writing-img

RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]

clock-img

05.09.2014, 11:36

clock-img

Anoniman

Znaci navijamouser posted image user posted image user posted image

Ni kod mene nista, ali su bolovi tako jaki da kao da ce svakog casa da krene, psoebno krsta i donji deo stomaka, kao prehlada

clock-img

05.09.2014, 11:50

clock-img

serpica

pencil-img

8707

UM i kod mene tako cas me zaboli cas nema,od jutros mi i kao muka neka u stomaku,videcu,mislim da cu sutra da radim betu.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

05.09.2014, 11:56

clock-img

Anoniman

Hajde navijamouser posted image user posted image user posted image Ako ne dodje za vikend i u ponedeljka ja radim testuser posted image

clock-img

05.09.2014, 15:31

clock-img

Anoniman

Crtice gde ste?

clock-img

05.09.2014, 16:22

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Malo mi je muka user posted image jos uvek nema...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

05.09.2014, 16:35

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

IZVORNA PORUKA: serpica

UM i mene boli glava user posted image ali ja misli da je od ovog vremena

Glavobolje bese 2 dana bez prestanka. .u trudnoci me je retko kad bolela ...

clock-img

05.09.2014, 16:50

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

UM , Serpice navijam user posted image

clock-img

05.09.2014, 17:12

clock-img

Anoniman

Hvala Sanjaliceuser posted image Serpice navijam dragauser posted image

clock-img

05.09.2014, 17:21

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Tebi već muka user posted image

UM, Šerpice navijam i vuuuuuuuuuuuuuuuuučem vuuuuuuuuuuuuuuuučem imate da bidnete sve crtice ovde kao pinokio

I flunked anger management! }:->

clock-img

05.09.2014, 17:25

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

UM, Šerpice navijam i vuuuuuuuuuuuuuuuuučem vuuuuuuuuuuuuuuuučem imate da bidnete sve crtice ovde kao pinokio

Hhahhahha kod serpi sve na brzinuuser posted image

Bas me zanima sta ce biti sutrauser posted image user posted image Necu biti pri kompu da cujem serpicine rezultate bete ili testa..

Inace ja ako sam sada ostala trudna, vtp bi mi bio na moje sestre rodjendan, sto bi bilo divnouser posted image user posted image

clock-img

05.09.2014, 17:39

clock-img

superm

pencil-img

3244

Serpice, Didy, velika je to odluka, zene, svaka vam cast!

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

05.09.2014, 19:02

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

user posted image Trco ja rekoh Lesici ja sam kraljica mucnina i povracanja,no evo sad mi vise nije muka user posted image ma kako god saznacu uskoro na cemu sam.Ali hvalaaaaa za dugacak nosic.

clock-img

05.09.2014, 20:48

clock-img

Anoniman

Meni bi danas trebao da prodje ciklus, a njega jos nemauser posted image

clock-img

05.09.2014, 20:58

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Timću i čekam :)

mada i ''govorim tiho i nosim test sa sobom'' nije daleko od vas dve user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

05.09.2014, 22:02

clock-img

Anoniman

Hhhahahhaha Trco iz tvojih usta u Bozije usiuser posted image

clock-img

05.09.2014, 22:05

clock-img

serpica

pencil-img

8707

UM imas li nekih simptoma?user posted image

clock-img

05.09.2014, 22:07

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Hihihihi, a jesi ti ono za vreme O bila na distanci sa dragim? user posted image Ako jesi, tipujem na curicuuuuu!!! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

05.09.2014, 22:07

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

svratih da vidim sto se ove dve (UM i SERPI ) ne sele u trudnicke teme user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

05.09.2014, 22:08

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

samo da znate , danas su se oslobodila 2 mesta u trudnicama user posted image . ali ako vas bude i vise lako cemo za mesto user posted image

clock-img

05.09.2014, 22:09

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Torbica

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Hihihihi, a jesi ti ono za vreme O bila na distanci sa dragim? user posted image Ako jesi, tipujem na curicuuuuu!!! user posted image

Da ,da, na distanci ahhaahhauser posted image ono na distanci budimo bolje je za obojeuser posted image

Videcemo posle onog sto je bilo u junu cisto sumnjam da ce bitiuser posted image

Nema ni jednog Serpi, a kod tebeuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 5.9.2014 22:11:38 >

clock-img

05.09.2014, 22:12

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Sumnjivooo! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

05.09.2014, 22:15

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

svratih da vidim sto se ove dve (UM i SERPI ) ne sele u trudnicke teme user posted image

Doco ti povuci malo modeRRatorske veze da nas prebacis tamo user posted image
UM i dalje mi je muka ali ne izgleda mi kao trudnicka,nekako mi onako,kao tesko,evo sad sam pojela dva zalogaja i nisam mogla vise kao da cu da povratim. Drugo nista,imam opet ono peckanje u grudima ali 2,3 puta u toku dana.Nista obecavajuce...

clock-img

05.09.2014, 22:17

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

Doco ti povuci malo modeRRatorske veze da nas prebacis tamo user posted image
UM i dalje mi je muka ali ne izgleda mi kao trudnicka,nekako mi onako,kao tesko,evo sad sam pojela dva zalogaja i nisam mogla vise kao da cu da povratim. Drugo nista,imam opet ono peckanje u grudima ali 2,3 puta u toku dana.Nista obecavajuce...

Serpi jedva cekam tvoje rezultate, radis ujutru test? U koliko?user posted image user posted image

clock-img

05.09.2014, 22:21

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Idem ujutru da radim betu necu test,bar da budem sigurna,i nadam se da ce ako ima nesto i da pokaze jel da? Idem oko 8h

clock-img

05.09.2014, 22:22

clock-img

Anoniman

Eeeeeeeeeeee necu biti tu da cujem rezultateuser posted image Navijam jako da bude iznad 5user posted image user posted image user posted image user posted image