writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

22.01.2015, 17:32

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

user posted image jekice raste beta! trudna si sigurno. ustedela bi zivaca da si bila malo strpljivija sa vadjenjem krvi i testovima, ali te skroz razumem user posted image . ako je 9. bio odnos, do oplodnje je moglo da dodje i 12. na primer, posto nisi pratila bazalnu temperaturu, ne mozes da znas kad je bila O. uopstene aplikacije su po meni glupost, O moze da bude i 10. ili 20.dc.
meni proslog meseca bila 16.dc a ovog 13.dc.
opusti se i u ponedeljak velika beta!
vucem vas sveeeee user posted image

clock-img

22.01.2015, 17:43

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

Hahahha pa naravno da bih uštedela na živcima da sam bar sačekala da mi zakasni jedan dan user posted image nego ovog meseca smo tek krenuli da radimo na tome, i stvarno nisam očekivala da će odmah. otisla bzv kod prijateljice u laboratoriju da popijemo kaficu i ja joj ispričam, kad ona meni hajde da te bocnem, i eto odjednom šok, mala beta, premala ali ko sad da čeka user posted image user posted image i danas ponovimo kad ona četiri puta veća, mada je i dalje premala. Čuj mene, pa mora da bude mala kad sam nestrpljiva user posted image cek.gif] . Hvala crtice, želim i vama što pre jedan ovakav šok user posted image

clock-img

22.01.2015, 22:40

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

ovo je najranije otkrivena trudnoća za koju sam čula, čestitam jekice želim ti laku i lepuuser posted image

clock-img

22.01.2015, 23:29

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

hahaha hvala, za to moram da zahvalim drugarici koja radi u laboratoriji user posted image

clock-img

23.01.2015, 00:05

clock-img

madre

pencil-img

6600

jekice, drago mi je da rasteee, izgleda kao da ce sve biti superuser posted image
kiskum je danas svracala na forum, ali nam se nije javilauser posted image
ivanka, vidim da si tu, kako si, kakva je situacija?

< Poruku je uredio madre -- 23.1.2015 0:07:59 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

23.01.2015, 00:21

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

ostah duzna za moju prvu bledu user posted image

user posted image

clock-img

23.01.2015, 07:20

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Dobro jutro crticeuser posted image
valerie divneuser posted image

clock-img

23.01.2015, 09:04

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Dobro jutro user posted image

Ovde kisa pada, bas je user posted image Mene nesto grlo steze. Izgleda da ce gripa da me hvata.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

23.01.2015, 11:08

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Dobro jutro, kako ste danas? Kod mene jos uvek nema user posted image . izgleda da cu poslusati Sosu i sacekati 27. Mozda mi se posreci. user posted image

clock-img

23.01.2015, 11:13

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Dobro jutro ili podne user posted image user posted image

Valerie jeste bleda ali je rozeee user posted image user posted image

Sosa Mena, sad lepo sa mužićem u krevet i uživajte user posted image

Kod mene ništa novo, bazalna je opet 36.8, juče su me bolela krsta i jajnici i kukovi i noge, sve drugo samo ne stomak, osim na milisekunde. Opustila sam se u toploj kupki ali slabo je pomoglo. Čak sam uveče stavila uložak za svaki slučaj, ali još nema user posted image
A i danas me ništa ne boli. user posted image

Kako ste mi vi? user posted image

clock-img

23.01.2015, 11:15

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Hehehe kod nas dve stanje isto user posted image

clock-img

23.01.2015, 11:48

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Legla bih ja sa muzicem ali pored Manje je to nemoguca misija user posted image
Kad nju uspavam na podne onda cemo moci da se opustimo. Sve cekam da nas pozovu sa folklora da krene ne zna dete sta ce vise od sebe.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

23.01.2015, 12:50

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Buba bubice nemoj samo preterivati sa kupkama u slucaju da jesu user posted image

clock-img

23.01.2015, 13:00

clock-img

pipi_coco

pencil-img

1289

Crtice drage samo da vam mahnem user posted image

Ne mogu da vas upratim puno ste pisale i svašta se dešavalo. Koja god da je ugledla crtice blijede ili debele svejedno i dobila pozitivnu betu malu ili veliku , čestitam od srca user posted image

Ja sam malo u gužvi, a i bolje je tako, barem mi dani lete ko ludi. Prema kalendaru približava se O, a mi oboje slinavi, prehlađeni i nikakvi tako da otpadam iz utrke za ovaj mjesec user posted image , ali nema veze, taman da malo i odmorim od svega.

Sve vas puno user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

clock-img

23.01.2015, 13:54

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

divno jekice user posted image divno valerie user posted image stvarno divan i uspesan mesec !

Ja od danas idem u wc toliko često da mi dodje da stavim pelene!
Moze biti pms ...moze biti user posted image

Uglavnom, bebac mi je dobio temp 38 i predpostavljam da je grip ... deda ga ima i verovatno je zakacio od njega.

Sad sam u ultra zanimljivom trouglo Grip-Boginje-Moguca trudnoca ... wohoooo !

clock-img

23.01.2015, 15:14

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Ne valja topla kupka u trudnoći? Ja sam čitala da ne valja zbog niskog pritiska, jel ima još nešto što sam propustila? user posted image

pipi_coco, ja sam u obe trudnoće na početku bila prehlađena, a u drugoj sam imala esherihiju, a ni to nije uticalo na plod. user posted image

Buba.marice, ne tripujem ali i ja sam svaki čas u wc-u, baš piškim ko nenormalna. user posted image

clock-img

23.01.2015, 15:18

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Meni su dr rekli nikako tusiranje vrelom vodom, kupke i saune....

clock-img

23.01.2015, 16:25

clock-img

Bekolino 25

pencil-img

682

Caos crtice.Pre nego postavim pitanje mamama ili svezim crticama.Da se pohvalim bila sam god ginekologa i na ultrazvuku sam videla jednu malu tackicu i srculence koje kuca u 6toj sam nedelji user posted image user posted image E sada bih Vas pitala meni je ginko rekao da izvadim krv i odredim RH i dam mokracu i sa tim rezultatima dodjem za 3nedelje nista papa nista bris.Jel to okj?Ili da odem kod nekog drugog?user posted image

clock-img

23.01.2015, 16:42

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Iz mog iskustva, odradi briseve. Mene je ešerihija mučila do 17 nedelje, kad me je i poslao da odradim briseve, a do tada krvarenja, injekcije progesterona, a trebalo je samo da je izlečim. Posle sam pristala i na injekcije Longacefa samo da je se rešim, posle terapije ja kao nova, trudnoća uredna. Nije naškodila bebi ali je pravila probleme oko nje. Papa ako si radila u skorije vreme, nije neophodno. Samo ako želiš. user posted image

clock-img

23.01.2015, 17:45

clock-img

Bekolino 25

pencil-img

682

Nisam nista radila bas dugo vise od 5godina i to sam mu i naglasila.Ali eto on kaze samo krv i urin pa za 3 nedelje sa rezultatima da se javim ne znam sta da radim.Nije valjda zaboravio svoj posao user posted image user posted image

clock-img

23.01.2015, 18:28

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Beko, pitala si za savet, ja sam te posavetovala, eto kod mene se desilo to da su zaboravili svoj posao. Pominjala sam im nekoliko puta ali i oni su bili u fazonu, ne treba, kasnije, njima je važnije da se to odradi pred porođaj, ovako beba je zaštićena u plodovim ovojcima, ali ako ima neke bakterije ili gljivice, ti možeš imati problema. U početku mi nije bilo ništa i nisam osećala nikakve tegobe zbog te beštije ali eto, ipak je pravila probleme. Ne kažem da je i ti imaš, ali ako želiš da budeš na miru, odradiš i gotovo. user posted image

Maraj, hvala ti na savetu, nisam znala user posted image

clock-img

23.01.2015, 18:40

clock-img

U nedoumici

pencil-img

4

Hvalaa ti puno. Postavila sam to pitanje u nadi da nisam jedina. Obicno po ultrazvuku je plod manji a kod mene je suprotno. Veci za nedelju dana

clock-img

23.01.2015, 18:41

clock-img

U nedoumici

pencil-img

4

A trudnoca je 10,4 nedelja. Moguce je da sam zatrudela odmah nakon ciklusa a ne na stedini ciklusa

clock-img

23.01.2015, 21:57

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Dobro vece. user posted image je upravo stigla. user posted image
Idemo dalje...

clock-img

23.01.2015, 23:08

clock-img

BubaBubica