writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

22.01.2015, 06:19

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Vučem vas sve odreda!!!
NosOvi da vi budu k'a u Pinokia user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

22.01.2015, 07:16

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dragr moje crtice,nrke me znaju,a neke ne,ali evo i mene u ovoj temi,cekamo nase druge crtice,trbala sam dobiti 17.januara,ali za sada nisam,medjutim test jos nisam uradila,sve kao cekam da se ne zaletim i ne razocaram,bas se nadam,a opet mi neverovatno da smo iz prve uspeli...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

22.01.2015, 07:24

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Dobro jutro crtice
jekice, raso, navijam za danasnjeuser posted image

clock-img

22.01.2015, 09:08

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Dobro jutro, test mi je nevazeci, moram da kupim drugi. Inace mislim da cu dobiti,pa cu ipak da sacekam jos koji dan.

clock-img

22.01.2015, 09:52

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

Test je negativan... Nema veze, idemo dalje, nešto se dešavalo, a sad šta ko to zna. Selim se u februar user posted image

clock-img

22.01.2015, 09:59

clock-img

mega

pencil-img

153

I moje user posted image jos nema.
Ne znam sta se desava,posto je test negativan.
Samo sam u iscekivanju,mislim da cu ipak sutra kod doktora.

clock-img

22.01.2015, 10:01

clock-img

adulence

pencil-img

7314

ja cekam mm slobodan dan,pa cemo zajedno da radimo test,tako smo i prosli put,ako se vestica ne pojavi pre toga...heheheh

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

22.01.2015, 10:10

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Dosla sam samo da vidim ima li to Adulence nesto novo da nam kaze...ima,ima.. user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

22.01.2015, 10:34

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

kako da ubacim sliku?

clock-img

22.01.2015, 10:39

clock-img

Tanjica81

pencil-img

550

IZVORNA PORUKA: Jekica_88

kako da ubacim sliku?

Evo Jekice http://www.ringeraja.rs/forum/forumid_213/tt.htm
Tu imas odgovore na pitanja...

Ej Raso sutra radi...inace cemo da svisnemo...user posted image

< Poruku je uredio Tanjica81 -- 22.1.2015 10:42:11 >

clock-img

22.01.2015, 10:43

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Da ne idem u off ali pogledajte i OVU TEMU

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

22.01.2015, 10:51

clock-img

Tanjica81

pencil-img

550

E nisam ni znala za ovo?user posted image
Svaki dan nešto naucis.user posted image

clock-img

22.01.2015, 10:51

clock-img

cockic

pencil-img

4591

adulence navijam za user posted image mi smo sa sinom muckali godinu dana,a ceru napravili iz prve,tako da je moguce da ste vec u prvom mesecu muckanja,nesto lepo smuckali user posted image

clock-img

22.01.2015, 10:59

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Dobar dan devojke! user posted image
Jekice, baš čudno, a moguće je i da je biohemijska jer je postojala beta u krvi. user posted image
Kod mene ništa novo, počiju mi grčevi a i bazalna mi je danas pala na 36.6 pa verovatno kreće... Jedino ako se sutra vrati na visoku onda i ima nade. Sutra bi trebalo da nedobijem user posted image

clock-img

22.01.2015, 11:04

clock-img

Lota

pencil-img

609

adulence, kao nagradu za strpljenje dobices dve jake crte user posted image user posted image .
rasa, navijam user posted image .

Sta je sa Kiskum? Verovatno joj malo treba odmor.

Prosla nam je slava. Od obaveza koje sam imala, nisam stigla previse ni da razmisljam. Danas idem na kontrolu, u ponedeljak uzimam rezultate analize uzorka, pa dalje na analize koje mi dr. bude rekla da odradim.

clock-img

22.01.2015, 11:05

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

Ma opet mi se pojavila jako bleda crta, malo se više vidi nego juče, a iz prva opet mislila da je negativan. Ma idem kod drugarice da vadim betu pa da vidim šta se događa. Ako jeste T mora da bude veća nego pre neki dan.

clock-img

22.01.2015, 11:06

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Jekice vidiš! Ja mislim da si trudna, idi proveri betu tako ćeš biti najsigurnija! Držim fige jako!

clock-img

22.01.2015, 11:18

clock-img

Lota

pencil-img

609

Jekica, ako se vidi crta onda si trudna user posted image , ali najsigurnije ti je da izvadis betu. Navijam user posted image

clock-img

22.01.2015, 11:21

clock-img

madre

pencil-img

6600

druuugariiiiuser posted image
citam svaki dan ali ne mogu da pisem sa tel, sada sam uspela da uhvatim racunar...
vidim da nikako nema kiskum, a secam se da se poslednji put javila iz GAKa, pa se onako i brinemuser posted image
adulence, verujem da si sigurna u trudnocuuser posted image
jekice, sve ce ti biti jasno kada stignu rezultati bete, mi navijamo!
ivanka, ovaj put si mi delovala skroz trudno, posmatrala sam i bila sam sigurna da jesi... je l stigla prava menstruejsn?
didy, znam kako je to biti ubedjena da si trudna i onda te samo osamari user posted image ili negativan test! idemo u sledeci krug...
ja cu dobiti prekosutra, pala T, sise splasle, test jutros negativan... meni zapravo najteze pada cekanje ovulacije narednih 45-50 dana, majku muuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

22.01.2015, 11:38

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Sto se tice mog testa donekle je validan, izgleda da ga nisam dobro umocila... user posted image
user posted image jos uvek nema, nemam nikakvih simptoma osim gladi i opet kao da vidim jakooooo bledu crticu. Prosle godine kad sam je videla dr mi je rekla da nije pozitivan test nego da je to linija koja uvek postoji.
ako ne dodje do sledece sedmice uradicu jos jedan test, mozda je rano uradjen. Uffff :(

clock-img

22.01.2015, 11:41

clock-img

madre

pencil-img

6600

raso, koji ti je dan ciklusa? kada treba da dobijes? posle koliko vremena si videla tu drugu crticu i da li je rozikasta ili sivkasta/belicasta?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

22.01.2015, 11:57

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

adulence, već ti kasni, znači možeš već napraviti test, nemoj da se plašiš user posted image Ovako si u neizvesnosti, ajde radi testić ujutru! user posted image

rasa_ ako je crta rozikasta ma koliko bleda bila, znači trudnoću. Nisam ispratila, da li ti kasni ili?

Mene opet počinju krsta boleti... Mrzim kad razmišljam o simptomima, idem nešto pametno raditi. Kuckamo se kasnije!

clock-img

22.01.2015, 12:30

clock-img

Tanjica81

pencil-img

550

Jekice i Raso i moja je bila svetla i ja sam napusala da je negativan pa sam al dan opet uradila jer sam bila ubedjena da sam trudna. Ja bih ponovila sutra...da sam na vasem mestu.

Joj Madre ri tvoji ciklusi i mene izluđuju(ne mogu ni zamisliti tek tebi kako je).

Da vas podsetim na Serpicin recept. :-)

Sve vas user posted image i vuuuuuccceeeeeem.

clock-img

22.01.2015, 12:33

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Tanjica81

Jekice i Raso i moja je bila svetla i ja sam napusala da je negativan pa sam al dan opet uradila jer sam bila ubedjena da sam trudna. Ja bih ponovila sutra...da sam na vasem mestu.

Joj Madre ri tvoji ciklusi i mene izluđuju(ne mogu ni zamisliti tek tebi kako je).

Da vas podsetim na Serpicin recept. :-)

Sve vas user posted image i vuuuuuccceeeeeem.

user posted image verujte da deluje a ne kosta nista,
Crtice vucem jakooo,polako nam se prazni mesto u temi,cekamo vas user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

22.01.2015, 12:54

clock-img

rasa_

pencil-img

147

ovulacija mi je bila izmedju 14 i 18 dc, lutealna mi traje 14dana, a danas mi je 31dc. Eto, mislila sam da cu dobiti na 28, ali izgleda da mi jos nisu redovni ciklusi. Pisem sa tel, izvinite ako ima gresaka u pisanju.
Sto se testa tice, smatram ga negativnim. Crtica se skoro i ne vidi, toliko je bleda. Probala sam da slikam ali ne vidi se nista.