cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]

clock-img

04.09.2014, 19:31

clock-img

Anoniman

crtice gde steuser posted image

user posted image nema, bice kao u junu, boli me glava, spava mi se, grudi me ne bole........

< Poruku je uredio Unina mama -- 4.9.2014 19:40:50 >

clock-img

04.09.2014, 19:49

clock-img

Anoniman

I evo sada su pocela i krsta da me bole, sto znaci da ce sutra sticiuser posted image

clock-img

04.09.2014, 19:53

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

ni to ne mora nista da znaci..ja sam bila nervozna,bolela me krsta,sto me inace ne boli..user posted image Um,da si merila bazalnu,sad bi znala..meni je maslacak pogodila!user posted image

clock-img

04.09.2014, 20:07

clock-img

Anoniman

Vudecemo Von, a kakav sam baksuz dobicu u subotu za slavlje grrrrruser posted image
Nisam merilauser posted image

clock-img

04.09.2014, 20:15

clock-img

serpica

pencil-img

8707

UM i mene boli glava user posted image ali ja misli da je od ovog vremena

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

04.09.2014, 20:44

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Meni i danas nisu dali plavi uput user posted image Nisu mi jasni ovi doktori kao da mi placaju iz dzepa. Znaci bukvalno ih mrzi u drugoj smeni radi samo 1 doktor svi na odmoru. Sada ce mi dati uput u ponedeljak, pa ajd da vidimo i to cudo.

clock-img

04.09.2014, 20:46

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Ja vam se uskoro pridružujem. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

04.09.2014, 20:47

clock-img

Anoniman

Nato da ti sto pre daju uput, strasno su bezobrazni. Ja sam nesto cela slomljena,mozda je i vreme, ne znam sta je, odoh da spavam,laku noc drugariuser posted image

clock-img

04.09.2014, 20:48

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Jeste kod nas ceo dan kisica neka smori. Laku noc UM user posted image

clock-img

04.09.2014, 21:51

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Didy

Ajde crvenokosa user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

04.09.2014, 21:56

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Šerpi bre mnogo me plašiš user posted image kako li je tvom mužu! Jedva preživeo poslednji porođaj a sad ga opet stresiraš user posted image
Ženo divim ti se na hrabrosti!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

04.09.2014, 22:03

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Šerpi bre mnogo me plašiš user posted image kako li je tvom mužu! Jedva preživeo poslednji porođaj a sad ga opet stresiraš user posted image
Ženo divim ti se na hrabrosti!user posted image

Ako bog da da opet poneses mustuluk,zvaces direktno Dr-a jer ovaj moj ce da presvisne vec na pozitivnom testu.user posted image
I nisam bas hrabra,plasim se i ja ali imam jaku volju i zelju.Bog cuva a sreca prati hrabre,pa videcemo.... user posted image

clock-img

04.09.2014, 22:06

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

user posted image jooj da mu nisam u koži

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

04.09.2014, 22:17

clock-img

Didy

pencil-img

7282

IZVORNA PORUKA: serpica

Ajde crvenokosa user posted image user posted image

Tempiram tamo negde na letnjem raspustu da se porodim, pa još malo da sačekamo. Al da smo definitivni, jesmo. Zaista oboje želimo i treće. Čak i deca stalno spominju. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

04.09.2014, 22:25

clock-img

mamin mish

pencil-img

915

Evo i mene opet ovde. Predhodnih meseeci smo malo pauzirali a sad opet na posao.
Meni su trenutno plodni dani sutra ili prekosutra jw O posto je poceo da me ziga janik.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

clock-img

clock-img

mamin mish

pencil-img

915

Evo i mene opet ovde. Predhodnih meseeci smo malo pauzirali a sad opet na posao.
Meni su trenutno plodni dani sutra ili prekosutra jw O posto je poceo da me ziga janik.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

clock-img

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ma bravo user posted image super,user posted image

clock-img

04.09.2014, 22:33

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Didy, svakla cast! Moj utisak tebe izgleda ovako - opustena, topla, smirena, iskrena i vrlo prijatna! I volim sto imas lepu organizaciju sa decom, mislim da ce ti ovo trece zaista upotpuniti harmoniju koju imate. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

04.09.2014, 22:37

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

user posted image divno didy, bas mi je drago!
UM draga, uradi test, nemoj da nas mucis user posted image

clock-img

05.09.2014, 07:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bubulence

user posted image divno didy, bas mi je drago!
UM draga, uradi test, nemoj da nas mucis user posted image

Didyuser posted image user posted image user posted image jedva cekam!

Inace ja mislim da ce stici vetsica, sada sam unu ispratila u vrtic, i imam tupe bolove u stomakuuser posted image
kakav sam baksuz, stici ce u toku dana , ili sutra kada krenem za Bg.

clock-img

05.09.2014, 08:00

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Jutro crtice..
UM mozda i nece da stigne,cekaj,znas i sama da to nista ne mora da znaci.

clock-img

05.09.2014, 08:57

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

svaka cast didy i serpice na odluci!! navijam i vucem vas!~user posted image user posted image

clock-img

05.09.2014, 10:09

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: vonavoj

svaka cast didy i serpice na odluci!! navijam i vucem vas!~user posted image user posted image

user posted image

clock-img

05.09.2014, 10:48

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: serpica

Jutro crtice..
UM mozda i nece da stigne,cekaj,znas i sama da to nista ne mora da znaci.

Serpi sta bi sa tobom?

clock-img

05.09.2014, 11:24

clock-img

serpica

pencil-img

8707

UM nista jos nema user posted image a ti?