cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

22.01.2015, 13:06

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

I bleda crta je pozitivan test. user posted image

Raso trudna si zeno. user posted image

Osale crtice user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

22.01.2015, 13:12

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

I ja kad sam svoj slikala ama baš ništa se nije videlo user posted image user posted image user posted image pa nisam ni kačila sliku da se ne brukam, videla sam je samo na jakom sunčevom svetlu, i to mi se pojavljivala pred očima kad sam gledala na beli deo testa, pa mož znati user posted image I sutradan mi je bio negativan, znači beo skroz, pa sam se utripovala da je biohemijska, ali pošto mi je kasnilo, ponovila sam još jedan i bila je lepa linija user posted image user posted image
Ne bih da te ubeđujem pa da se posle razočaraš, ali važno je da li je bledo roze ili bledo siva. Moja roze je bila i bleđa od one sive koja se posle pojavi.

clock-img

22.01.2015, 13:15

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Draga Soso, volela bih da je tako kako ti kazes, ali nesto sumnjam, pre bih rekla da mi se pricinilo, jer vise je belo sve nego ta svetlaaa roze. Bacila sam test... Idem dalje pa sta bude, sledeci test necu raditi uskoro. Prosle godine me ta prividna linijica, koju sam samo ja videla, spasila od malo vece ciste, a ova ce biti duplo nista. U svakom slucaju hvala vam sto ste uz mene. Svakoj od nas treba podrska.

clock-img

22.01.2015, 13:17

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Uradi betu ili cekaj Svetog Savu i dobijas jedu alapacu kao moju. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

22.01.2015, 13:27

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Ako ne dobijem do Svetog Save, 27.og sigurno pada test. user posted image
Mozda bi se i ponadala da imam grceve i ziganja kao sve ostale zene, ali ja nemam ama bas nista.
ako ne ovaj mesec, neki od sledecih ako Bog da bice dobitni.
Nase je bilo da pokrijemo plodne dane...

clock-img

22.01.2015, 13:31

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

IZVORNA PORUKA: rasa_

Draga Soso, volela bih da je tako kako ti kazes, ali nesto sumnjam, pre bih rekla da mi se pricinilo, jer vise je belo sve nego ta svetlaaa roze. Bacila sam test... Idem dalje pa sta bude, sledeci test necu raditi uskoro. Prosle godine me ta prividna linijica, koju sam samo ja videla, spasila od malo vece ciste, a ova ce biti duplo nista. U svakom slucaju hvala vam sto ste uz mene. Svakoj od nas treba podrska.

Ja sam od februara prošle godine počela da imam problema sa ciklusima. Dobijala na svaka 2 mjeseca. Svako malo se cimala sa testovima. Šta da pomisliš drugo kad ne dobiješ 50 dana. I odem kod dr, pedeset i neki dan ciklusa. Danima prije toga na testu imam blijedu crtu, pa je sjutri dan nema i sve tako. Ja sigurna da sam trudna. Kad sam otišla kod dr na UZ mi nadje neku slobodnu tečnost, tj. cista koja je pukla. A dan prije posjete dr sam imala strašne bolove.

Posle sam pila par mjeseci kontraceptivne pilule i sve se srdilo. U ovoj trednoći sam imala pozitivan test na dan kad sam trebala da dobijem, dakle 30. DC. Blijeda crta, ali roskasta. Po meni je najbitnije da je roskasta, jer su ove sve iz perioda ciste bile bijele, tj. samo toliko koliko razlikuješ da ima nešto.

Evo sad ću vam staviti taj pravi blijedi test:

user posted image

clock-img

22.01.2015, 13:34

clock-img

Peace*

pencil-img

4884

Tvoj je raso bleđi od ovog?
Ja mislim da svaka roza crtica pokazuje trudnoću.
Uostalom, ako imaš 900din, uradi betu i bićeš sigurna šta se dešava.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

22.01.2015, 13:38

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

IZVORNA PORUKA: Peace*

Uostalom, ako imaš 900din, uradi betu i bićeš sigurna šta se dešava.

Kod nas je beta 18€ :)

clock-img

22.01.2015, 13:41

clock-img

Peace*

pencil-img

4884

CG? A i rasa je iz CG? Sorry, nisam znala. Kod nas je 900-1000din.

Ja sam imala i bleđi test od ovog na slici. user posted image

Tasha

clock-img

22.01.2015, 13:43

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Moja je bila još bleđa, pa bukvalno se na fotoaparatu nije videla. Ček da iskopam sliku sledećeg testa, mislim da je imam.

clock-img

22.01.2015, 13:44

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Ne znam je li rasa iz CG? Mislim da ne. Nego se prijatno iznenadih da je kod vas beta duplo jeftinija, otuda uzvik oduševljenja user posted image

clock-img

22.01.2015, 13:48

clock-img

Peace*

pencil-img

4884

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ne znam je li rasa iz CG? Mislim da ne. Nego se prijatno iznenadih da je kod vas beta duplo jeftinija, otuda uzvik oduševljenja user posted image

Ahaaaaaa. user posted image

Tasha

clock-img

22.01.2015, 13:54

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Moja je crtica dosta bledja, tako da definitivno je nema, to je samo pred mojim ocima.
Inace ja sam iz R. Srpske. U mestu gde zivim nema privatne lab tako da otpada bhcg.
hvala vam puno, zaista mi znaci. Ako nista sacekacu jos tri cetiri dana pa cu ponoviti test. A ako vidim opet bledu liniju idem u bolnicu da vadim bhcg.

clock-img

22.01.2015, 13:59

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Raso, evo kažu žene da su imale i bledje od ove. Pitanje samo je li roskasta, ili je onako bjelkasta, kao evaporacijska?

clock-img

22.01.2015, 14:00

clock-img

Peace*

pencil-img

4884

A jesi slikala ti tu tvoju nevidljivu crticu? Mislim, da nam pokažeš, da je ne vidimo ni mi. user posted image
Šalim se malo. Ja držim fige da nisi umislila i da za koji dan vidiš jaču. user posted image

Tasha

clock-img

22.01.2015, 14:09

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

Raso , i meni se jedva danas videla na dnevnom svetlu ta crtica, znaci na slikama se i ne vidi pa sam malopre otisla da vadim krv i bhcg je 27.04 , izgleda da jeste user posted image ali moram u ponedeljak opet jer je mala vrednost. Prekjuce mi je bhcg bila 6.48 a danas 27.04 . Danas mi je 13d od ovulacije ako mislim da je tad bila

clock-img

22.01.2015, 14:18

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

A jesi slikala ti tu tvoju nevidljivu crticu? Mislim, da nam pokažeš, da je ne vidimo ni mi. user posted image
Šalim se malo. Ja držim fige da nisi umislila i da za koji dan vidiš jaču. user posted image

A ja sam tu moju tada slikala, i čak je uhvatila na jednoj slici. ALi nije ulivala povjerenje, ni malo nije bila na roskasto, nego onako kao sivkasta...user posted image

clock-img

22.01.2015, 14:21

clock-img

mega

pencil-img

153

Ja sve cesce idem u wc,imam stolicu po 3-4 puta dan ali redovnu,i malo me stomak boli,ali nista strasno.
Da li se sme imati odnos dok tako menstruacija kasni?
za sada kasni 3 dana,a test negativan.
ne znam vise biti pametna,da li je trudnoca ili se nesto desava,a do sada sve ok i dodje na 28 ili 29.dana.
user posted image

clock-img

22.01.2015, 14:24

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

Crtice šta mislite o mojim rezultatima? Prekjuče 11dpo 6.47 a danas 13dpo 27.04 ? U šoku sam . Ako jeste T da li valjaju ti rezultati ? Zadnji odnos sam imala 9og ?

clock-img

22.01.2015, 14:29

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Konacno rec koju je i dr upotrebila, moja crtica je evaporacijska. user posted image
Jekice, cestitam ti. Iako ne znam oko bete niista ti si trudna. user posted image
Znate sta je cudno, nemam simptome da cu dobiti, definitivno sam mislila po bolu grudi i jos mnogim simptomima da cu dobiti, ali od pre dva dana imam samo zvuk gladnih creva i malo kao groznicu. Da se necu prehladiti. Mada ni to ne verujem.
znate sta cu na kraju, hajde da dam jos koji dan mojoj user posted image ako ne dodje, radim ponovo testic.
Da li odnos koji sam jutros imala moze da pokaze ovaj rezultat? Mozda je glupo pitanje, ali na testu je pisalo posle 1minute pokazuje rezultat a meni je prvo bio sav beo kao da ga nisam ni radila i ponesem ga na posao i posle nekog vremena vidim sve to sto sam videla...
Izvinite na dugom postu

clock-img

22.01.2015, 14:30

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Jekica, beta ti se pravilno duplira, tj raste! Ja mislim da jeste trudnoća ali da je tek pre četri dana došlo do implatacije (ako sam dobro napisala). user posted image user posted image user posted image
Još samo da skontam kako ubaciti sliku...

clock-img

22.01.2015, 14:33

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

user posted image

< Poruku je uredio BubaBubica -- 22.1.2015 14:40:49 >

clock-img

22.01.2015, 14:42

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Uspela sam. E ovaj test je rađen na dan kad sam trebala dobiti, 28 dc. A pre toga sam tri dana ranije radila onaj koji se nije ništa videlo kad sam uslikala, samo se tek nazirala pod raznim uglovima.

clock-img

22.01.2015, 14:47

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

Isti mi je bio test koji sam radila jutros, mozda cak i malo bledja crtica. Ja ne smem jos da se radujem dok ne odradim u ponedeljak jos jednu betu, ali u svakom slucaju vam hvala puno crtice. Raso navijam da jeste user posted image

clock-img

22.01.2015, 15:21

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jekiceuser posted image mislim da je to to