cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 10/13 [chat ]

clock-img

12.10.2013, 10:28

clock-img

srnad

pencil-img

139

Zdravo zene! Evo i mene!
Sto se tice muzeva moj samo govori jedna je majka, i sve sto ta majka kaze on uradi. Najkorisniji je kada izvede V napolje i ostanu 3h!!! A sto se tice vaspitanja deteta tu cu skroz da zakazem! Moj jos ne zna sta znaci NE! Ja mu kazem ne, a on me pogleda i nasmeje se najsladjim osmehom! Ja ga tada zgrabim i izljubim. A znam da je to totalno pogresno! Ne dozvoljvam da dira TV, daljinski, telefone i da ulazi u kuhinju jer odmah hvata kantu za smece, al zato sve ostalo dozvoljavam. Puze po podu, legne na tepih a od toga se grozim, baca igracke a ja po pola sata vracam na mesto i tako svaki dan.
Juce smo izasli napolje u 10h i vratili se sinoc u 19h. Posto se moja sestra udaje juce smo imali mnogo posla po gradu. V je svo vreme bio sa nama. Doruckovao napolju, rucao i vecerao i dva puta spavao. On je stvarno heroj!

clock-img

12.10.2013, 10:29

clock-img

srnad

pencil-img

139

Zaboravih da se zahvalim jole 82 na cestitkama za mini rodjendancic, i da cestitam pocahontas na trudnoci!

clock-img

12.10.2013, 14:28

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobar dan mame.

mi evo od jutros nesto radimo. Mm je i danas na poslu a sutra ide sa mojim bratom u BG. Tako da smo nas dve solo sve do narednog vikenda. Videcu sutra da li cu imati kola pa da se malo svrckamo. Da ne budemo bas kuci same. Nekako mi tisina prevelika danas. Sve mi cudno a i dan je iskreno cudan. Bile smo dosta napolju ali me neki umor savatao. Evo sad sam Dunju stavila da spava a iskreno i meni se prispavalo a necu to sebi da radim jer sam posle samo lose volje pa sam dosla da vidim imal sta novo na rr.

Sinoc su nam bile komsike, pa smo "pravili leto". Pekli smo lignje i ribe brancin i uzivali. Jutros me haos docekao u kuhinjiuser posted image a pod od przenja lignji sav mastan pa sam ribala. Obicno mi dan nekako brzo prodje al danas mi se nesto sve oduzilo iako smo beka i ja i ves sirile, peglale, usisavale, ribale, kuvala sam joj, pocistila staze napolju zajedno sa njom i td. Ali mi nesto bezveze valjda zato sto se nismo puno igrale i mazile kao inace. Nego se pretezno ona sama igrala i bila u kolicima i u svom triciklu, pa malo u setalici, pa na podu a ja sve trckarala da pozavrsavam. Sad kad se probudi imam da je izgnjavim i izljubim da joj nadoknadim sto nisam prepodne.

clock-img

12.10.2013, 20:24

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dobro vece ...mi smo ceo celcijati dan bili napolju malopre dosli kuci...pala sam s nogu...kupili ivi cipelice divne...ona spajki a ja cekam mm da izadje iz kupatila pa da i mi polegamo....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

13.10.2013, 08:37

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Mi cemo danas u skitnju evo ja vec sve pripremila, doruckovale smo i cekam da mi se javi drugarica da se probudila. Vec sam joj iscedila sok, uzinu napravila i stavila u teglicu, obukla je i zapakovala ali i D mi je sad zaspala pa cu ustvari cekati da se ona probudi a taman sam mislila da ce da dzonja u kolimauser posted image

Ves se pere. Kuca cakum pakum. Nadam se da cemo se vratiti da joj pravim rucak a sad sam u nedoumici da li sad da joj pravim rucak dok ona spava. Nem pojma. Dogovorila sam se sa drugaricom da cemo danas da kuvamo zajedno. Ona i ja to obozavamo jer su nam ukusi slicni iako je ona vegeterijanac a i ja malo od mesa da odmorim jer ovaj mm samo mesine zdere.

Trazila sam novce po kuci posto imam stek ali stalno menjam mesto gde stekam novce i sad ne mogu da ga nadjemuser posted image . ala ja to dobro skrivam i od same sebe svaka mi cast.user posted image (inace to mi se cesto desava pa kad nadjem novce obradujem se ko malo dete)

posto cemo svratiti i do megamarketa moracu da se uklopim u novce koji su mi u novcaniku. Hvala bogu pa i u novcaniku drzim novce bar u tri pregrade user posted image

Adulence uslikaj Ivu sa cipelicama da vidimo frajlu. A vas dve ko matore ceo dan u sopingu. Vec vezbas curu da bude sopingholicarkauser posted image

clock-img

13.10.2013, 09:21

clock-img

adulence

pencil-img

7314

dobro jutro....hehe milj postavicu sliku u decijoj obuci...inace Iva je jako mirna kada smo po ceo dan napolju jer joj je valjda sve novo i zanimljivo,pa samo razgleda..

clock-img

13.10.2013, 09:26

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

bas cu otici da vidim slicicu cipelica.

joj i moja Dunja je mirna ali ja nikako uvece posle da je uspavam. Isto joj je sve zanimljivo ali valjda onda od prevelikog uzbudjenja uvece muke zive. A da ne kazem ako se vratim bas na njeno kupanje ili ako imamo goste kao sinoc koji su ostali do njenog kupanja. Ja je uspavam ona se probudi i tako bar pet puta i sve u placu. Pa ja uvek gledam da od pola 7 u kuci nemam nikog, i da sam kuci sa njom i da se mazimo i tako. Prosto joj je valjda preveliko uzbudjenje. Pogotovo kad ima male dece

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 13.10.2013 9:27:03 >

clock-img

13.10.2013, 12:00

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ni nama ne prija kad je neko u gostima do kupanja. Plus sto zivimo u malom stanu i nemamo mogucnost da se zvucno izolujemo. A bas je nezgodno, ljudi rade do kasno i ne mogu uvek da se uklope u nase usko vreme.
D je zapatio neku posast na jeziku. Da l je kandida, pre dva dana bile dve tri tacke, sad ih ima dosta. Moramo sutra do dr. Bas sad i to :(

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

13.10.2013, 12:33

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Dobro jutrouser posted image ,,,nikada M.nisam kupala u tacno odredjeno vreme ,ako nam neko dolazi ,okupam ga pre toga,ako cemo u setnju neku vecernju okupam ga popodne ,takodje ga ne kupam sada svaki dan zbog koze,,inace jutros sam kupila NOvalac 3 koji je sa 630 din skocio na 700user posted image ,,farmaceutkinja kaze da je sva hrana za bebe poskupela osim Bebelaca,,eto ove ekonomske reforme moraju izgleda i preko beba da se sprovode pa stvarno su preterali,,nemam reci,,poskupljenje od 70 din

clock-img

13.10.2013, 12:35

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Dobro jutrouser posted image ,,,

Blago tebi ako je sad jutro user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

13.10.2013, 12:45

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Ha ha greskauser posted image ...mada probudili smo se u deset tako da tu smo negde user posted image

clock-img

13.10.2013, 15:28

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

MishaiLjisha ti si fizicar je li ? Evo sad mi pade na pamet , je l ti je bio asistent I Savic ?
da l je on na nuklearnoj fizici ili fizici plazme , neam pojma
al je on moj frend user posted image
a i lik za anale user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

14.10.2013, 07:17

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Meni nije bio asistent ja sam vec zavrsila fax kad je on dosao na fiziku plazme. Ali znam ko je. fin decko

clock-img

14.10.2013, 09:12

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dobro jutro nas dve se posteno naspavale,lep vikend za nama,sad cemo malo u nabavku,,pa da spremamo klopu

clock-img

14.10.2013, 09:17

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Jutro mame! SAd čitam tamo na obući, od Cokića (valjda) sin ima 3.5 i 25 broj nosi - pa ova moja će zeznuti i Gulivera user posted image jadna moja devojčica.

Inače ja sam opet sanjala gluposti. Odakle sam izvlačim te likove user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

14.10.2013, 09:27

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Morgenuser posted image

Prespavali vrtić-doduše namjernouser posted image pa se sad ganjamo po kući.
Ružno neko vrjeme magluština.Moram u Konzum po namirnice što bi moja mala rekla -mamaaaaa mi smo sirotinjaaa nemamo ništa u Sfrižideruuser posted image .
Juče sinek izvadio moju patiku iz sušilice i ubacio u zamrzivač.Satrala sam se tražeći reko osta bez patike a neJmam para za nove.I slučajno otvorim zamrzivač kad ona tamo-jesam se obradovala ko malo djete kad mu daš čokoladuuser posted image

Ne znam šta bi za ručakuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

14.10.2013, 09:34

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Jutro mame! Za nama divan vikend, lijepo vrijeme pa smo uzivali napolju a tajo nam bio slobodan u subotu...gdje ces ljepse...

Pravim dorucak i cekam da se cura probudi pa da jedemo...a onda idemo malo napolje da jurimo mace i pse po dvoristu user posted image

Lijep dan i pocetak radne sedmice vam zelimo! user posted image

clock-img

14.10.2013, 12:44

clock-img

Anoniman

trco, zasto ce tvoja cera zeznuti Gulivera? Moja M jos nema dve godine, a uzeli smo joj cipele 23 (siri kalup) i papuce 24.
a i ja sanjam nebuloze u poslednje vreme svaku noc. jutros smo se obe kasno probudile, jedva sam se posle organizovala. a dan je neki mracan, pa sam jos kad sam se probudila verovala da je jako rano user posted image

clock-img

14.10.2013, 13:27

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

'bar dan mame... Mi smo svi slinavi,a neke i grlo boli...user posted image Ali dok nema temperature,mama nema nameru da ide u onu guzvu kod pedijatra.user posted image
Trco,moja Guliverka ima 5 godina i nosi broj 30. user posted image Ja bre do skoro nosila 30 obucuuser posted image (inace nosim 36). Visoko dete na tatu i tetke.user posted image Samo kad nije na mamu Sremicu mala... user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

14.10.2013, 13:42

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Rucak nam gotov jos malo pa cemo da rucamo Iva i ja...pa onda dremka i odosmo napolje...

clock-img

14.10.2013, 14:13

clock-img

Ana RR

pencil-img

34380

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Jutro mame! SAd čitam tamo na obući, od Cokića (valjda) sin ima 3.5 i 25 broj nosi - pa ova moja će zeznuti i Gulivera user posted image jadna moja devojčica.

Pa koji broj nosi? Moj Marko sa 2 godine i 2 meseca nosi 27.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

14.10.2013, 16:07

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Kako Li su nam Jole i Teodorica?

clock-img

14.10.2013, 17:57

clock-img

viktori

pencil-img

998

garant negde skitaju
kad se okupljamo?

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

clock-img

14.10.2013, 22:45

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Dobro vece mamike,
beba i ja same, ona je bolesna od subote, kaslje i imala je temperaturu do 38. Danas smo bile kod pedijatra i dobila je amoksicilin i persen. Kako mi je zao, ne place ali stenje onako tuzno, evo je sada kaslje u snu, malo joj dam vode na spric cisto da joj grlo nije skroz suvo jer je samo grlo upaljeno, nos je suv i pluca su ok!

Vidim da ste pisale o velicini stopala kod dece... meni se jos od kada je rodjena cini da Jovana ima malo duza stopala, videcemo kada poraste user posted image

Sve vas user posted image

clock-img

14.10.2013, 23:13

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Dobro vece i od mene..Svrco zaspao, tek maloprije,neznam sto mu bi, obicno je do 9 ,9 ipo uvece u krevet..Te se nesto razigrao ,pa sa tatom ,pa kad je krenula jurnjava za kupanjac tu nastade festa te hoce te nece,pa dok tamo,vamo, nesto mi se oduzi i tek je lego kaze maloprije,,
Poceo je prije par dana malo da zahropti u prima u toku dana i uvece pred spavanje..I po koji put kasljucne..Neznam da li da ga vodim da ga poslusa dr..Ili da ne panicarim odmah,.Bas neznam.Nema vatru, ali bar da mu da neki sirup ili nesto..

Moj maji bubicicak 08.10.2010