cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 10/13 [chat ]

clock-img

10.10.2013, 15:34

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Janncice to divljanje moras da stavis na ignore...nema druge..s njima malima se ne mozes objasniti...al kad shvate da nemaju kud, predaju se...e sad neki pre neki posle...neki mnoooogo posle, jer jednostvno prerastu...pa sad sta te je zapalo
T se bacala kad treba da joj ocistim nos ili usi..medjutim ja sam bila kao Cesar Milanuser posted image "You have to dominate"user posted image i kad je konacno shvatila da cu svakako to da uradim i da ce krace da traje ako se ne bacaka, popustila je, al nikad jenisam lagala ili radila na prevaru...uvek joj pokazem stapic, kazem sta cu da uradim i pipnem rukom stacu da joj cistim...sad neces verovati ne moram vise da pipa samo joj kazem ona mukica okrene prvo levo uvce i sva se udidi u ceka, pa kad zavrsim kazem "gotovo",najavim drugo uvo ona okrene glavu i kad sve zavrsim kazem gotovo i bravo..cak je pocela i sebi da aplaudira..a isto je i za nos...cak mi i ne urla ko pre kad joj ispiram nos sa spricem al vidi se da joj je neprijatno...al voli kad zavrsimo da uzme spric, pocne da rezi na njega i da lupeta o krevet/podlogu
Al sad ima akciju da me zabada nogama u stomak i ruom da odlepi jedan kraj pelene dok ja lepim drugi..sad tu vodimo isto borbu opet stilu U have to dominate...pa javljam kako nam ide..
Hahahah...doci ce mi socijalno...po postu i ovom rezanju moze se zakljuciti da dresiram deteuser posted image

Enyoj the silence!

clock-img

10.10.2013, 15:38

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

user posted image user posted image Ludaco... Od Cesara primenjujem samo ono šššššššš user posted image i sto je najgore,pali... user posted image Smiri se kao bubica.
Inace,ono moje "dobro i mirno"dete koje sad pohvalih je upravo dosla sva nasminkana(i pantalone i lice i kosa)...user posted image kaze nisam mazala pantalone...brisala sam ruke o njih... oooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmm

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

10.10.2013, 15:43

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Hhahahahahaha...eto ti kad se hvalis...ja cekam da je moja dresirana probudi pa da mi skace temperatura...tako to ide cim se pohvalisuser posted image
Cuti de jos da kazem za to Shhhhhhh, pa uhapsili bi me odmah...a inace ko god na ulici/prodavnici/.... da iskomunicira sa njom, svi kazu jao pa ti si prava "bubica" hahahah inace i mi je zovemo bubicauser posted image
Ma cuti moj pokojni cale bio vaspitac u popravnom domu, pa moja generacija ne zna koje sam ja vaspitne casove imala...a kamo li ova danasnja deca...a moj jadni mm kad joj ja nesto ne dam samo uzdahne i kaze "Eeee bubice, jos ti ne znas koga za majku imas"user posted image
Planiram da osnujem letnji kamp za razmazenu i bezobraznu decu, al obavezno je da i roditelju pohadjaju bar vikendom..oni ih i upropastise, nisu deca kriva user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

10.10.2013, 15:46

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

hihihh i mi nasu zovemo bubica :) i jeste mirna bas...slazem se sa joletom, slicne metode sam primenjivala i primenjujem, pa neka misli sta ko hoce...jole mi smo imenjakinje :)

clock-img

10.10.2013, 15:50

clock-img

jole82

pencil-img

5141

IZVORNA PORUKA: pocahontas

slicne metode sam primenjivala i primenjujem, pa neka misli sta ko hoce...

user posted image

IZVORNA PORUKA: pocahontas
jole mi smo imenjakinje :)

Jeeeel user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

10.10.2013, 15:59

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Ja sam uvek mislila da sam bas stroga prema J.Obzirom kako se druge mame ponasaju prema svojoj deci i kakva su im deca. Ali sad vidim da sam imala sa njom i srece (na ne kazem u*enjalo me)user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

10.10.2013, 16:00

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ja bolje da ne dajem detetu nadimke izvedene na osnovu mirnoce user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

10.10.2013, 16:02

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

IZVORNA PORUKA: Rosita

Ja bolje da ne dajem detetu nadimke izvedene na osnovu mirnoce user posted image

user posted image i ja... user posted image
Ali posto mi se cudoviste probudilo,odoh napolje da vidim da nije i dedu nasminkala... user posted image

< Poruku je uredio Janncica -- 10.10.2013 16:04:32 >

clock-img

10.10.2013, 18:43

clock-img

viktori

pencil-img

998

E Jole dajem ti zeta ja ga totalno razmazih. Znas sta mi radi, ujeda me redovno dok sisa, uspavljujem ga uz muziku, ljuljanje, pevanje...E a ja sma tako cool bila nekada jbm mu misa

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

clock-img

10.10.2013, 19:05

clock-img

jole82

pencil-img

5141

IZVORNA PORUKA: viktori

E a ja sma tako cool bila nekada jbm mu misa

user posted image user posted image

Cek polako...ja cu stvarno kamp da osnujem...evo i novopecena majka a.k.a moja kuma, jos se kao trudnica prijavila da naucim malog Vasketa da se kako ona kaze "leeeepo uspava sam kao Teica jos sa 2 meseca, pa nek nas zovu nemajke i onako niko nece da se igra sa nama u parkicu iza zgrade"user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

10.10.2013, 20:31

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Au, ma svaka Tei cast, ja pored ovog mog mogu da se slikam, ja ga uspavljujem, nosam po vazdan... popustila sam kad je imao snazne grceve, nosaj, nosaj, dugo to trajase. A za uspomenu ostade nam nosanje :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

10.10.2013, 20:59

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dobro vece zene...evo i nas ceo dan skitali trazili cipelice,nasli svasta idemo.jos sutra da pogledamo sta ima pa u subotu konacna odluka i kupovina....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

10.10.2013, 21:17

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Rosita i ja sam svoju nosala zbog grcica ali je nisam nunala da je uspavam. Nocu nakon sisanja se sama uspavljivala a SAD. Sad mi je pakao kad treba da je uspavam. Bas kazem mm da bi bio red da se vrati na staro al je sad velika i prefrigana pa nece to bas ici tako lako. najbolji metod mi je svez vazduh pa nakon toga u kucu i onda je ne nunam ni tri minuta (sto je olaksanje s obzirom na to da ima oko 9 kg).

Inace ja sam moju ukebala da se nekad digne sama a nekad je kao kornjaca na ledjima. user posted image Ne znam od cega to zavisi, ali kad sam ja sa njom nikad nece da se potrudi da sama ustane razmazenko jedan.

Inace ucimo gde je nos, oko i usi i ne mogu da verujem tek dva dana joj ponavljam a ona mi kaziprstom pokazuje na mom licu (valjda na svom nema i dalje osecaj), Ja zapanjena i presrecnauser posted image .

Inace ne znam sta se desilo ali prestala je da mi daje signal za kakenje user posted image .

mi danas opet bili u skitnji. Ja sam inace baba ujna (mm ima dosta stariju sestru koja vec ima unuce) i taj nas mali Lule (Vule ali ga je Nole prekrstio u Lule) je danas napunio tri godine. On mene inace zove babauser posted image Tako da smo bili na rodjendanu. Dunja od silnog igranja i bacakanja povratila dok je nosio njen brat od tetke pa se ovaj moj usro od straha. I tako. Mirno tece vece. Nadam se da nece biti nekog velikog budjenja nocas.

Laku noc mame

Mame niste mi odgovorile na pitanje o suvoj peleni ujutru. Jel zedna ili je prestala da piska nocu.cudno mi nakon onih silnih pelena koje su joj curele da joj sad ujutru pelena bude suva a pije tecnosti, nije zedna

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 10.10.2013 21:26:39 >

clock-img

11.10.2013, 07:22

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Dobro jutro mame user posted image
sto je dan dug kad ustanes zorom user posted image
mini buba spava, mm otisao na teren, ja sam vec zavrsila rucak i ispekla kolac (nije ispao dobro, moram priznati), oprala kuhinju i upakovala poklon za kumicu danas idemo na rodjendan... sad razmisljam da li da peglam pre nego sto pocnem da se spremam za posao user posted image

MiLj, i meni se desavalo da nocna pelena ponekad bude suva, mislim da to nije razlog za brigu ali ti to isprati pa ako se desi jos nekoliko puta za redom pitaj dr

Citam sta ste pisale za vaspitanje i strogocu prema deci i potpuno se slazem sa vama deca moraju da znaju granice i sta se sme, sta se ne sme i sta se mora... mada zbog toga moze da vam se desi da prva detetova prostoprosirena recenica bude: Tata radi dodje, mama ide posao

clock-img

11.10.2013, 07:41

clock-img

adulence

pencil-img

7314

dobr jutro mamice....milj meni se to desavalo iva se vise puta budila sa suvom pelenom,to je neka faza,mi poranile,sad cemo da sredimo kucicu i pristavimo rucak,pa da se spremimo i idemo da gledamo cipelice...

clock-img

11.10.2013, 07:50

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

U bre mamike, pa sve ste budne i vredne!!!

Ja još kafidžonu nisam popila.

Ljišo, dešavaće se to često, nije to nikakava panika.

A o uspavljivanju mi ne pričaj ništa. Skoro do druge godine sam je na rukama uspavljivala. S razlikom da Ana nije sisala. A teška je kao tuč. Sada ima 22 kg. Mislim da je i Ana u tom periodu imala oko 9 kg, morala bi da potražim knjižicu eheheheh

I flunked anger management! }:->

clock-img

11.10.2013, 08:28

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobro jutro mame. Evo mi obavile dorucak i ona se sad igra na podu. Za jedno pola sata cemo napolje da se slogira od svezeg vazduhauser posted image .

sto se tice suve pelene evo vec skoro nedelju dana joj je pelena suva ujutru. Ne bih ja ni pitala da se to dogodilo jednom ili dva puta ali evo zaredom nedelju dana. Promenim joj ujutru pelenu cisto radi reda i da joj malo proluftiram guzicu.

A o nunanju nemam reci, kad se mm i ja ne slazemo po tom pitanju. On i dalje tvrdi da je mala da bi je ucili da se sama uspavljujem a ja tvrdim da je sad idealan period jer samo sto nije pocela sama da se podize, a kako cu je uciti da zaspi ako ona ustane u krevecu??? Sta je uvek obarati na ledja da spava??Nemam pojma ali znam da ovaj mm nije kako treba i da je nenormalan sto se tice podizanja naseg deteta. Napravice od nje nesposobno dete. a ja najvise mrzim nesposobnu decu (jaka rec doduse nije da mrzim ali stvarno ne volim). Ja sam je razmazila na jedan drugaciji nacin ali je on prevelik panicar sto se tice svega. eto on je juce digao frku sto je ona povratila na nos. Samo da ste ga videle. Bez obzira sto su mu svi prisutni rekli da preteruje ne on je u pravu i idemo kuciuser posted image . Juce mi se dete skuvalo i preznojalo jer je on nenormalan. Ja u kratkim rukavima a ona jadna bodic dugih, majica dugih rukava i plus strikani dzemper. Pa ja ne znam kako cu je oblaciti kad dodje minus. U dva skafandera????

Ne znam ali znam da se ne borim sa svojim detetom vec sa mm. Nas dve smo super kad smo same. Nema boljeg deteta. Iskreno bas je dobra i mirna i vesela. Srecna beba ali kad je on to valjda je vec i meni tenzija pa se i ona uznemiri. dize mi pritisak. Znate vec kad su i ljudi u nasoj okolini vec pod pritiskom. bila mi komsinica jedan dan (to je bilo pre par meseci dok je Dunja uglavnom sisala) i Dunja bljucne tek ce meni komsinica Joj brzo je obrisi da Milos ne vidi da je bljucnula, njegova mama mi kaze pre izvesnog vremena Obuci joj jos nesto pre nego sto on dodje kuci s posla. Ma haos. Ja cu njega ostaviti samo zbog toga jer me sad vec izludjuje. A svi su u nekom strahu od njega. Ja se vise ni ne svadjam, nemam snage ali vidim da je mojoj mukici tesko. Preznojala se jadna i onda pita zasto joj curi nos. Pa zato sto je mokra kao cep zbog silnih slojeva odece na sebi. Uzas jedan, ne znam mame ali ja necu moci ovako jos dugo. Sve mislim malo ce spustiti loptu i opustiti se ali ovo je neverovatno. On nju ni ne moze da cuva jer je panicar zesci. Ona se zagrcne dok recimo pije vodu a on se jadan trese. On place kad ona place. Ma lud covek skrozt a ispada da je ja ne volim jer joj tako ne dozvoljavam neke stvari i jer necu da je nunam ili ne znam ni ja sta. Bogme nocas ja nisam ustala da je nunam, pravila sam se da je ne cujem, i on me budio kaze Ajde ustani vidi kolko place i otima mi se iz ruku, ona hoce tebe i ja mu lepo kazem da je ona sad velika za nunanje i da se meni isto tako otima pa je ununam, okrenula sam se na drugu stranu i pravila da spavam. Jutros mi se zali kako ju je nunao sat vremena. user posted image Jadan on. Uf...besna sam kao ris

clock-img

11.10.2013, 08:57

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Joj MIsho, ja se sve suzdrzavam da ti kazem al moram....mislim slazem se sa tvojim metodama i stavovima i da treba tako sa djetetom, da se na vrijeme uci i navikava na neke stvari, ali mislim da je gore to sto se vas dvoje toliko nadmecete nad njoj da ce dijete nauciti da je uvijek neka borba izmedju vas...a na duze staze to mi lici na hvatanje krivina pa ako nece dati mama, dace tata i slicno....mislim da je bitnije da vas dvoje nadjete zajednicki jezik pa makar to bilo i nunanje djeteta al da ste oboje slozni u tome i dosljedni...djeca su mudrice, to kao prosvetni radnik moras znati, i brzo uce kako stvari funkcionisu...najbolje je da vas dvoje sjednete i porazgovarate i da se drzite nekog dogovora kako cete sa Dunjom....on mozda mora da shvati da si vecinu vremena ti sa njom i da ne moze da te podriva kad dodje kuci....a negdje i ti popusti, negdje gdje nemas puno sta da izgubis...

Nadam se da si shvatila sta hocu da ti kazem i nadam se da se ne ljutis, ali evo citam te vec unazad neko vrijeme i stalno vidim problem s vama dvoma a ne sa Dunjom! user posted image

Mame kako ste mi vi inace? Mi hodamo sve u 16, sad je najinteresantnije da se sve vidi i dodirne....a sto se tice uspavljivanja nisam forsirala....dok je bila bas bas mala, negdje do 4-5 mjeseca, uglavnom sam je uspavljivala tako sto je podojim, obavezno podrignem, a kad podrigne ona se malo razbudi i tako polu uspavanu je stavim da spava...sad nemamo problema da se uspavamo, zaspi sama, ali uuuuuuuvijek pravi frku kad je pospana a nismo je stavili u krevet, kaci se meni na ruke, sad vec ide u sobu sama kao da hoce da kaze da joj se spava, i brzo se smiri i zaspi....navika valjda...al jedno pravilo koje sam postovala i rijetko se kad desilo da sam je stavila u krevetac a da je zaspala...

Druga bebica raste, stomak vec pomalo primjecujem iako se jos uvijek vide viskovi prve trudnoce, naslucujem sta je novi stomak....dobro se osjecam i iscekujem prve bebine pokrete...nece jos ali nisu ni daleko...kazu da se u drugoj trudnoci ranije osjete...

clock-img

11.10.2013, 09:11

clock-img

Anoniman

milj, potpuno te shvatam, slicna je situacija i kod nas, ali da te utesim vremenom ce se popraviti. mm je isto panicar i stvarno je bio grozan u pocetku (i sad je ponekad) ali je sad naucio da mu ne dajem previse paznje, te neke stvari radim po svom, ionako sam 90% vremena sama sa njom. mislim vi ne mozete zamisliti kad sam pocinjala da joj dajem cvrstu hranu kako je to bilo, dete uzme malo hleba ili keksa a on...jedva da dise, ne sme da gleda...a takva mu je i sestra, a othranila je cetvoro dece.

clock-img

11.10.2013, 09:23

clock-img

adulence

pencil-img

7314

lo potpuno si u pravu za milj...meni u celoj toj prici nije jasn kako ljisho ne mozes da se izboris sa njim ,ti si po ceo dan sa njom i imas apsolutno pravo da radis kako mislis,u suprotnom mu reci ok sada ti brini o njoj kuvaj spremaj itd,neka radi po svom ,a onda ce se uzentati jer verovatno nece imati pojma,bar sam tako shvatila iz tvoje price i prepustice ti apsolutnu brigu o Dunjici...u svakom slucaju srecno,i daj malo izbori se,ja ne mogu ni da zamislim da mi neko prica sta da radim sa Ivom,moze da prigovori ali to je sve...

clock-img

11.10.2013, 09:29

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

LO upravo se toga i ja bojim (mama ne da tata da) ali sto kaze ksena ja se vodim isto tim da sam ja 90 posto vremena sama sa njom pa uglavnom po svom nahodjenju i radim. Jedino eto sto se tice nunanja tu sam mu popustila jer ne mogu danas da je nunam a sutra ne. Pokusavam sve da se dogovorim sa njim ali necete verovati kada ga nesto pitam on mi kazem ne znam ja ti si majkauser posted image i ja onda lepo uradim kako ja smatram da treba a on posle s.r. user posted image

A to sto kaze ksena, pa mm da vidi da joj bilo sta ja dajem da drzi u rukama i da jede odlepio bi. Ja vec duze vreme ne koristim blender (osim kad je on tu posto on smatra da ona sa tri zuba ne moze da zvace) a koricu hleba glodje odavno, i gomilu stvari u svojoj rukici drzi. Prosto mi je neverovatno da jedan ALFA MUZJAK (posto je boze moj on sav macho man) pocne tako da njanjavi i panici.

U svakom slucaju predvidjam da cu ja da budem dezurna babaroga a on ce da bude tatica. Ali moram da naglasim iako sam babaroga jedino mene ljubi a njega nije nijednom poljubilauser posted image

ne znam kako vise da preguramo to prepucavanje. Ne svadjamo se mi, nisam ja tip coveka koji ce se posvadjati iskreno. Ali da dize tenziju vala dize. Juce su mi svi rekli kako mi treba dati orden, a ja sam sve vreme bila smirena, lepo joj ocistila nos, izvukla slince, ma sve za 30 sekundi bez panike i dreke. Nisam se ja ni sam njim svadjala samo sam mu rekla nemoj preterivati i to mirnim glasom. Da bih se ja posvadjala sa nekim treba bas najstrasnije da me izbaci iz takta. Imam debele konjske zivce hvala Bogu na njima ali kazem ne znam jos koliko cu izdrzati.

Kaze on meni pre neki dan ti Dunju previse forsiras. A ja nemam pojma u cemu sad ja nju toliko forsiram. ali pretpostavljam da je dao taj komentar jer ona nije mogla sama da ustane pa sam joj ja rekla Hajde lencugo ustaj nnemoj da se prenemazes (naravno sve u sali i sa osmehom jer je meni slatko kad je ona kao kornjaca na ledjima heheh...) I eto ja je forsiramuser posted image

clock-img

11.10.2013, 09:38

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Adulence ja radim kako mislim da trebam da radim naravno. A zarad mira u kuci popustim na stvarima eto kao sto su nunanje ili da je ne izvodim napolje (npr da je on kuci ja je sad sigurno ne bih izvela napolje ali posto nije nas dve smo zvrndale napolju i eno je pajki tacno u devet kao i uvek). Recimo kad je on tu ja je nikad ne ostavljam samu u sobi da sedi u krevecu jer se on boji da ce ona pasti i udariti se tako da sam ja tad sa njom a kad smo same ona se lepo igra u kreveticu a ja radim sta imam po kuci i dodjem s vremena na vreme da je obidjem. Eto oko takvih stvari ja pravim ustupe.

A ako bih je slucajno ostavila sa njim ceo dan pa to bi bio haos. njemu je cuvanje dunje zajednicko gledanje televizora (ja joj ne dam da gleda televizor i sad sam njemu zabranila da gledaju televizor pogotovo poslepodne pred njeno spavanje i iskreno tu me je ispostovao ne gledaju vise poslepodne televizor), i njemu je cuvanje dunje igra sa njom na 15 minuta gde se ona njemu cereka i to je to. On nema pojma sta ona radi, iskreno vi ste ovde obavestenije od mm. Ja mu kazem da vec nekih nedelju dana stvari pokazuje kaziprstom umesto celom rukom (posto je ranije uglavnom celu ruku i saku usmeravala prema necem ako je htela da mi pokaze) i on to tek juce skapira jao vidi pokazuje kazuprstomuser posted image

Nemam pojma sta cu i kako cu. Znam samo da me izludjuje

clock-img

11.10.2013, 09:42

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ljišo, pod stavkom hitno da pričaš sa mužem. Taj razgovor je trebalo da obavite pre nego što se Dunja rodila. Srećom mi nemamo tih problema, ali ni mm nije po ceo dan kući, u najboljem slučaju ode od kuće u 7, dođe u pola 5 popodne.

Primera radi, bila sam isključiva što se tiče spavanja deteta u našem krevetu. U stanju sam bila da 3 puta noću ustajem i nunam dok ne zaspi, pa je vratim u njen krevet. Kiksnula sam što se tiče uspavljivanja i sa drugim to neće biti tako.
Ali i taj razgovor je obavljen dok sam još bila trudna sa Anom. Rekla sam mu da se ježim od pomisli da mm spava u dnevnoj, a dete samnom u krevetu.

Što se tiče paničarenja, kad krene da paniči isteraj ga iz sobe. Sama znaš kako se dete oblači, te je tako i oblači. Ako on krene da je tronta, nosi mu stvari isto toliko da i on obuče. Za decu koja ne hodaju važi pravilo rukav više (čini mi se), dakle - ako ti imaš kratke rukave, mala ima duge. Ako ti imaš duge, njoj još jednu benkicu tanju i tako dalje. Bebama su ruke i noge uvek hladnije od naših (opet dok ne prohodaju i krene malo bolja cirkilacija). Ali i tu se bebe razlikuju, nekoj deci je vruće svakako.

I tako ja nabrbljah sve i svašta, suština je da moraš sa njim da razgovaraš.

I flunked anger management! }:->

clock-img

11.10.2013, 09:58

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dragga nadam se samo da me nisi pogresno shvatila ...ja t zelim da se izboris zato sti ti bolje znas...
Jao trco i meeni je to fuj,moja drzugarica mi pre nrki dan rece kako spava sa cerkom,a muz u dnevnoj....kad nisam umrla....

clock-img

11.10.2013, 10:00

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Trcosava prica ne vredi. Ja se dovijam na raznorazne nacine da mu saopstim neke stvari. Npr temperature u kuci. Znaci to sto ja govorim znaci naglasava ne svadjam se vec govorim puj pike ne vazi i ja jedno vece nadjem gomilu clanaka o sobnoj temepraturi odojceta i ostavim na kompu clanak koji kaze da je smrt odojceta cesca pojava u jako zagrejanim prostorijamauser posted image ( TO VECE JE LUFTIRAO KUCU SVAKO MALO)

Posto razgovor kod njega ne vredi dovijam se tako na neke raznorazne nacine govorim njegovoj mami malo da ga opasulji i td. Srecom pa je zena "na mojoj strani"

Inace ispade da ja imam najgoreg mm ovdeuser posted image , evo moram malko i da ga pohvalim. Nikad kuci nije dosao a da meni nije doneo neku sitnicu. Ma snalu za kosu ili cokoladicu ako nista drugo. On cesto kuva, i oko kuhinje se bakce, ustane nocu da pokrije dunju da mene pokrije i td. On je samo stvarno previse opterecen brigom. eto npr od kad se snajka porodila ja sam zvala samo jednom da cujem kako je bebac a mm je zvao mog brata do sad svaki dan da cuje kako je mali Nikola. Ispade on briznijiuser posted image

Trco i ja iz tog razloga nunam i Dunju ne pustam u svoj krevet. Prosto ja se ne bih tad naspavala. Ali preko dana spava na velikom krevetu

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 11.10.2013 10:02:51 >