writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

17.01.2015, 23:34

clock-img

marinchica

pencil-img

663

Nek mene poteraju troje odjednom da zavrsim ja stvar, i aj zdravo. Ako treba za svo troje ovoliko da se mucim(koliko ih zelim), ja cu prsnuti pre ostvarenja. odoh da lupam glavu o knjigu....
Da promenimo taktiku:Necu da zatrudnim dok ne zavrsim faks, necu da zatrudnim dok ne zavrsim faks...
A zavrsavam ga iduceg meseca ili onog tamo.user posted image

clock-img

17.01.2015, 23:37

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Žena sa planom! user posted image

clock-img

18.01.2015, 08:49

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Uuuuu marinchice pa ti ćeš baš da se žrtvuješ user posted image user posted image

Devojke dobro jutro,

jel može neko da mi postavi link sa uputstvom kako da okačim sliku na forum,hvala

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 18.1.2015 9:05:34 >

clock-img

18.01.2015, 10:36

clock-img

nata11

pencil-img

9235

clock-img

18.01.2015, 16:38

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

IZVORNA PORUKA: Didy

Ivanka, meni je nekad skroz degutatntno da se uopšte javim ovde na temi. user posted image

Didy, svako dete se isto ili vise zeli, svako dete je sreca najveca

ja se divim svakoj od vas koja zeli jos decice , meni je to prelepo, moja je zelja da imam troje,a sve manje imam nade za ovo jedno koje tako silno zelim

bila je jednom jedna clanica koja nije imala obzira na nas koji se jos borimo za jedno toliko dugo ali ti i ove divne devojke niste takve...

samo napred ja jakouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

18.01.2015, 16:49

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Joko, ja sad, po sebi i svojim osecanjima shvatam zenice koje se godinama bore za dete.

clock-img

18.01.2015, 18:55

clock-img

konfeta

pencil-img

14

Evo jedno pitanje od mene,nisam sigurna jeli za ovu temu ali svejedno.Dali neka praktikuje self fertility masagge i ima li uspeha sa istom?Zapravo radi se o blagoj samomasazi na stomaku i kazu da pomazeuser posted image pri zatrudnjivanju.

clock-img

18.01.2015, 19:07

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Dobro vece, iskreno ja prvi put sad cujem za to. Javice ti se neko ko zna.
Kiskum, kako si?

clock-img

18.01.2015, 19:10

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Ni ja nisam cula za tu masazu

clock-img

18.01.2015, 19:43

clock-img

marinchica

pencil-img

663

Ivanka, tvoj avatar je iznimno dobar kao stress olaksanje. Evo ja sad sedim i gledam u njega i crkavam od smeha, prsla sam od ucenja.
user posted image user posted image

clock-img

18.01.2015, 19:48

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

On zato i služi, sovica lujkica user posted image

clock-img

18.01.2015, 19:53

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: konfeta

Evo jedno pitanje od mene,nisam sigurna jeli za ovu temu ali svejedno.Dali neka praktikuje self fertility masagge i ima li uspeha sa istom?Zapravo radi se o blagoj samomasazi na stomaku i kazu da pomazeuser posted image pri zatrudnjivanju.

Ja probala jedno vece. Gledala sam snimak na you tube-u pa rekoh da probam... Nista legnem na ledja i masiram stomak kruznim pokretima u smeru kazjke na satu. Prethodno stavim kremu na ruke. Prijalo mi je kad sutradan kad sam ustala ceo dan me boleli misici na stomakuuser posted image uopste nisam primecivala da tako jako pritiskam stomak user posted image tako da vise to ne praktikujem. Ako zelis da probas bolje polako nemoj krvnicki ko jauser posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 18.1.2015 19:54:33 >

clock-img

18.01.2015, 20:03

clock-img

konfeta

pencil-img

14

Hvala na odgovoru ,probacu ovaj mesec da se blago masiram i onako nemam vise sta da izgubim pa ako pomaze saznacu uskoro nadam se.

clock-img

18.01.2015, 20:34

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Ljubi vas Kiškum iz GAK-a :)

Za sreću je potrebno makar troje.

clock-img

18.01.2015, 20:39

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

IZVORNA PORUKA: Kiškum

user posted image

clock-img

18.01.2015, 21:15

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: Kiškum

user posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 18.1.2015 21:16:12 >

clock-img

18.01.2015, 21:34

clock-img

Bekolino 25

pencil-img

682

Crtice evo i ja da se javim imam jednu lepu i jednu zbunjujucu vest user posted image Lepa je ta da je test pokazao user posted image ja jos uvek nisam svesna samo me brine to sto sam bila pored dece koja imaju boginje ja sam ovcije prelezala pa ne znam da li bi ovo moglo da bude opasno?ko zna neka pomogne bas sam zabrinuta

clock-img

18.01.2015, 21:42

clock-img

Klarisa

pencil-img

142

Svratila da zvirnem sta se ovde desava.
Pozdrav svima, a narocito Sosa Meni, kiskum, Didi i ostalim mojim drugaricama sa ove teme.
VUCEM VAS SVE JAKOOOOOO user posted image
Pridruzite nam se u trudnicama sto pre jer su nam i tamo potrebne drugarice, posto ce uskoro biti dosta upraznjenih mesta kada nase trudnice koje imaju zimske termine predju u mamice :)
user posted image

clock-img

18.01.2015, 21:44

clock-img

marinchica

pencil-img

663

Cestitam bekolino pre svega!user posted image
E sad, ako su ovcije, onda nemas sta da brines, koliko ja znam, ali mislim da neke druge vladaju sad, ne ovcije.
Sve je do imuniteta, neki ljudi ne mogu da se zaraze nikako a hoce. mene su stavljali pored dece s ovcijim ja ih nisam zakacila. ali ih nisam ni prelezala. ako me uhvati kasnije nagrabusila sam. Mozda ce se javiti neka koja je ih je mozda i dobila u trudnoci.user posted image

clock-img

18.01.2015, 21:44

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Bekolino, ja nisam sigurna, mislim da ne bi trebalo da brines ali ipak pitaj nekog lekara.

Čestitam na user posted image user posted image

clock-img

18.01.2015, 21:45

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Kiškum user posted image
Bekolino, čestitam! Znala sam da si trudna. user posted image Ako si preležala, nema bojazni. Opusti se i uživaj u svojoj trudnoći. Moj sin je imao boginje baš kad sam ja bila trudna, moj ginekolog mi je rekao da ne brinem ako sam ih imala.
Joko, za tebe jedan poseban veliki user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

18.01.2015, 21:52

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Bekolino čestitkeuser posted image moj ti je savet da potrazis sto pre misljenje doktora. Ne mora nista da znaci al ti ces biti smirenija kad potrazis savet od dr
sada koliko znam vladaju male boginje a koliko sam upucena male i ovcje su isto

clock-img

18.01.2015, 21:52

clock-img

Bekolino 25

pencil-img

682

Joj bas sam zabrinuta ova deca leze male boginje jedan mali je sad prelezao a ja sam sa njim bila pre 10dana kada je imao nisam znala za trudnocu.Sada njegov mldji brat i danas sam ga srela pa citlala naisla na par negativnih kom.i prepala se.Cak ni folnu nisam pila bas sam zabrinuta.Za par dana cu zakazati pregled.Hvalaaa vucem i Vas user posted image user posted image

clock-img

18.01.2015, 21:56

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

kiskumuser posted image

Bekolino cestitam na crticama. Nemas razloga za zabrinutost ako si prelezala boginje nikakvog rizika nema ni za tebe ni za dete...

clock-img

18.01.2015, 22:01

clock-img

Didy

pencil-img

7282

IZVORNA PORUKA: Maraj

sada koliko znam vladaju male boginje a koliko sam upucena male i ovcje su isto

Ovčije boginje su velike ili varičela. Epidemija velikih je uvek u ovom periodu, pa se o tome ne piše po medijima koliko o malima koje su se sad pojavile posle ko zna koliko godina, ali ima mnooogo manji broj dece trenutno obolele od malih u poređenju sa brojem dece obolelih od velikih boginja. Nemojte plašiti ženu bespotrebno!
Bekolino, ako si ih preležala, nema bojazni za tebe. Ne znam koje si godište, mislim da si čak protiv malih vakcinisana (ako ti je 25 broj godina).

< Poruku je uredio Didy -- 18.1.2015 22:02:12 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...