Cao zenice, ja sam u nekakvoj guzvi, pa ne stizem da pisem, ali moram samo da otkomentarisem Joletu. Draga, naravno da je normalno, pa cekaj, ona ti je jos beba. Pozeleces vremenom, a i ako ne pozelis, i to je u redu. Videces kad T pocne da sklapa prijateljstva, sama ce ti traziti bebu
, tamo posle 2-og rodjendana, ispocetka kao za igru.... Mi smo oduvek zeleli vise dece, mm 4-oro, ali smo se ipak slozili da je troje sasvim dovoljno, ni malo ni puno. Evo, ja sam posle svakog porodjaja sve prijemcivija na bebe, kad vidim bebu istopim se i opet, bude mi zao sto sam taj deo price zavrsila. Sad kad se budes "druzila" sa malenim V, bice trenutaka kad ces pozeleti bebicu.
Ja sam dobro prosla sa dojenjem, zahvaljujuci patronaznoj, bas sam joj zahvalna, imala sam srece.
Rucak skuvan, ves ceka da se sklapa, posadila sam danas jagode mesecarke, one sto radjaju svaki mesec od proleca do septembra, nesto u dvoristu nesto u saksijama pa cu da vam javim da li su uspele.
Pozz