cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Skidanje šminke

clock-img

28.09.2009, 15:33

clock-img

oliveradj

pencil-img

1019

Sa čime skidate šminku sa lica? Ja sam koristila Džonsnovo bebi ulje i u poslednje vreme primetim da me peče ako slučajno uđe u oči, ranije dugi niz godina je bilo super za skidanje i najbolje.

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

clock-img

28.09.2009, 15:42

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Ja koristim mleko za ciscenje lica Nivea Q10 plus,ono protiv bora,imam i neku rukavicu za skidanje sminke ali nisam previse odusevljena njom.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

29.09.2009, 12:25

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Sminkam se svakodnevno vec 10 tak god, ne jaku sminku  ali Eyeliner i maskaru obavezno...i  meni naj naj naaaaj sredstvo za skidanje je Dove sapun!!

Fino mi ocisti lice, ne susui kozu , milina! Nakon toga nanesem hidratantnu anti age  nocnu kremu na lice i eto1

Kao probala sam raznim preparatima i glupostima, samo iscupam jadne trepavice, razvlacim lice ko luda, svasta mi upada u oci i ... da tako nastavim ....izgledala bih ko baba u 35! user posted image

clock-img

30.09.2009, 23:15

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Koristila sam od niveee mlijeko za čišćenje,posebno za oči posebno za lice+tonik,super skida šminku ali mi dosadilo pa sam prešla na maramice za skidanje šminke,mnogo jednostavnijeuser posted image

clock-img

30.09.2009, 23:21

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Tonik za skidanje sminke iz Oriflame-a.

clock-img

01.10.2009, 08:28

clock-img

Anoniman

Sapunom i vodom.

clock-img

01.10.2009, 08:39

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Šminka? Šta je to? user posted image

šalim se, zavisi šta imam od šminke, ali uglavnom sapun i voda (izuzetak maxfactor ruž koji ne može da se skine ničim osim beby uljem)

clock-img

01.10.2009, 12:42

clock-img

TinaMartina

pencil-img

24

Ja sam nedavno kupila Soraya-ino mleko za skidanje šminkei mogu reći da sam zadovoljna. Ranije sam koristila Avon-ovu penu za umivanje i mogu reći da je ona fenomenalna.

clock-img

16.05.2010, 14:51

clock-img

Anoniman

Trenutno imam mleko za skidanje šminke  i sapun - penu za umivanje lice Optimals iz Oriflame-a...

Prvo jedno pa drugo.

Super sam zadovoljna.

clock-img

16.05.2010, 15:29

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ja koristim Bozen rukavicu za skidanje sminke vec oko 5 godina i prezadovoljna sam...Imam jako osetljive oci i od svih tih preparata me peku oci bas bas...A rukavicu samo pokvasim i skida sminku u nekolikom poteza...

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

17.05.2010, 09:57

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Nensi bas sam prije par dana gledala da je kupim,ali sam se pitala kako se odrzava,kada se isprlja,jel je peres?Kako?Koliko cesto?
I jel samo sa njom skidas ili stavis neko mlijeko,nesto pa sa njom brises?

clock-img

17.05.2010, 09:58

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Al sam corava,sad vidim da si napisala da samo sa njom skidas,sory!user posted image

clock-img

17.05.2010, 09:59

clock-img

Lu

pencil-img

15094

user posted image
I za lice i za očiuser posted image
Duplo su jeftinije od niveinihuser posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 17.5.2010 10:00:21 >

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

17.05.2010, 13:42

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Bozen rukavica zakon za sve a nije skupa user posted image

clock-img

17.05.2010, 14:24

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: pepino

Nensi bas sam prije par dana gledala da je kupim,ali sam se pitala kako se odrzava,kada se isprlja,jel je peres?Kako?Koliko cesto?
I jel samo sa njom skidas ili stavis neko mlijeko,nesto pa sa njom brises?

Samo je pokvasis sa vodom i skida super...Posle je operes sapunom i ona kao nova user posted image

clock-img

17.05.2010, 14:27

clock-img

Anoniman

A jel tačno da je tako mokru vratiš u kutijicu...user posted image  user posted image

clock-img

17.05.2010, 14:29

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ja je ostavim da se osusi pa je onda vratim...To obicno bude uvece,i do ujutru je vec suvauser posted image

clock-img

17.05.2010, 14:32

clock-img

Anoniman

E to mi je logičnije, svekrva me ubeđuje da mora uvek da bude mokra - što mi nema logike ionako  ću da je pokvasim... Naravno da bi trebalo da je osušim a ne tako mokru i zgužvanu...user posted image
Hvala , draga ... user posted image

KOja je cena sad....?
Znam da je pre sto godina bila 300 dindži. user posted image

clock-img

17.05.2010, 14:33

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Joj nemam pojma za cenu,ja ovu imam vec par godina...Ali ne verujem da je skuplja od 400-500 din...
I meni je nelogicno da je ostavim mokru,pa ubudjala bi se user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio nensi27 -- 17.5.2010 14:34:22 >

clock-img

17.05.2010, 14:35

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

cera di cupra mleko

user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

23.05.2010, 18:06

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Nensi27 i ostale cure koje ste probale Bozen rukavicu za skidanje sminke;
Ja sam je kupila i sinoc prvi put probala,meni se cini da nije nesto,nekako mi je gruba,imala sam osjecaj kao da grebem lice?user posted image
Cini mi se da mi je opet ostalo pudera,nekako sam ga tesko sa njom skidala?!user posted image
Da li se vama da dobro oprati poslije skidanja sminke?Meni se ne da oprati puder sa nje?user posted image Ostala je kao prljava,prala sam je sa sapunom i mlakom vodom kako i pise u upustvu!

clock-img

23.05.2010, 18:12

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ja nemam tih problema,bas mi sve skine,i koza mi bude mekana kao posle pilinga...A sama rukavica posle pranja bude bela,kao nova...Ne znam u cemu je problem kod tebe user posted image

clock-img

23.05.2010, 18:14

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Pepi, kad god sam posle rukavice korisitla Loreal tonik za dubinsko ciscenje, uvek je na vati bilo pudera. Definitivno rukavica i nije najbolje resenje. I lepo kazes, nikad nemam utisak da sam je dobro oprala. ja sa ociju sminku skidam VICHY mlekom, sa lica, Ismene uljanim tonikom, i na kraju ocistim celo lice Loreal tonikom. Valjda je cisto posle svega toga.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

23.05.2010, 18:15

clock-img

Anoniman

Pepino da nije neki falsifikat, draga? user posted image

clock-img

23.05.2010, 18:16

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Vjerovatno u puderu,stavljam Revlonov puder koji se skida sa svega jako tesko,ostavlja fleke,na posteljinu sam ima mozda godina malo prosula,jos ima fleka!user posted image A obozavam ga,lice bas bude fino i meko kad ga stavim.
Drugarica mi je samo rekla za rukavicu kada je budem duze koristila da malo pauze pravim jer njoj isusi jako kozu,sta znam nismo svi isti,vjerovatno je do tipa koze i lica!?user posted image