cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 10/13 [chat ]

clock-img

04.10.2013, 13:05

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

sto kaze Adulence ovu moju je opijo hladan vazduh i dzonja u kolicima, a ja ves sredjujem. Dobro je to za njih

clock-img

04.10.2013, 13:10

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27021

Jancice jesu hippove. Pogledaj na aksinom sajtu.

clock-img

04.10.2013, 14:59

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Mi se odvezle do maksija..jer je sve uzbrdo nizbrdo, pa sam se bojala da cu peske ostati u podnozjuuser posted image
Obavile mini shoping...ubacila sve u auto i nastavile kolicima da se svrckamo...bas je lepo vreme...bile smo i u jednom obliznjem parku...T se odusevljavala decom koja se igraju...pa smo se malo i ljuljale (zajedno) ima i neki mini tobogan za puzavce, pa sam je spustala par puta...neka stolicica na feder za ljuljanje..i tu smo bile..pa bacale kamencice u potocic...A najvise joj se svidelo kad prvaci-drugaci bacaju ranceve i jakne preko potocica i vriste da li ce im upasti u vodu ili ne user posted image
Bas nam je bilo super....dosle kuci, T klopala i instantno zakucala..
Ima li boljeg spavanjca posle svezeg vazduha i rucka user posted image
Poz mamitas..odoh da pristavim rucak i malo sredim gajbu..ide vikend pa da mozemo lepo da uzivamo i nista da ne radimuser posted image (sutra kod svekijevaca a u nedelju kod moje mame na rucak) user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

04.10.2013, 15:41

clock-img

viktori

pencil-img

998

E blagis se vama. Mi proslogodisnje nista ne mozemo, jer smo imali skafander onaj sa stopicama dole, a decko hoce da hoda...Trebalo bi veceras da odemo po jaknu. On je bas odusevljen boravkom napolju i cim neko na vrata on gura hoce napolje i stalno trazi da ga vodim do vrata. Mogu misliti kako ce mi biti sasavo kad sma bude setao pa stigne sneg, a mi stepenica imamo...uh koliko puta sam se samo ja saplela na njima a tek utrudnoci najezim se...
U pravu si adulence njih bas opije svez vazduh, a jos bolje je to sto se bas celice. A za spavanje tek user posted image milina.
Moj deckonja spava, sto je novitet jer je poceo jednom maksimum dva puta preko dana i to nesto kratko. Sad nesto sastavi nemam pojma...

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

clock-img

04.10.2013, 16:01

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Mi imamlo ludu srecu sa garderobom...Dever ima 2 devojcice od 5g i 1,8g (mladja i T su rodjene na isti danuser posted image )
Tako da svu garderobu nasledjujemo..kupili smo joj samo nesto osnovno na pocetku i ostalo sve nasledjeno,a plus ova mladja ima i nove stvari koje je malo nosila i prerasla, pa sve pripalo nama...Verujte mi da ima vise garderobe od mm i meneuser posted image
Al zao m za gooomilu stvari koji je tetka iz Amerike poslala Teodori..sve je za uzrast do 9 m..jer tetka se time vodila..i nista ne moze da obuce..cak mi zao i jedne prelepe jaknice za 12m koju nema sanse da obucemo, pa cak ni da je nategnemo...
Kad pomislim na drugo dete..pa mi prodje kroz glavu, sta ako bude musko...sta cu s garderobom, kad imam ovoliko zenskeuser posted image
Viktori zeno menjaj ticker...i dalje imas novorodjence, a zet mi vec prohodaouser posted image

< Poruku je uredio jole82 -- 4.10.2013 16:02:23 >

Enyoj the silence!

clock-img

04.10.2013, 16:19

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Frajer mi je danas mnogo nervozan, pretezno se nosamo, kad li ce ti zubi vec jednomuser posted image . Evo malo smo seli za komp, slusamo Darka Rundeka, vec smo odgledali dva spota, svidja mu se user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

04.10.2013, 16:29

clock-img

viktori

pencil-img

998

Jao bre pa kad bi se ja setila jole kako to bese zeno. Ajd objasnite mi ponovo.
To smo se i mi smejali pre neko vece kad smo uzeli "muski" dubak. Sve mu je za decake i sve je novo, jer oko nas ili velika deca il vise njih pa do nas nije izdrzalo...e sad za drugo necemo nista kupovati, al ako bude devojcica ima da bude isfrustrirana ahahhaha u plavom. Nismo normalni koliko smos e smejali i lupetali... ahhaha

clock-img

04.10.2013, 16:42

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Da ne kardasimo pravila evo link..sve je objasnjeno u prva dva posta
Kako se ubaci Ticker?
A to musko zensko..pa mislim da je lakse obuci devojcicu u "musko" tipa teget, plavo, sivo... nego obrnuto...mislim svi lakse podnesu i deca i roditelji, ako je to problem, nego da je deckonja u roze ili ljubicato obucen...

Enyoj the silence!

clock-img

04.10.2013, 16:43

clock-img

viktori

pencil-img

998

evo isprobavam
nego zeno ako tako bude, mi se razmenimo garderobom i cao :-)

clock-img

04.10.2013, 16:46

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Hahaha moze...samo da oni ne uplaniraju i trece, pa zabodu opet devojcicu..onda ostadostosmo bez stvari user posted image
Nego sled nedelje, ponedeljak i utorak je lepo vreme..oko 18-19 stepeni..mogli bi da ispunimo dogovore user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

04.10.2013, 17:21

clock-img

viktori

pencil-img

998

ja sam za user posted image planirajte nas zet je isto za user posted image

clock-img

04.10.2013, 17:25

clock-img

viktori

pencil-img

998

ja sam oglupavela al stvarno nema sanse da ubacim tiker

clock-img

04.10.2013, 20:15

clock-img

adulence

pencil-img

7314

I mi smo za,nego drugarice mnogo mi vi pricate o drugom detetu...hihihi

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

04.10.2013, 20:46

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Nista danas od sopinga... user posted image u nedelju cu natenane. Papa test mi je super... user posted image jako sam srecna...

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

04.10.2013, 21:05

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

mame ajte brzo mi odgovorite :D moja dusa ima bubuljicu na sred glave, onako ona podkozna sto ce biti bela za par dana. Ja se nesto zabrinula oko toga bezveze. Da li se to desavalo vasoj deci? Sta da radim? Da je iscedim? Nju to boli. Zasto joj se to pojavilo?

Inace spavaju moji. Brat  je danas sredjivao sve za sutrasnji zur. Kako moja snajka ima srece, brat uvek ria kupatilo, on pere prozore i riba. Ma sve, ona samo kuva a on cak i pravi strudlu s makom i tako neke kolace. Eto ti sta je srecna zena.

clock-img

04.10.2013, 21:07

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Misho,sto ja kazem neke su se bas pametno udale... user posted image Tako i moj brat...Ali neka... Drago mi zbog snajke,neka uziva kad moze.
I moj S ima na obrazu bubuljicu,ja to namazem sudokremom. Kontam da je od prljavih ruku.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

04.10.2013, 21:24

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ljisho, nemoj cediti nista. Pusti je da izadje, sasusi se i sama otpadne kad ispod bude nova mlada koza. Ja nisamj deci nikada dirala/cedila i svi imaju baby face. Ja cak i ne mazem nicim dok ne otpadne a posle cuvenim Octeniseptom. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

04.10.2013, 21:31

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

bas mi cudno da tako mala beba ima bubuljicu. I to u kosi. Ja se nesto bas zamislila oko te bubuljice kao da je ne znam sta. Pretpostavila sam da ne treba da cedim ali vidim da joj smeta. A kako od prljavih ruku pa mi ruke peremo (doduse samo vodom preko dana) ali mi bas cudno. Inace ona ima lepu kozu i lep ten cak je ni ne mazem nicim posle kupanja. Ne znam da li sam je namazala par puta od kad se rodila, i to sam joj uglavnom mazala nogice jer sam joj masirala stopala.

clock-img

04.10.2013, 21:36

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Jos u kosi? Ne diraj zbog moguce infekcije. Proci ce to samo, prati naravno a ako se vidimo u ponedeljak procaskacemo i pogledati user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

04.10.2013, 21:51

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ja se istripovala zbog cele one price u novinama kako je beba udahnula pero iz perjanog jastuka i krenulo pero da joj izlazi na vratu a prvo je bila bubuljica pa su joj roditelji cedili  i td. U svakom slucaju kad se Dunja rodila ja izbacila iz kuce sve perjane jastukeuser posted image za svaki slucaj

clock-img

04.10.2013, 22:06

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image user posted image user posted image Ijaoooo. Ne citam ja novine, ma mani, pisu svasta!

Patrijarh Pavle

clock-img

04.10.2013, 22:27

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

joj ja sam psiho za cedjenje bubljica, treba mi zesca samokontrola da ne iscedim detetu, naravno nisam nikad, ali mami me... user posted image
mada nesto mi nisu ni imali bubljice..
nasa deca su resila da nas uniste... niko nece da spava, a ja se taman ponadala da cemo mm i ja malo biti sami, odgledati neki filmic... eto.. a uvek zaspe do 22 h.. sad obojica leze u nasem krevetu, ako krenemo da ih samo pomerimo, cika vriska..

don't shit where you eat :))

clock-img

04.10.2013, 22:40

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ja sam sad primetila da je Djoletu malo suvlja koza lica, sto je inace normalno za ovo vreme napolju.... Moji spavaju, bebac od pola osam, a veliki malo kasnije, od pola devet jer sam cerku vodila na neki rodjus pa se i mali prosvercovao...
U nas krevet mogu da dodju jedino ujutro user posted image , mada mm spava jos od pre 22h. A ja nikako da se ugasim, sad cu... Ustvari gledam recepte za tortu sa visnjama, to mi je sin trazio veceras za sutra.
Laku noc zene, jos dok se spremim, pre pola 12 nema sanse da legnem user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

04.10.2013, 22:46

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

joj nije bilo sanse veceras, ne znam sta ih je obuzelo, gusili su se od placa, prvo jedan, pa drugi.. bas onaj plac koji ne prestaje, pa smo ih doneli ovde, sto da se muce i guse...
sad cu da ih se resim, jedno po jedno u svoj krevet.. mada zahrkao i moj muz, tako da dzaba mi posaouser posted image
eh torbice da mi je barem jedno dete kao sto su tvoji, ja bih pevala. mada i mm i ja smo dosta temperamentni i tvrdoglavi, posebno ja... tako da ..
mama mi je uvek govorila u besu zelim ti da imas troje takve dece kao sto si ti! i gle san ce joj se mozda ostvaritiuser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 4.10.2013 22:49:17 >

don't shit where you eat :))

clock-img

05.10.2013, 06:47

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobro jutro mame. Danas festa kod nas. Psihicki se pripremam za to iskreno da vam kazem.

Ja sam se skenjala u zivot. Imam neki sekret koji nije prijatan uopste i vec se traumiram oko toga. Mene uvek nesto zadesi. Jako sam osetljiva. Bar da su gljivice pa da znam ovako moram hitno do ginekologa i vec se brinem sta je. NEke grozne bakterije il nesto. Pre par godina sam imala Eserihiju vaginalno i jedva sam je se otarasila. Odlepljivala sam, jao boze samo da nije to. Nadam se da se samo tripujemuser posted image .

Inace radila sam ponovo test na hpv posto sam bila pozitivna na jedan visoko rizicni tip i nema ga vise jeeee...user posted image Izborilo se moje telo sa tom gadoscu.

Al eto uvek nesto sa mnom. user posted image

Mm spava a ova moja se igra u kreveticu dok ja pijuckam kaficu. Idem sad do nje da se mazuljamo. Tako nas dve ujutru bar sat vremena posle moje kafe uzivamo i prevrcemo se na krevetu i ljubimo i td.

Pozdrav mame