cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]

clock-img

23.03.2014, 18:27

clock-img

Lepterija

pencil-img

445

Dijana, hvala sto prebaci ovu poruku, a Dunja hvala na petostrukom brisanju user posted image , to nisam ni skontala. Sad smo se muz i ja odvezli do banjskog set_alista i jedva ga preset_ah, ali sam zato pojela sladoled. Od jutros mi se jede, a znam da u prodavnice nije stigao. Kad ono proradili Goranci sa svojim sladoledom na tocenje. Polizah ja njega, bez obzira na kosavu.
Dunja, ne sekiraj za bol, namestio se sinak, nadaj se da ce do sutra da izadje iz prepone i uspori malo.

< Poruku je uredio Lepterija -- 23.3.2014 18:29:23 >

clock-img

23.03.2014, 21:34

clock-img

Cecana

pencil-img

376

Jeltje i Degu hvala na odgovorima, videcu sta cu da radim od analiza, za tri nedelje se javljam.
I ja sam sadila cvece i uzivam u prolecu,mada su za sutra najavili kisu ali nema veze. I farbala sam ogradu na terasi dugu 10m,nije mi tesko mada me svi opominju da moram da usporim.
Meni je stomak kao naduven,i ne mogu da zakopcam ni jedne pantalone tako da sam juce kupila trudnicke farmerice-one sa gumom na stomaku.Nesto mi je rano za toliki stomak ali valjda je i od hormona koje sam primila u stimulaciji naduven.
Pozdrav svimauser posted image

clock-img

23.03.2014, 21:44

clock-img

Jeltje

pencil-img

483

IZVORNA PORUKA: degu

Trudnjače user posted image
Jeltje nikad ne bih rekla da imaš 36 godina, super izgledaš user posted image
Mille jeste neprijatno kad se vrpolji oko pupka pa tačno stiska mokraćnu cev. Mene sad lupa u želudac i sa strane, i sve se migolji i golica, baš je lepo dok me ne tresne jednom pošteno user posted image

Degu, hvala ti puno na komplimentu, zaista ni ja nisam svesna koliko imam godina dok ne dodjem u situaciju da kazem, a i tada moram da rzmislim, da se ne zeznem (izgleda da moj mozak odbija shvati)...hahah user posted image Ali dobro je dok je jos na 3...

Ja nemam kao Mille to vrpoljenje oko pupka, ali moja Lo gura na sve strane...I u rebra i u zeludac i u kuk...levo, desno...Izgleda da sada kad je velika svuda je ima, kako se mrdne tako je osetim...Pa je pomalo i ja gurkam i tako se igramo. A primetila sam da kada legnem na bok onda se bas primi i tocne da se proteze levo - desno...Sou....sve su to lepe muke, ali ja sam sad vec nestrpljiva da je vidim, a i da se resim vise ovog "drugog stanja"....hocu u normalno da se vratim. user posted image

Ja posle mesec i nedelju dana idem u cetvrtak na uz i jedva cekam da cujem kako smo i koliko smo napredovali...Bas me interesuje njena kilaza sada...

Ljubim vas drugarice...uzivajte user posted image user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

clock-img

23.03.2014, 22:25

clock-img

Mara1986

pencil-img

411

Meni ispade sluzavi cep! ja barem mislim da je cep... nema krvi ali mi na gacicama skliznulo i ja mislila da sam pisnula :-) e sad dali je to to neznam ... uglavnom mm ide po kuci i kaze da je u pripravnosti :-)

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

clock-img

23.03.2014, 22:28

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Maro, tačno sam osetila da je to to, navijamoooo da sve prođe kako treba user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

23.03.2014, 22:34

clock-img

Mara1986

pencil-img

411

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Maro, tačno sam osetila da je to to, navijamoooo da sve prođe kako treba user posted image

ma necu ja jos to za prvorotku nije alarmantno jer nema kontrakcija i vodenjak je ceo :-( ovi casovi su me dobro naucili sta i kako :-) moze doci do porodjaja za dva sata,dva dana ili dve nedelje.... ja mislim da ce biti dve nedelje :-(

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

clock-img

23.03.2014, 22:44

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image ako je bez primesa krvi, onda ne moze jasno da se predvidi, u pravu si. A ako ima sukrvice, najcesce bude porodjaj unutar 48h. U svakom slucaju, telo se lagano priprema, skupljaj snagu za veliki dan i raduj se draga! Nemoj da te koji dan tamo/ovamo poremeti, jaka stvar. Blizu je!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

23.03.2014, 22:47

clock-img

Mille

pencil-img

244

Maro, moja sestra prvorotka se porodila nekoliko sati nakon sto joj je ispao sluzni cep. Sve je to individualno, ali priblizilo se :-)

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

clock-img

24.03.2014, 00:04

clock-img

degu

pencil-img

11332

e Maro biće da je to krečenje i energija kod tebe onaj sindrom gnežđenja pred porođaj user posted image
Mene večeras opet malo muče kontrakcije pa leškarim, izgleda sam se malo umorila.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

24.03.2014, 07:16

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Trudnice user posted image ko pije user posted image

clock-img

24.03.2014, 08:07

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Mikoooooooooo, user posted image pijem ja, naravnouser posted image
Kako si?

clock-img

24.03.2014, 08:22

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Klarita user posted image dobro sam, smišljam šta da radim pošto ne mogu da idem u šetnju. Kako si ti?

clock-img

24.03.2014, 09:02

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Maro priprema se telo za veliki danuser posted image
Meni je u petak ujutru ispao sluzni cep a porodjaj krenuo u utorak ujutru. Navijam da bude sto lakse user posted image
Stomacici svima velikiuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

24.03.2014, 09:24

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Trudnicice drage, kako ste user posted image

Ovih dana se mlatila po savetovalistu, merila sam se...hm, mislim da im vaga pokazuje manje, hahahaa...ocekivala sam vise kg, ali dobro neka bude po njhovom, ispada da sam dodala samo 2kg a 17. sam nedelja.
Radila krv i urin (o tome cu u temi)...
Sutra uz u osam ujutru...jedva cekam user posted image

Maro, je jeeeee.... jos malo pa stize beban user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

24.03.2014, 09:52

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Dobro jutro ženske user posted image
Lepto kako si user posted image pozdravi nam banju,obožavam jeeee,naročito pećinu i lepinju s kajmakom user posted image
Jelt stvarno izgledaš preeemlado,mačkica prava,kakve crne 36,ne laži user posted image
Maroooo navijamo jako user posted image
Degu odmaraj,baš me nervira to preforsiravanje user posted image imamo tolko energije,i onda odjednom-puf,opominjanje.
Iva javljaj se posle uz user posted image

Ja juče bila sa našim ringerajkama na kaficu,super je bilo,iz naše teme su bile Klarita i Lavica,bile smo u centru pažnje s tolikim trbama i dečicomuser posted image
Danas idem kod državnog dr,i da mi da upute za porodilište,dakle približilo seee user posted image a tek tamo u četvrtak,petak ići ću kod ovog mog na kontrolu,nadam se da je bebi porasla. Mada nije isključeno da me i ovaj državni danas zvirne user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

24.03.2014, 11:01

clock-img

Moja sreca

pencil-img

105

Dan trudnjace user posted image
Kod mene kisa pada li pada...smor...
Pa ovde ili ste pred porodjajem ili na pocetku,ima li koja da je na sredini user posted image
Mene virus opet uhvatio,jos se borim sa kasljem,temp nemamo za sad,a valjda ce nas zaobici.
Meni je sve to nepoznato oko spontanog toka porodjaja,taj cep,pa pucanje vodenjaka..mislim jesam se prirodno porodila ali ne spontano..pa bih bas volela da sad bude tako spontano..a ovo guranje,sutanje..kad se setim,ceo dan nista,ne mrdne se,i kako ja legnem evo njega pa celu noc zurke pravi.a ovo sad nema kad ne osetim,ovo ce biti ludje od brata user posted image

clock-img

24.03.2014, 11:18

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Dobro jutro,stomacici user posted image
Jole,bem mu misa,a ja li nisam iz ove teme user posted image
Samo da vas pozdravim,moram da zalegnem malo da se odmorim od spavanja user posted image
Nesto me krsta razbijaju.Ne znam da se nisam ukocila od spavanja user posted image

clock-img

24.03.2014, 11:34

clock-img

Anoniman

jole duso,citam i ne vjerujem...Pitam se Boze sta ce joj uput za porodilisteuser posted image user posted image

clock-img

24.03.2014, 11:47

clock-img

pari

pencil-img

6778

dobro jutro trudnice!

moja sreća, ima nas koje smo u sredini user posted image

kod mene ništa specijalno novo pa zato i ne pišem...bila kod moje dr pre neki dan, na uz sve ok, beba ima 450g, pogledala mi i grlić, kaže da je u redu, a pošto u urinu imam neke bakterije, uzela mi i cervikalni bris pa čekam rezultate...
danas bljak vreme...kiša...izgleda ništa od šetnje...ali dobro, neće dugo pa od sutra ponovo lepo user posted image

sitnice i emocije čine život...

clock-img

24.03.2014, 12:21

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Isla sam kod anesteziologa po misljenje za carski rez. Dezuran je noc 31.na 1. april, pa radi dnevnu 2.april. Znaci sutra kad odem kod ginekologa, znacu tacan datum. Ja sam za 1.april, ali ne znam da li ce se pogoditi da i ginekolog tada radi, insalahuser posted image sto kazu braca Turci!

Malko me povise sutira u besiku, ali ne mokrim cesto i dalje, samo kad udari, malko poneprijatnouser posted image Jos maloooooo, sad ce i Mara, pa redom sve.

Jole kako nam zaboravi Anu, mori, ccc. Ispreturasmo zenu sa stomacima i decomuser posted image jos je i ne spominjes sad.
Kod nas suncano, ali vetar pici, li pici...Mojoj mami rodjendan, konacno je i ozdravila, pa smo posle deset dana, OPET kod nje na rucak i celodnevno druzenje user posted image

clock-img

24.03.2014, 13:27

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Jao Anči izvini draga,rasejana trudnica šta da ti kažem user posted image još te gledam na onoj slici kolko sijaš,vidi se da si trudna a ne pominjem te ccc,mora da platim kafu da se iskupim user posted image
Cece bre kako vršnjakinjo se čudiš,kad dogurasmo do kraja,sad smo ko džombe i vojsku,brojimo sitno user posted image user posted image
Pari bravo za bebicu user posted image uzimaj što više tečnosti..
Klarita što bre prvi april,pa da mi zet bude šaljivdžija user posted image Super ako se sve lepo uklopi s dr user posted image

Ja bila kod dr i gle čuda,različiti uz,različiti dr i moja beba teža pola kg user posted image Znate da se zabrinuh kad mi ovaj prošle nedelje reko da je odstupanje 10 dana,beba bila 1750g,a danas na drugom uz 2300g user posted image pošto je jel te nelogično da je mogla da se ugoji 500g za nedelju dana,dolazimo do zaključka da više ne verujem u ta odstupanja i da neću da dozvolim da brigam. Bitno da je sve ok sa mojom devojkom,kaže dr perfekcija (na mamu) user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

24.03.2014, 15:17

clock-img

pari

pencil-img

6778

jole, lepo si to rekla, ne treba da brineš, super je bebica!

sitnice i emocije čine život...

clock-img

24.03.2014, 15:49

clock-img

Anoniman

Jole duso,zato se i cudim.Brzo mi sve proslo,jos kada procitah uput za porodilisteuser posted image
Dokle su stigle pripreme,ja za sada samo gledampuser posted image

clock-img

24.03.2014, 16:35

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Ženeee, jel nam se to Mara porodila? Nema me ceo dan, sporadično virnem, ali vidim da je stavila na FB sliku bebe, jel to Vasaaa ? user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

24.03.2014, 16:43

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Jeste porodila nam se Maraaa, otvorila sam temu user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir