IZVORNA PORUKA: micketta
nama rece danas fizioterapeutkinja da danica pravi neke pokrete kao beba od 5 meseci
npr. gura stopala ka ustima, skida sama sebi carapice i gura u usta, na stomaku kada lezi vec se jednom rukom oslanja a drugom pipa igracku i da sada moramo malo da je usporimo... jbt, ko je ovde lud??
kaze da predmete uzima vise levom nego desnom rukom, ali mozda ce samo biti levoruka, ko zna...
jedino sto i dalje zabacuje glavu malo unazad pa smo dobili vezbice kako da lezi na boku a da glavu spusti dole

bravo za nasu smizlicu, mnogo mi drago sto ima napretka tako brzo
evo mi bili jutros na kontroli, malecka sve super radila, al kad se naljutila onda krenula da besni i da se izvija i dr je to videla i preporucila da nastavimo sa korekcijom stopala.
To sto puze je super i sto duze to da radi, dobro je i sto se sama uz pridrzavanje uspravlja u stojeci, napreduje, al da je ne forsiramo jer tako bas krivi stopala. Nikako dubak i sl pomagala sama kad bude htela i kad joj bude vreme ona ce se skroz uspraviti i prohodati.
E sad i bata nam ima problem, spusten svod stopala ne mnogo ali potrebna je korekcija, da seta bos po kamencicima, da kotrlja flasu isl, i vezbe za stomacne i ledjne misice, jer je mlitav
To sto on ima trbicu jeste slatko ali mu opterecuje kicmu,kolena ..