Poslednji tekstovi

Verniks: "Ružna" bela sluz od velike je koristi bebi
Možda ćete želeti da, čim vidite ovu sluz na telu vašeg novorođenčeta, uklonite i operete je, ali...
Porođaj

POTPUNA ZABRANA MOBILNIH TELEFONA U ŠKOLAMA
Zaštitnik građana Zoran Pašalić najavio je da će početkom 2026. godine Skupštini Srbije biti podn...
Škola

Videla sam da su neke pitale da li je dozvoljeno prisustvo oca na porodjaju, pa cu sa vama da podelim iskustva i informacije koje sam juce dobila o tome. Dakle, situacija sledeca: odlazim ja juce do porodilista tamo gde se dobijaju informacije i tamo sede dva muskarca. Ljubazno su me informisali da je cena apartmana koji sam razmisljala da zakupim 5000 dnevno
(sto je jos malo skuplje nego u Hiltonu, a ne verujem da obezbedjuju bolju uslugu) i da se to vise ne zakazuje nego kada zena dodje na porodjaj ako je slobodno moze da udje, ako ne salili smo se... Medjutim, druga informacija me je jos vise razocarala i ubila u pojam, navela da se samo zapitam DOKLE! Na moje pitanje o prisustvu oca porodjaju, jedan od njih vice da to nije moguce niti da je ikada postojalo, dok ga drugi ispravlja recima: ne, ne, to postoji, ali mora da se ugovori sa nacelnicom licno i to se placa, hoces da je zovem
bude dobro...
Da li neka zna neku metodu za "ubrzavanje" porodjaja, ja citala po sajtovima da sex pomaze, trudimo se ali jos nista