writing-img

RE: Skidanje šminke

clock-img

23.05.2010, 18:21

clock-img

pepino

pencil-img

2296

IZVORNA PORUKA: kaliopi

Pepino da nije neki falsifikat, draga? user posted image

Kupila sam u teta Bozaninoj radnji u B.L.,sad....ako su me zeznule,hmuser posted image user posted image user posted image
Original 100%,al nije neki kvalitet izgleda!
Mina ja inace godinama skidam bebi kremama sa tuferima,i poslije naravno vodom,ali naravno nikada se ne skine potpuno,uvijek mi peskir nakon umivanja ostane narandzast od pudera,pa sam mislila da ce od te rukavice biti bolje jer je poput peskira,i nekako skine,ali se ne da oprati,sinoc sam je bas trljala,ma kakav,sva kao prljava...

clock-img

24.05.2010, 19:17

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3441

Godinama skidam sminku Bozen rukavicom.

clock-img

24.05.2010, 19:23

clock-img

minavb

pencil-img

12959

I moja kuma, vec 10 godina koristi tu rukavicu i zadovoljna je. Meni bas ne odgovara. 

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

28.05.2010, 18:15

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Ja šminku skidam Nivea vlažnim maramicama i Hipp kupkom za bebe i oduševila sam se. Ne ostaju mi tragovi po peškiru, sve se skine, super je oboje.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

clock-img

28.05.2010, 18:44

clock-img

Anoniman

Šminku skidam BILO KOJOM kupkom , ali preferiram Palmolive SPA plavu kupku sa zrncima,lepo istrljam lice i dobro isperem. Ja misim da bi mi najveće mučenje bilo kad bi me neko naterao da legnem u krevet sa sve šminkom na licu. U DM-u sam kupila Balea piling za lice koji je odličan u kombinaciji sa Božen rukavicom - odradim piling lica bar jednom nedeljno, i posle namažem Hemelovom kremom za lice na bazi meda. Tu kremu koristim godinama , savršena je,bar meni . 

clock-img

28.05.2010, 21:47

clock-img

Anoniman

Garnijer pure

clock-img

28.05.2010, 21:49

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Verolino jel to onaj masažer za lice?

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

28.05.2010, 21:57

clock-img

Anoniman

Bem li ga.user posted image To je ono sto moze da bude i cleaner, i piling, i maska...Savrseno je..Kosta oko 400 din, ali traje po pola godine...

Nemam sad aparat da ti uslikam pakovanjeuser posted image

< Poruku je uredio verolino -- 28.5.2010 21:59:02 >

clock-img

28.05.2010, 22:01

clock-img

magde

pencil-img

1463

ja za skidanje sminke sam zadovoljna samo IZ BOZEN KOZMETOK ta rukavica evo narucujem je cesto i jedna mi traje skoro godinu zavisi koliko je koristim naravno.nakon to se malo obrisem sa neki tonik bez alkohol i stavljam ili nivea akva odlicna je.

clock-img

28.05.2010, 23:03

clock-img

Anoniman

Godinama sam koristila Loreal Happyderm penu za umivanje, pa posle njihov tonik (onaj zeleni), posto te pene vise nema kod nas, pronasla sam u ''''Jasmin'''' parfimerijama (samo tamo sam vidjala) ''''Deborah clean skin'''' proizvode i odusevljena sam
Za celo lice koristim
user posted image

Za oci
user posted image

A ujutru
user posted image

I posle tonik, isto Debora, u svim opcijama user posted image

clock-img

31.01.2011, 11:31

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Od kako mi je DM otvoren pored stana,tu kupujem i higijenu i kozmetiku...i većinom njihove DM proizvode,kojim sam zadovoljna.

Pa tako i BALEA mlijeko za skidanje šminke,meni je tamanuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”