writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

25.01.2015, 20:52

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

madre potpuno razumem o čemu govoriš i verujem da ti nećeš morati da čekaš toliko na sovje crtice da bi razlika bilo šta značila.
Ja inače imam brata mnogo mladjeg od sebe sa kojim imam odnos koji bih poželela svakome.
Već sledeći mesec ćeš se možda obradovati crticama i smejati svom trenutku slabosti user posted image user posted image

maraj drzim ped dana palčeve i ne puštam user posted image

meni je ovaj forum i ova tema mnogo olakšala zaista .... osećam se rasterećenije kada sa vama podelim misli umesto da gnjavim okolinu koja ima drugačije ciljeve i razmišljanja ... sve vas user posted image

< Poruku je uredio buba.marica -- 25.1.2015 20:54:26 >

clock-img

25.01.2015, 20:55

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Madre, draga moja, user posted image od srca ti želim da dobiješ uskoro jedno, pa odmah za njim i drugo, da oni budu bliski, a veliki bata da ih čuva. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

25.01.2015, 21:27

clock-img

madre

pencil-img

6600

zene moje drageuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

25.01.2015, 21:41

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Madre nemas razloga da se osecas krivom. Ja mislim da su ti zelje i razmisljanja potpuno ljudska i normalna. Uzivaj sto imas dete koje ume da voli, nadam se da ce mu se zelja brzo ispuniti.

P.s. i meni su bisoni mnogo slatki, najbolje bi bilo da dobije obauser posted image i user posted image

Wikice obavezno akcijaj i pre tracice tako poducavaju i na ff moze ti se desiti da ti je tracica i O isti dan, cak i da imas O i bez pozitivne tracice ( da propustis da detektujes Lh surge, s druge strane mislim da su sanse za bebu bez akcije tankeuser posted image

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 25.1.2015 21:48:58 >

clock-img

25.01.2015, 21:59

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Madre u ljudskoj biti je da covek uvek zeli vise. Sto je i normalno. Svesna sam da nam je Bog dao Manju ali ipak zelim jos i ne osecam da sam pohlpna niti nezahvalna. Pa ako Bog dao je, ako ne postojume njegovu volju. Jedinica sam i znam kako je odrastati sam, a to iskreno ne zelim svom detetu. Pa makar se slagali ko buve u vreci uvek ce tu biti jedno za drugo.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

25.01.2015, 23:53

clock-img

Klarisa

pencil-img

142

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Dobro vece user posted image

Bila sam danas privatno kod endokrinologa i dobila terapiju Glukofaz i Selen. Posto Glukofaza nema dali su mi Siofor u apoteci.
Eto toliko o tome da problem ne postoji (to su mi rekla dva endokrinologa). KOntrola za sest nedelja i najmanje 3 meseci ne smem da planiram trudnocu.

Lisa ti ces april, Maraj je sad pecena user posted image

Draga Soso, ovo su dobre vesti. Brzo ce proci 3 meseca, a onda u akciju. I ja sam uspela da zatrudnim tek kad sam stitnu dovela u red.
Cekam te u trudnicama!!! :)

clock-img

26.01.2015, 08:20

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

madre user posted image draga, potpuno te razumem. i za decu i za zivotinje. to je sve potpuno normalno i lepo je sto tako razmisljas. opusti se bar malkice. ako tako voli malu decu, bice veliki pomocnik sa 4 godine, ali i sa 5,6,7. manje ce se mlatiti, a vise ce biti uzor i veeliki vazni bata. nijedna razlika nije prevelika. a sigurna sam da ce vrrrlllo brzo user posted image
meni su moje godine vise bile problem user posted image

clock-img

26.01.2015, 09:42

clock-img

superm

pencil-img

3244

Madre, Soso user posted image user posted image Tako sam se i ja osećala, razumem sve! Navijam za sve vas!

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

26.01.2015, 09:48

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

madre,soso,bice jos beba!!user posted image user posted image didy,takodje!!
Virkam s vremana na vrema (kad imam vremena)user posted image

clock-img

26.01.2015, 11:15

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Klarisa, Superm, Von user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

26.01.2015, 14:11

clock-img

madre

pencil-img

6600

hvala vam, drugari, na lepim recima, podrsciuser posted image moj deckonja sada ima 4 i po godine, tiker nisam dugo menjala! zato se brinem... ali kao sto rekoh, necu vise o tomeuser posted image
soso, ono sto sam ja htela reci jeste da nisam opterecena drugom bebom zbog sebe, vec zbog njega. bila bih mnooogo opustenija i strpljivija da nisam svesna situacije.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

26.01.2015, 14:32

clock-img

pipi_coco

pencil-img

1289

Madre nemoj sebe da kriviš, to što osjecaš je sasvim normalno, i da se osjecaš zahvalno što imaš vec jedno djeta i da istovremeno želiš i drugo u isto vrijeme, pa i poslije ukolko poželiš trece ili cetvrto svejedno ( po mojem skromnom mišljenju) user posted image

Mi ovih dana kao što rekoh malo zabušavamo zbog prehlade, ali nikad se ne zna, nije gotovo dok vještičara ne otpjeva kraj user posted image

Sama se sebi nekada divim koliko mogu biti pozitivna, a nekada se bacim u takav ocaj da je to strašno user posted image Luda žena, eto.

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

clock-img

26.01.2015, 18:04

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

kao što sam i rekla, ponovila sam betu danas, 4 dana posle rezultata od 27, i danas je beta 298, definitvino sam trudna lepo je porasla, nadam se da je taj rezultat dobar za 3 dana kasnjenja ciklusa. Crtice želim vam svima da što pre napustite ovu temu i da trudnujemo zajedno user posted image user posted image . I dalje sam u šoku .

clock-img

26.01.2015, 18:12

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jekice divnouser posted image

clock-img

26.01.2015, 18:33

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Maraj, za koliko dana radis betu? user posted image
Jekice, uzivaj u user posted image user posted image

clock-img

26.01.2015, 20:04

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Raso u petak user posted image jos tri dana neizvesnosti

clock-img

26.01.2015, 20:27

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Dobro vece crtice user posted image

Kako ste mi danas?

Patrijarh Pavle

clock-img

26.01.2015, 20:41

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

Dobro vece crtice user posted image
Meni danas nesto nije dan ... sve vas grlim i nadam se da je sutra lepsi i bolji :)

clock-img

26.01.2015, 20:41

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Helo Maro, kuliramo user posted image

clock-img

26.01.2015, 20:43

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Meni je ceo dan komp bio u kvaru. Ne zna se ko je od nas vise patio. user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

26.01.2015, 20:44

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Maro user posted image
Meni onako, manje-više standardno, osim što sam bila na masaži pre nego što sam pokupila decu iz vrtića. user posted image Nirvana. user posted image

clock-img

26.01.2015, 20:48

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Didi jel znas sta je najveca kazna?
Kad si fizioterapeut, a ne mozes da izmasiras samu sebe. user posted image
Kako bi mi sad legla masaza. Kad me popa masira iskrivim se ko kifla. user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

26.01.2015, 20:48

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Ja se spremam da odem na masazu 5 meseca i nikako uvek su mi je preci neki dzemper ili farmerice. Mada od racuna retko sta i da ostane.user posted image

clock-img

26.01.2015, 20:50

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Ja idem bar jednom mesečno, ovo mi je drugi put ovog meseca, malo sam s ečastila. A ja obrnuto, poslednje što ću uraditi jeste da ću kupiti neke krpice.

clock-img

26.01.2015, 20:53

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Nato sacekaj jos pet meseci i dobijas masazu gratis. user posted image

Da sam u Zrenjaninu pa da imam gde da odem. Ovde u selu mogu samo da mastam kako izgleda masaza.

Patrijarh Pavle