaknica farmerkice hulahopkice i patikice,ima da senatrontamo i nece nam biti hladno ,a i neka je malo opije hladan vazduh zdravo je to...idemo malo da procunjamo po gradu nismo bile sto godina...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

04.10.2013, 12:44

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

I mi popodne u kupovinu i po moj rezultat papa testa(valjda je sve ok) Sad smoi se malo setkali po dvoristu. Na suncu je toplo,a u hladu da se smrznes.
Sad me muke muce sta da dam S za veceru kad necemo biti kuci? user posted image Dorucak i rucaki mi nekako nisu problem kad smo napolju,ali vecera...user posted image

clock-img

04.10.2013, 12:55

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27021

Jancice ja sam u tim situacijama nosila one kasice za laku noc. Ako si uvela gluten mozes to. A ima i bez glutena.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 4.10.2013 12:57:19 >

clock-img

04.10.2013, 12:59

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Sanjice...to mi nije palo na pamet user posted image Jesu to hippove? Ja retko kad kupim kasicu,oglavnom su to one sa curetinom ili junetinom(to nemamo nase)