writing-img

RE: Razgovori mama 10/13 [chat ]

clock-img

25.10.2013, 10:28

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18998

IZVORNA PORUKA: jole82

Ivanka...nisam ispratila...megafone??

Ova moja mi probi usi jutros... mislim, dete se lepo igra ali urlaaaaa brale mili kad mi dreknu na uvo AAAAAAAAAAAAAA user posted image andjelko moj mali user posted image ogluveh....

A na poslu od 11h njih 10 komada user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 25.10.2013 10:29:31 >

clock-img

25.10.2013, 11:31

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Jole, o, pa ti dobila- zaradila (ne znam kako se tacno stice) ovu titulu RR, cestitam :)!
Ja bih se vise naljutila na najblize i bas od njih ocekujem da mi ne dovode bolesnu decu! Kod nas obicno mm daje ljudima papuce da se izuju- otkad imamo dete izuvaju se- i napominje da se peru ruke ako neko zaboravi. Nisam ni ja za to da se gura i odbacuje bolesno dete, nije ono krivo, ali ja bih bila neopustena i ljuta na roditelje. Imali smo jednu situaciju da su nam dosli bolesljivi, a ostali prijatelji vode racuna.
A sta znace zelene sline, ja sam imala nesto istih jutros, da prostite :(? Ja ne znam kako vi, dok nisam imala dete redovno sam isla kod dr, ginekolog na 6m, i td., sad sve cesce hvatam sebe da zanemarim nesto zdravstvene prirode kod sebe i to mi se ne dopada. Ne stize se, komplikovano kad si sam sa detetom, al ipak...
Danas mi dolazi mama na vikend :)
Svima lep pozdrav.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

25.10.2013, 11:39

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Sad videh za sline. Al kao i ne mora da znaci da je bakterijsko. Nista, ne budem li bolje do pon., moram da se tornjam kod dr.kako znam. Mm ne radi ponedeljkom pa cu da vidim. Bem mu misha.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

25.10.2013, 11:40

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Pozdrav mame!

Ja nesto slabije pisala u zadnje vrijeme, koristili smo lijepo vrijeme pa samo virnem navece ili ujutro i nesto sarnem tu i tamo...ANdrea spava, ja jutros isla na komisiju, produzili mi bolovanje i sad cekam da se ona probudi pa da idemo napolje...

A sto se tice dovodjenja bolesne djece u goste drugoj djeci, mislim da je jako neodgovorno i ruzno od roditelja da ne kazu tako nesto...ja bih rekla, i vjerovatno ne bih ni vodila bolesno dijete sa sobom tada....naravno na javnim mjestima niko ne moze da se zastiti, al opet neke stvari treba da se paze...

Jole cestitam na tituli! user posted image Sta nam "moderises"? user posted image

< Poruku je uredio little_one -- 25.10.2013 11:44:00 >

clock-img

25.10.2013, 11:56

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Aaaa Ivanka...hahaha..znaci ne bih skapirala nikad...pomislila sam da je neko napisao, pa reko sta, kako sad, gde?
Rosita, LO hvala user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

25.10.2013, 11:59

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Jole, cestitke i od mene! user posted image
Joj sto volem ekspres lonac, ruckic gotov! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

25.10.2013, 11:59

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Dobar dan mame...
Jole,macko moja,vidim ja ti opasna od jutros nesto,a nisam snimila odmah RR... user posted image Cestitam drugarice moja... user posted image
Mi bili opet kod doktora jutros.Dobili da vadi J krv.kaze,da proverimo da li ima virus,jer i dalje sumnja da l su to boginje user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

25.10.2013, 12:01

clock-img

lokica77

pencil-img

518

Dobar dan mame,
Jole cestitam na tituliuser posted image
Mi se spremamo, idemo u Tirsovu na kontrolu, pa malo u skitnju da iskoristimo lep dan a i blizi nam se divan dan pa da malo pogledamo svecanu garderobicu za mrvicu...kiss za sve uzivajte u lepom danu , ja sam danas bas raspolozena...volim ceo sveeeet...

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

clock-img

25.10.2013, 12:04

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Ma ja sam opasna i bez RR user posted image
Salim se malo...nije jutros bilo RR, evo tek od skoro..
Zene user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

25.10.2013, 12:07

clock-img

Anoniman

sto se bolesnih ljudi tice, sad kad smo porasli, ne smeta mi da bude u istoj prostoriji. ali sam se recimo u ponedeljak iznervirala kad je zaovina najmladja bolesna, nije isla ni u skolu, dosla i pocela da ljubi i grli M (a inace to bas ne radi kad je u zdravom stanju). bas sam je izgrdila. i onda kad je m od srede pocela da kija i balavi, nek mi kazu da nije od nje (jer, kao, nije joj bilo nista posebno, ali su je preventivno zadrzali kod kuce). no, dobro...izgleda da brzo prolazi.

clock-img

25.10.2013, 12:51

clock-img

viktori

pencil-img

998

Ja sam bila isuvise tolerantna, kazem bila sam bas baaaaaas al od kada se on meni sa 10 dana zbog drugih razboleo ma idi. Izvini a sto je toooliko bitno da se bas tad vidimo ako je neko bolestan. Sta ne mozemo da zivimo ako se bas tad ne vidimo? Gluposti. komsinica dobila boginje u 8 mesevu trudnoce jer su "zaboravili" da joj kazu da dete ima. Popila brdo lekova, lezala do porodjaja u bolnici jer je neko bezobrazan i briga ga za druge!
E ja sam tek sad skontala ovo sa strane gde su poslednje sa foruma...user posted image znam znam glupander sam postala, i tako ja srecna provalila nesto vidim jole 82 rr i pomislim (jos jedna pametna stvar u mojoj cubici user posted image ) vidi neko ima ime kao jole ahaahhaha Naravno oma sam posla porukicu sta kako kuda hihihihiihi Super!
Nego druze RR jel moram sad da Vi persiram user posted image

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

clock-img

25.10.2013, 13:02

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Hahahah more viktori ne klepeci nanulama user posted image
Mogli bi smo stvarno da vidimo i pre deda mraza, mi smo komplet ozdravile(ja sam duze bila bolesna od T), kad smo na zadatoj temi...pa mozemo od ponedeljka user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

25.10.2013, 13:13

clock-img

viktori

pencil-img

998

ahahha Jole ovde mi odgovaras na mejl ahahhhaa
Pa necu biti cele nedelje tu idem kdo mojih. Hajde ondaK ona tamo nedelja. MOOOOOZE?
e da i klep o klep o klep hihiihihiihuser posted image

clock-img

25.10.2013, 13:21

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Sad sam tek videla mailove...i naravno odgovorila :)
Ajde onda kad se vratite...one tamo nedelje user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

25.10.2013, 13:26

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: Peace*

Problem je što ljudi različito poimaju pojam bolesti. Imam drugaricu koja zelene sline ne smatra bolešću.

e ja sam ovakva ehhehe... A sta cu kad su svi moji takvi. Ja sline ne smatram bolescu. doduse n volim da vidim da su deca slinava to mi je jako ruzno, ima jedan mali u kraju non stop mu cure slinci jadnicku. Ali to za mene bolest nije. Mi smo imali postedu od skole i ostalih stvari samo ako imamo temperaturu tako da ja samo neku zescu bolest pod temperaturom nazivam bolest hehe...

Nego ja danas bolje da nisam izlazila i ustajala iz kreveta. nece me pa nece ceo dan. Zagoreo mi rucak, i to ne mislim zagoreo vec se ugljenisao najstrasnije. Smrdi mi cela kucauser posted image . Ne mogu da verujem pa to mi se nije desilo pa...ne znam ni ja. Izasla sam s Dunjom da rasirim ves i malo sam je vozala u kolicima, kad otkinuo se Žuća sa lanca i vidim davi kokosku, (pomislim di bas kokosku kako nije petla) i ja brzo uzmem metlu i onda sam tako vijala zucu po dvoristu i vikala kao idiot Na mesto, na mesto ali on je morao bar jos jednu koku da udavi pre nego sto je otisao na mesto i onda me je tako lepo poslusao i sav se u fazonu pokunjio u kucici od sramote sto je to uradio. E onda posto je jednu koku udavio a druga je nekim cudom prezivela ali mislim da je prezivela klinicku smrt jadna, onda sam brzo uzela sikiricu da joj odrubim glavu i obesim je na prikolicu da joj istece krv (moj trofej heheeh kao predator sam) i stavim lonac da se skuva voda da ocerupam koku i ulazim samo na kratko unutra jer je vec dvoristem krenuo da se siri neki miris i skapiram jao Dunjin rucak. UGLJENISAN. I onda otvaraj prozore, luftiraj, mila majko, Dunji se spava, kokoska mi visi, voda vec mislim kljuca i rekoh ajd nema veze uspavacu Dunju i onda idem da ocerupam kokosku. I ja uspavala Dunju i odem do supe da vidim jel vri voda u loncu kad ono, ja nisam ukljucila ringluuser posted image .znaci ja ODOH U KREVET. Danas ne vredi nista raditi. Ama bas nista. Cao

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 25.10.2013 13:34:28 >

clock-img

25.10.2013, 13:26

clock-img

viktori

pencil-img

998

user posted image jole dogovoreno
Zene ajd bacite okce na temicu ishrana bebaca

clock-img

25.10.2013, 13:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34380

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha
kad otkinuo se Žuća sa lanca i vidim davi kokosku, (pomislim di bas kokosku kako nije petla) i ja brzo uzmem metlu i onda sam tako vijala zucu po dvoristu i vikala kao idiot Na mesto, na mesto ali on je morao bar jos jednu koku da udavi pre nego sto je otisao na mesto i onda me je tako lepo poslusao i sav se u fazonu pokunjio u kucici od sramote sto je to uradio. E onda posto je jednu koku udavio a druga je nekim cudom prezivela ali mislim da je prezivela klinicku smrt jadna, onda sam brzo uzela sikiricu da joj odrubim glavu i obesim je na prikolicu da joj istece krv (moj trofej heheeh kao predator sam)

E ti me danas baš nasmeja user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.10.2013, 14:18

clock-img

bea83

pencil-img

5169

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Ma ja sam opasna i bez RR user posted image
Salim se malo...nije jutros bilo RR, evo tek od skoro..
Zene user posted image

Vidi,vidi ti  malu, dobila unapređenje user posted image

clock-img

25.10.2013, 14:25

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Jao Misho!!!!! Sve sam te "videla" ! Sta ces, sutra je novi dan!
Ja odoh po moje lepotanere i odosmo na igraliste, nema nas do uvece. nosim im mafine i banane. A uvece idem na skolicu sminkanja, to sam preko kupime sajta kupila, danas i sutra, da se malo obrazujem!user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

25.10.2013, 14:28

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

O Torbice znaci ti nas ulepsavas za deda mraza user posted image ...dozvoli cu ti da se na meni ucis user posted image

clock-img

25.10.2013, 14:41

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Dobar dan mamike, evo ja cekam svrco da se probudi pa da idemo u setnju.Prevruce je jos uvijek kod nas.Inace jutros se svrco probudio u 6 h, ja komirana on se gospodin fino naspavao i hoce da se igra.Milsila sam da cu moci i ja da zaspem kad i on medjutim nisam mogla..Iscupah obrve, joj sto to mrzim da radim.Sutra idem popodne kod frizera na farbanje i feniranje jer smo preksutra na svadbu..

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

25.10.2013, 16:51

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Mm dotrcava sa posla da preuzme ivu ,a mama je polako zapocela pripreme ,a veceras odoh na koncert...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

25.10.2013, 17:07

clock-img

jole82

pencil-img

5141

adulence lepo se provedi draga user posted image
I ja sam isla na koncert DM kad je T imala 3.5 meseca...isla sa kumom i super smo se provele
Ljubi mi drugaricu...inace nisi mozda videla..pitah kako je Iva tj nosic?

DM-nije Dragana Mirkovic user posted image ....Depeche Mode

< Poruku je uredio jole82 RR -- 25.10.2013 17:10:29 >

Enyoj the silence!

clock-img

25.10.2013, 17:58

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

DM-nije Dragana Mirkovic user posted image ....Depeche Mode

user posted image user posted image ma bas smo pomislile user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

25.10.2013, 17:59

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Ma nemoj sad da se vadis za DM....hihihi...pa za sad samo smrcavi providan joj je sekret stavljam fizioloski i izvlacim...nadam se najboljem...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3