IZVORNA PORUKA: Peace*
Problem je što ljudi različito poimaju pojam bolesti. Imam drugaricu koja zelene sline ne smatra bolešću.
e ja sam ovakva ehhehe... A sta cu kad su svi moji takvi. Ja sline ne smatram bolescu. doduse n volim da vidim da su deca slinava to mi je jako ruzno, ima jedan mali u kraju non stop mu cure slinci jadnicku. Ali to za mene bolest nije. Mi smo imali postedu od skole i ostalih stvari samo ako imamo temperaturu tako da ja samo neku zescu bolest pod temperaturom nazivam bolest hehe...
Nego ja danas bolje da nisam izlazila i ustajala iz kreveta. nece me pa nece ceo dan. Zagoreo mi rucak, i to ne mislim zagoreo vec se ugljenisao najstrasnije. Smrdi mi cela kuca

. Ne mogu da verujem pa to mi se nije desilo pa...ne znam ni ja. Izasla sam s Dunjom da rasirim ves i malo sam je vozala u kolicima, kad otkinuo se Žuća sa lanca i vidim davi kokosku, (pomislim di bas kokosku kako nije petla) i ja brzo uzmem metlu i onda sam tako vijala zucu po dvoristu i vikala kao idiot
Na mesto, na mesto ali on je morao bar jos jednu koku da udavi pre nego sto je otisao na mesto i onda me je tako lepo poslusao i sav se u fazonu pokunjio u kucici od sramote sto je to uradio. E onda posto je jednu koku udavio a druga je nekim cudom prezivela ali mislim da je prezivela klinicku smrt jadna, onda sam brzo uzela sikiricu da joj odrubim glavu i obesim je na prikolicu da joj istece krv (moj trofej heheeh kao predator sam) i stavim lonac da se skuva voda da ocerupam koku i ulazim samo na kratko unutra jer je vec dvoristem krenuo da se siri neki miris i skapiram jao Dunjin rucak. UGLJENISAN. I onda otvaraj prozore, luftiraj, mila majko, Dunji se spava, kokoska mi visi, voda vec mislim kljuca i rekoh ajd nema veze uspavacu Dunju i onda idem da ocerupam kokosku. I ja uspavala Dunju i odem do supe da vidim jel vri voda u loncu kad ono, ja nisam ukljucila ringlu

.znaci ja ODOH U KREVET. Danas ne vredi nista raditi. Ama bas nista. Cao
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 25.10.2013 13:34:28 >