IZVORNA PORUKA: Snelle
IZVORNA PORUKA: Torbica
Naravno da su i moji u startu znali zaplakati, ali to bukvalno traje 15 sekundi, dok izadjem iz sobe, tajac. I tako.... Kako radimo, tako nam je, nema tu mnogo mudrosti...
Kako ženo, kako? Ja ne znam nijedno dete koje plače tako kratko. Tvoja deca su fenomeni! Aj molim te dođi na mesec dana kod mene da i moju decu tome vaspitaš
Draga, kao i kod Lo, pocahontas i par mojih drugarica, bebe koje nauce to od starta posle nemaju frku jer ne znaju sta gube, da tako kazem. Sa cerom to nisam znala pa je bilo svakako priznajem, ali sa decacima mij e pesma. Val;jda sam se zato pozabavila sa tim posle nje, da sebi olaksam, a i detetu, tj deci. Pored nje sam morala da sedim dok ne zaspi, gr.... I onda se naucih pameti i zaista su znali ponekad da zaplacu, ma 15 sekundi plafon 20, ali ne vise od toga, mozes doci da vidis.
Starijima sad procitam pricu, ili ja ili mm, pomazimo ih, pokrijemo i to je to. Bebca samo spustim i odavno nije ni zucnuo. Stavi prstic u usta i okrene mi glavu.