Poslednji tekstovi

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...
Škola

Kako da smanjim učestalost prehlada kod deteta?
Ovih dana, svedoci smo punih čekaonica u pedijatrijskim ordinacijama, a roditelji su zabrinuti si...
Promo objava
Zdravlje i bezbednost

Cula sam za Matijasevica samo reci hvale... Pozdrav i srecno svim buducim mamama
Dobro je da si tu, da pomognes ostalim mamama (a nema ih mnogo)da nam odgovore na sva ova pitanja u vezi sa niskim porodilistem. Svaki savet je dobrodosao. Obecavam da cu vas odmeniti cim iskusim i taj deo trudnoce, tj.kad se porodim.
Predpostavljam da i to zavisi od smene do smene mada realno ne vidim razlog zašto im smetaju naše spavaćice... Azra čula sam i ja za te mrežaste gaćice, kažu da su stvarno praktične. Gde se mogu nabaviti???
abri net mrezaste gaćice. ja uzela large, mada kad mi reko muz koliko ih placao poludela. Bolje spakuj jedno 10 komada starih
Sada ću pokušati da nadjem nekog anesteziologa jer je on najbitniji. Naravno, spremna sam i za finansijsku nadoknadu ako drugačije ne može... Šta ću kad sam kukavica.
Anesteziologa noću nema a ako dodje samo zbog mene to neće biti džabe. E sad, problem je kako ga pronaći i kako stupiti u kontakt sa njim!!!??? Ja još uvek razvijam strategiju jer nisam baš bogata vezama i vezicama...