writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

21.01.2015, 18:48

clock-img

LittleMissMiracle

pencil-img

6

Ja se danas strašno iznervirala... Primila pregnil u ponedeljak i trebala ovulacija sinoć da se desi, ali ja i dalje osećam levi jajnik i temperatura još nije skočila. Sve se plašim da mi ni stimulacija ne pomaže user posted image . Inače sam uzimala kapsule žutog noćurka zbog nedostatka plodne sluzi, ali ništa i dalje. Nada. Baš sam baksuzuser posted image

clock-img

21.01.2015, 20:02

clock-img

marinchica

pencil-img

663

To sam i ja uzimala. I nista. Bilo je sluzi, ali ne i trudnoce...

clock-img

21.01.2015, 20:10

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Pa gde ste mi crtice??? Ja malo spremala slavu pa me nije bilo.

Maraj, navijam jako da bude eskimče.

Buba marice mene već hvata trema, treba izdržati lutealnu fazuuser posted image
Ja prestala da merim BT (bar do sledečeg meseca)ništa ne spavam a i koristim progesteron pa mi nije više to to.

A valerie i tatjana bi mogle malo u topiku znaci trudnoće da nam podele neko iskustvo, pliiiiiz

nedostajale ste mi, drage moje crtice

clock-img

21.01.2015, 20:19

clock-img

Didy

pencil-img

7282

IZVORNA PORUKA: Didy

Jole, kad ćeš nam ti opet u crtice?

Jole, Jole, ja te pitala ovde u temi još u nedelju, a ti me iskulirala. Vidiš da sam nešto naslutila. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

21.01.2015, 20:40

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Pozdrav trudilice! Juče sam vas čitala do kasno ali zato sam odlučila da vam se danas javim. user posted image
Ja svoju vešticu (ne)očekujem sad u petak, ali po bazalnoj temp. i sluzi ovulacija mi je bila 19 ili 20 dc. 20 dana sluz mi je bila poslednji dan, tad smo i imali rizičan odnos. Sad mi temp. stoji na 36.7-36.8. Kontam da će mi svejedno kasniti jer sam pre dve nedelje imala grip, pa se zbog toga verovatno i ovulacija pomerila.
Ništa, čekamo. user posted image

clock-img

21.01.2015, 21:11

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Tatjan@user posted image bravo cestitam od srca

Valerije cestitam uzivaj narednih 9 meseci

Maraj za tebe cvrsto drzim fige i za sve vas i jako user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

21.01.2015, 21:40

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

moguce jole onda iz crtica :) moj dan D je 30.1 a vec planiram da kupim 20 komada testova od sutra da pocnem da radim :) user posted image

lisa vidi kao što rekoh planiram da se nakupujem testova i radim ih ko nenormalna , a usput se sve nadam nešto će me sprečiti da ne poludim mlada user posted image

clock-img

21.01.2015, 21:44

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

user posted image
ja imam samo jedan visoke ostljivosi, pa sam mislila da ga aktiviram u nedelju, 12 dpo (ako izdržimuser posted image )

a ff mi predložio 3 februar, ko da sam ja neka normalna ženauser posted image

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 21.1.2015 21:47:55 >

clock-img

21.01.2015, 21:48

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

haha slatko si to rekla , nisam ni ja posebno normalna, kao što se da primetiti user posted image user posted image

clock-img

21.01.2015, 21:48

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Samo da provjerim kad Didi radi test?user posted image
I da vas sve zaprašim bebećom prašinom i povučem za nos! user posted image
Vi nove prelazite u trudnice, sad ćemo ove januarske debelice da isprašimo user posted image

clock-img

21.01.2015, 21:50

clock-img

mega

pencil-img

153

Caos svima.Dugo me nije bilo,a i nista se nije desavalo da bi vas morala ispitivati.
E,sad ovako.
Zadnju menstruaciju sam imala 22.12.2014.i znaci trebala sam da dobijem 19.1.a jos nisam,inace imam redovne na 28 ili 29 dana.
Jutros radila test,on negativan,a mene nesto bolucka po malo dole u stomaku,i pojavio mi se na dnevnom ulosku malo zelenkast sekret,ali nista jako.
Imam osecaj da cu svaki cas dobiti,kao da mi stalno nesto bucka da izvinite dole,ali nikako je nema.molim vas,pomozite.
Planiram ako ne dodje do petk posle podne da idem do doktora.user posted image

clock-img

21.01.2015, 21:52

clock-img

mega

pencil-img

153

i da zaboravila sam da napomenem,mada mislim da nema veze da sam od 25.do 30.12.bila imala gripu i pila onaj Panklav od 1000 mg.

clock-img

21.01.2015, 22:04

clock-img

marinchica

pencil-img

663

IZVORNA PORUKA: buba.marica

moguce jole onda iz crtica :) moj dan D je 30.1 a vec planiram da kupim 20 komada testova od sutra da pocnem da radim :) user posted image

lisa vidi kao što rekoh planiram da se nakupujem testova i radim ih ko nenormalna , a usput se sve nadam nešto će me sprečiti da ne poludim mlada user posted image

meni stigli daanas, 50 testova za ovulaciju i 50 zatrudnocu. dzaaaaabe. pay pal je keva!
user posted image
fali mi Kiskum....nigde je nemauser posted image

< Poruku je uredio marinchica -- 21.1.2015 22:08:48 >

clock-img

21.01.2015, 22:45

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Didy izvini nisam videla user posted image
ipak je lažna uzbuna, test je negativan, moraću ipak do dr čim stignem jer retko kada mi kasni tako, verovatno je neko čudo od ciste, imala sam i malo promenjen sekret ovog meseca.
Ti si danas dobila? user posted image Hajde ovog meseca čekamo treću sreću user posted image
Marinčice dabogda od svih tih testova iskoristiš samo jedan za trudnoću i ende, ostale da pokloniš user posted image user posted image
Malopre kad sam radila test vratila sam se u vreme kad sam tripovala drugu crticu i kad sam otplakala svaku vešticu. Džabe je da vam kažem da se ne nervirate, znam kako je kad se iščekuje, ali posle nekog vremena sve deluje kao ružan san.
Kiškum, Lisa, Mamice, Ivanka, Soso, Pipi, Mega, Maraj, Bubamarice vučem jako....valjda se još uvek važi porodiljska bebi prašina user posted image user posted image
Kumo kako si? Vidim navratiš samo na brzaka.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

21.01.2015, 22:51

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Da pozdravim sve crtice i da mi sto pre predjete u trudnicke temeuser posted image
Jole nisam znala da radis na drugoj bebiuser posted image Kazu da zena posle porodjaja lakse zatrudni.user posted image a

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

21.01.2015, 23:05

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Diksi user posted image ne radim još user posted image malo mi kasni pa sam pomislila, ko zna...ako se desi odlično! Ako ne, onda tek tamo od prvog rođendana, krećem planski user posted image

clock-img

21.01.2015, 23:08

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Ti kao i jauser posted image
A muz kao nece trece a da izvinise khm khm ne vadi....user posted image

clock-img

21.01.2015, 23:12

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ko će koga tu da zezne user posted image ma ako samo nek se "dešava" user posted image user posted image
Baš je puno žena na rr u zadnje vreme, koje planiraju treće ili čekaju, divno!

clock-img

21.01.2015, 23:20

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Znacemo za 20 danauser posted image

clock-img

21.01.2015, 23:25

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Juhuuu navijamo user posted image user posted image

clock-img

21.01.2015, 23:37

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

I meni prašinu molim! user posted image user posted image
Meni bi ovo bila treća trudnoća i naravno, treće dete. Upravo sam ispekla kolače, mogu na spavanje, pomalo me bole krsta i kukovi, valjda od puno posla danas. Inače u prvoj trudnoći nisam imala nikakve simptome, samo je izostala vetica, ama baš nikakve, a u drugoj od 6 dpo krsta rasturali, počela sam da budem stalno pospana, i posmeđele su mi bradavice 4 dana pre (ne)očekivane veštice. Ne želim da tripujem ali i sad me počinju boluckati, videću sutra. Sutra je 6 dpo. Ili se sprema user posted image , ili user posted image

clock-img

21.01.2015, 23:49

clock-img

rasa_

pencil-img

147

IZVORNA PORUKA: Tanjica81

Raso majka verovatno samo brine...ali znam taj osecaj. Jesi ti radila test?kad ne treba da dobiješ?

Znam da brine, ali meni je samo jos gore. Sutra ujutru cu uraditi test ako u toku noci ne dodje user posted image
Malo je nezgodno jer ne znam kad mi je bila ovulacija ali otprilike znam kad je mogla da bude, od 14-18dc a sad. mi je vec 30dc.

clock-img

21.01.2015, 23:59

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

rasa_ onda bi svejedno već trebao pokazati rezultat. Da budeš sigurnija, pij što manje tečnosti sad da ujutro dobiješ što koncentrovaniju mokraću. U prošloj trudnoći sam test radila 3 dana pre kašnjenja ali uveče, i pokazao se pozitivan ali jeeedva jedva vidljivo. I to nisam piškila od 10 h ujutru do 18 uveče, kad sam uradila test, i pila skoro ništa tečnosti. Posle sam sutradan ujutru ponovila ali mi je bio negativan. Ali svejedno, user posted image mi je kasnila i ja sam bila trudna.

clock-img

22.01.2015, 00:10

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

Bacila sam test, ali sam kupila novi koji radim odmah ujutru user posted image
Rasa kao da pričas o mojim ciklusima, ja nemam pojma kad imam ovulaciju niti kada ću tačno da dobijem jer meni je jedan mesec na 28 dana, sledeći na 33, ponekad čak i na 35 ma ludilo, ko će ga znati. Javljam ujutru čim uradim test . Laku noć crtice user posted image

clock-img

22.01.2015, 00:12

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Laku noć, odoh i ja polako user posted image Javljaj sutra! Ali meni liči da si trudna user posted image