cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

23.01.2015, 23:45

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Raso februar je dobitni. Bice to jedna slatka skorpija user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

24.01.2015, 19:59

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Soso pa daj i nama neku vremensku prognozuuser posted image

clock-img

24.01.2015, 20:02

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: Lisa Simpson

Soso pa daj i nama neku vremensku prognozuuser posted image

user posted image

clock-img

24.01.2015, 20:06

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Crtice, samo da vas pozdravim! user posted image Ja ću malo da iskuliram, malo ću da ignorišem ovu temu inače ću samu sebe pojesti. Razmišljam čak i da odem do ginekologa, mada sam bila letos, ništa specifično mi nije rekla, kao sve je ok...

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

24.01.2015, 22:06

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Pozdrav svima user posted image

Kod mene sve isto, gadure nema, počinju me grudi baš boleti... Jajnici sevaju, naročito desni, iz kojeg sam osetila i ovulaciju. Nadam se da su pozitivni znaci. user posted image I danas imam jako bledo braonkast sekret, mislim da mi se i juče učinilo isto. Nekako mi lete dani, što mi baš odgovara user posted image

Kako ste vi?

clock-img

24.01.2015, 22:11

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Dobro vece user posted image

Bila sam danas privatno kod endokrinologa i dobila terapiju Glukofaz i Selen. Posto Glukofaza nema dali su mi Siofor u apoteci.
Eto toliko o tome da problem ne postoji (to su mi rekla dva endokrinologa). KOntrola za sest nedelja i najmanje 3 meseci ne smem da planiram trudnocu.

Lisa ti ces april, Maraj je sad pecena user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

24.01.2015, 23:37

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

Bubice sve lepi znaci :)

Kod mene osim piskenja koje me vec mnogo nervira nista drugo. Ok i danas me je probolo kao da sam sela da izvinete na neki kolac, al desavalo mi se u pmsu ...
Sto se starosti trudnoce tice moja je bila uvek nedelju do dve starija i sve bilo ok user posted image

Soso mogu li i ja dobiti prognozu? user posted image

clock-img

25.01.2015, 07:07

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Dobro jutro crtice drage user posted image

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Lisa ti ces april, Maraj je sad pecena user posted image

Jao soso mnogo mi se svidja tvoja prognoza user posted image
i bolje sto su ti dali lekove. Sad ce oni sve da izregulisu user posted image

clock-img

25.01.2015, 09:06

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

navijammm user posted image

IZVORNA PORUKA: buba.marica

probolo kao da sam sela da izvinete na neki kolac

ja procitala kolač, pa zamisljam kako li to boli user posted image

buba marice, maraj, bubabubice user posted image samo jos malo!!! jedva cekam da vidim vase crtice!

< Poruku je uredio Valerie -- 25.1.2015 9:12:57 >

clock-img

25.01.2015, 09:38

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Ala smo se otanjile za februar, ja danas radila test 12 dpo negativan, po svoj prilici selim se u februar-
Soso a da pogledaš u kuglu još jeda''reduser posted image , možda ipak februaruser posted image

Soso zašto ne bi radila na bebi 3 meseca pa i u trudnoći i na stimulacijama i ... se pije sioforuser posted image

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 25.1.2015 9:40:22 >

clock-img

25.01.2015, 09:42

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Lisa ne smem zbog Selena kontraindikovan je sa trudnocom. A njega pijem zbog stitne. Nije april daleko user posted image

Buba Marice mart je tvoj user posted image

Maraj ocekujem neko cascavanje za koji dan. user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

25.01.2015, 10:33

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

lisa, rano je, ne odustaj jos user posted image navijammm user posted image

clock-img

25.01.2015, 10:37

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Lisa soso valerie i ostale crticeuser posted image ja za pet dana radim betu. Nadam se user posted image user posted image
i ja sam procitala kolačuser posted image

clock-img

25.01.2015, 11:44

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

I ja sam pročitala kolač user posted image user posted image user posted image Imam i ja takva probadanja, ponekad i samo kad se sagnem ili pomeram, hodam. Sećam se da sam imala i sa drugom trudnoćom tako ali ne mogu da se setim vrstu bola, da li je bilo ovako isto.

Ja još nisam dobila, bazalna 36.7.

clock-img

25.01.2015, 12:05

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Maraj bice to fantasticna beta user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

25.01.2015, 12:06

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

Drage crtice, jutros sam uradila još jedan test i jasno sam videla user posted image . Sutra ću da ponovim betu još jednom da budem mirna da lepi raste i to je to. user posted image
Iskreno sam iznenađena da je uspelo iz prve ali sam i srećna naravno, Želim vam od srca svima da što pre ugledate svoje user posted image

clock-img

25.01.2015, 12:07

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Jekice cestitam jos jednom. user posted image

Moj ti je savet mani betu nego cekaj dve nedelje i onda na uz. Sve je to super.

Patrijarh Pavle

clock-img

25.01.2015, 13:31

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

hvala Soso na prognozi user posted image

haha slatko me nasmejaste za ovaj kolac user posted image user posted image

još 5 dana da izdržim pa da mogu da odahnem od ovog iscekivanja !

jekice bravo bravo , cestitam od srca user posted image user posted image

lisa meni se to nesto cini rano user posted image

< Poruku je uredio buba.marica -- 25.1.2015 13:32:53 >

clock-img

25.01.2015, 14:12

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Ja sam prvu trudnoću dobila pozitivan test u tom periodu, istina da je bio toliko bled da kad sam ga slikala nije se videlo na slici, i to sa testom normalne oset__ljivosti, ovaj jutrašnji je bio onaj visoke oset__ljivosti, tako da ja kontam moglo bi se neeeešto videti. user posted image

Maraj navijam za tebe jako, držim fige pet dana ih ne ispuštamuser posted image

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 25.1.2015 14:23:25 >

clock-img

25.01.2015, 14:32

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Hvala drageuser posted image user posted image

clock-img

25.01.2015, 16:33

clock-img

wikica

pencil-img

5

drage crtice, danas mi je 21dc LH trakica je pokazala pozitivno, tj test crtica mnogo tamnija od controlne, kad da krenem u akciju ?? prehtrodna dva meseca sam pokusavala da otkrijem O ali je očigledno nije bilo.. sad sam se bas obradovala... user posted image

clock-img

25.01.2015, 19:22

clock-img

madre

pencil-img

6600

wikice, u akciju kreci odmaaaahuser posted image user posted image
maraj, za tebe posebno navijamuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 25.1.2015 19:26:39 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

25.01.2015, 19:38

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: Didy

Crtice, samo da vas pozdravim! user posted image Ja ću malo da iskuliram, malo ću da ignorišem ovu temu inače ću samu sebe pojesti. Razmišljam čak i da odem do ginekologa, mada sam bila letos, ništa specifično mi nije rekla, kao sve je ok...

ovo ti je jako pametna odluka, nosim se mislju da uradim isto, da se malo opustim i rasteretim po tom pitanju...
verujte drugari, meni je moje dete stvarno dovoljno, nisam gramziva, volela bih jos dvoje dece ako moze, ako ne sta cu, presrecna sam sto njega imam! ALI ja njemu nisam dovoljna, usamljen je, treba mu bata/seka, redovno me pita kada cu da mu rodim, a ja nemam odgovor na to pitanje... grli malu decu nasih prijatelja i steze vilicu od miline tada! bio bi tako divan stariji bata! tuzna sam zbog toga jakoooo, stvarno me to mnooogo opterecuje!
danas sam dobila, tako da idemo dalje...
sve vasuser posted image

clock-img

25.01.2015, 19:42

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: madre

IZVORNA PORUKA: Didy

ovo ti je jako pametna odluka, nosim se mislju da uradim isto, da se malo opustim i rasteretim po tom pitanju...
verujte drugari, meni je moje dete stvarno dovoljno, nisam gramziva, volela bih jos dvoje dece ako moze, ako ne sta cu, presrecna sam sto njega imam! ALI ja njemu nisam dovoljna, usamljen je, treba mu bata/seka, redovno me pita kada cu da mu rodim, a ja nemam odgovor na to pitanje... grli malu decu nasih prijatelja i steze vilicu od miline tada! bio bi tako divan stariji bata! tuzna sam zbog toga jakoooo, stvarno me to mnooogo opterecuje!
danas sam dobila, tako da idemo dalje...
sve vasuser posted image

O Madre draga user posted image ispunice Bog malom decaku zelju i dobice batu ili seku,ja verujem u to.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

25.01.2015, 20:04

clock-img

madre

pencil-img

6600

serpiuser posted image nadam se da hoce, ali i sa te strane nisam mirna! to ce biti vec velika razlika u godinama koja ce se duuugo osecati... moja sestra je mnogo mladja od mene i mi tek sada imamo odnos koji lici na sestrinski. naravno, bolje ikad nego nikad!
danas sam isla da gledam kuce, razmisljala sam da mu kupim bisona, da bar malo upotpunim tu prazninu koju oseca. da ima sa kim da se igra, juri, prevrce, smeje... mozda vam zvuci smesno/tuzno, ali tako je...

inace, ja nikada nisam pisala o ovome i necu vise...
jer sam zahvalna sto smo zivi i zdravi, to je najvaznije!

< Poruku je uredio madre -- 25.1.2015 20:06:06 >