writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

11.01.2015, 14:40

clock-img

Anoniman

Dobrodosl Jekice user posted image opisala si ciklus kao da opisujes moj :) prvog bebca smo pravili oko 6 meseci jer nisam imala pojma kada su mi plodni dani... Isla na folikulometriju, radila test za ovulaciju i nista... Na kraju odustanem i kazem ma kako bude... I bude bas taj mesec kad smo bili na moru :) neocekivano! Tako da je moj savet samo muckanje sa sto manje opterecenja i stresa! To je najbolji recept.

clock-img

11.01.2015, 15:07

clock-img

pipi_coco

pencil-img

1289

Trco imala sam i ja te luđacke cikluse poslije kiretaže ( ne ponovilo se) npr, u januaru 2014. menstruacija je trajala 22 dana, endometrijum zadebljan mnogo, cak me jedan dr isprepadao kako sumnja na djelimicnu molu, užas, eh to je bio stres lvl 9000, kad tad nisam frcnula necu nikad. Pa mi je moja dr propisala te iste tablete što si i ti pila i tek onda se sredilo sve.
Ja kontracepcijske pilule nikada nisam pila, a bili su mi redovni ciklusi.
Ovaj mjesec sam sebi obecala da necu ni gledati kalendar, ni mjeriti temperaturu, ni virit u gace, a u muckanju cu vala da uživam user posted image

Joko fališ user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

clock-img

11.01.2015, 15:47

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Ovo čekanje na crtice stvarno može da pošalje direktno kod psihijatra...
Ja sam danas trebala da dobijem i sva uzbuđena što veštice još nema, kad sasvim slučajno pročitam da je posle klomifena najnormalnija stvar na svetu da koji dan kasni menstruacija... Mislim, zar to nije stvar koju bi lekar trebalo da nam kaže, meni je u dane oko M svaki minut kao godina user posted image

Ljubim vas sve, crtke.

Za sreću je potrebno makar troje.

clock-img

11.01.2015, 16:25

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

Za sad se samo volimo user posted image pa kad bude.

Inace, pratim forum par meseci, oovde prsti od pozitivne energije, i svaki put kad bi neka cekalica objavila srecnu vest, radovala sam se kao da sam ja u pitanju . Zelim vam da sve sto pre ugledate svoje user posted image user posted image

clock-img

11.01.2015, 16:43

clock-img

Dača

pencil-img

122

Piškam svakih deset minuta, ali to pripisujem prehladi. Ide bijeli iscjedak ali ne obilno. Bole krsta i stomak. Grudi nisu nadosle, ali od silnog dojenja vise i ne nadolaze pri ciklusu, niti su osjetljive. To je za sada. Uh,molila muza da mi kupi test, nije stigao user posted image Cekacu, mada znam d abi mi test pokazao i na 27 DC ako jesam T. Mada bas smo kasno muckali, na 17 DC, ima neke nade ako mi ciklus ide na 30 dana. Na 27, nema nikakve sanse user posted image
Joko, gdje si ti, stara cekalice??? Ima li Dace 77? Sta se kod nje desava, zna li neko?

Čuvaj moje srce...

clock-img

11.01.2015, 20:26

clock-img

madre

pencil-img

6600

jekice, dobro nam doslauser posted image
kiskum, a reci ti meni, jesi li radila test?user posted image
daco, daca nam se porodila pre nekih mesec danauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

11.01.2015, 21:00

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Dobro veče, crtice!
Dobro došle nove drrugarrke! user posted image
Dačo, šta znači da si dugo dolila? Iskreno, ja prvi put čujem da dojenje poremeti ciklus. Da odloži prvu menstruaciju posle porođaja, to znam da može, ali nisam nikad čula da je nekome dojenje poremetilo ciklus. user posted image
Ja sam svoje starije dete dojila godinu dana, mlađe godinu i po, a pri tom sam prvu menstruaciju oba puta dobila dok mi još lohije nisu skroz prestale, praktično se povezale lohije i prva menstruacija (mesec dana posle porođaja stigla i menstruacija) i posle toga na 28 dana sam dobiljala uglavnom redovno.
Ja isto kao Trća, ne pratim ništa, ne razumem se u grafikone, u lh trakice, nemam ni iscedak, teški sam duduk. Prvih dvoje smo gotovo pa usput smućkali, a ovo treće nam se baš i ne da tako lako kao prvih dvoje.
Inače, meni su ginekolozi govorili da ću morati na stimulaciju kad budem planirala trudnoće jer mi nije svaki mesec ovulatorni, a na konstataciju da smo oboje dece skoro pa slučajno smućkali, dr reče - Onda ovaj tvoj mora da ima dobre sprintere. user posted image I reče mi da ne čekamo dugo ako planiramo i treće dete, pa smo je, eto, poslušali.
Iskreno se nadam da će ovog meseca biti uspešno. Samo još da sačekamo deset_ak dana za test.   

< Poruku je uredio Didy -- 11.1.2015 21:02:54 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

11.01.2015, 21:06

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

IZVORNA PORUKA: madre

Pa ti znaš, mila moja, da su sva moja ženska prava u ovom mom braku ugrožena i da su mi testovi konfiskovani user posted image

clock-img

11.01.2015, 21:17

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Samo da pustim malo pozitivne energije. user posted image Ja se bližim sredini ciklusa i silno se nadam da će bti O (mada se to nadam svaki put)user posted image

clock-img

11.01.2015, 22:25

clock-img

madre

pencil-img

6600

kiskum, meni to sve nekako mirisi na dobrouser posted image moli muza da ti da jedan za ujutru, kazi mu SAMO JEDAN PLIIIZuser posted image meris li ti bese BT, sta ona kaze?

clock-img

11.01.2015, 22:38

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Kiškum svaka ti čast što si karakter, ja bih uradila testić na crno, u ilegaliuser posted image

clock-img

11.01.2015, 23:58

clock-img

Bekolino 25

pencil-img

682

Dobro vece nije me bilo bas dugo.pre svega zelim Vam sve najbolje u Novoj Godini i tamo septembra bar jednog user posted image da vidimo ko je bio vredan user posted image Meni kasni 3dana stomak me malo steze pa stane a test jos uvek nisam radila kao ne nadam se a u stvari ne bih da se razocaram user posted image Grudi me bole nesto sto nikada nisam volela od hrane sam pocela da jedem ali otkud znam mozda samo umisljam user posted image

clock-img

12.01.2015, 09:08

clock-img

Dača

pencil-img

122

Didy, dr koja mi je dvije trudnoce vodila, tvrdila je da mi je dojenje poremetilo cikluse, a beba mi je imala tada 10 mjeseci?!? Nisam pristala na to objasnjenje, i iskreno, nisam vise mogla da izdrzim oticanje krvi, otisla na KBC, kad sam to rekla dezurnom ginekologu, prokomentarisao je, pobogu, kakvo dojenje,beba vam ima 10 mjeseci, mogli ste jos jedno dijete roditi!!! Predlozio je kiretazu, jer je bio misljenja da bih popila mnogo lijekova i da se opet polipa od 2cm ne bih rijesila. Pristala sam, kazem, samo da se vise rijesim krvarenja koje je trajalo mjesec i po sa jednom pauzom od dva dana.
Dobro jutro, svima, prvi mi je radni dan u ovoj godini, dosla sam sva zbunjena.
user posted image nema, niti uobicajenog smedjeg iscjetka, jutros malo zuckasto ide, i jako boli stomak, kao da svaki tren trebam, ali je nema. 28 DC. Ne znam sta da mislim. Stvarno ne znam, kontam otici do apoteke kupiti test.

Čuvaj moje srce...

clock-img

12.01.2015, 09:17

clock-img

mamica3

pencil-img

948

jutro drugarice,nije ma bilo malo duze i iskreno se nadam da ste mi sve dobro i zdravo i da imamo novih trudnica...
kiskum ja sam kako znas u vise navrata pila klomifen i nikada mi nije kasnila,zato mislim da bi ti mogla vidjeti user posted image

< Poruku je uredio mamica3 -- 12.1.2015 9:19:11 >

clock-img

12.01.2015, 09:17

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Dobro jutro drage moje! Ne stigoh ovih dana ni da vam se javim! Klinci su mi bili mnogo bolesni. Sad pokušavam da nahvatam šta ste pisale i ko kad ne treba da dobije i pogubih se!
Didy sam ubacila jer mi je poslala pp. Hvala Didy i izvini što nisam odmah mogla da te ubacim gde treba!
Ostale molim vas da pogledate spisak sa prve strane i da mi napišete šta treba da prepravim. Ljubim vas sve! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

12.01.2015, 09:45

clock-img

Nikasa

pencil-img

6

Drage moje, srecna vam Nova!!!
Mesecima nisam bila ovde, oko ovih praznika sam toliko jela da sam umirala od mucnine, jutros bzvz uradim test i ugledam user posted image
Jos sam u soku!!! Na poslu sam, ne znam sta da radim, ni kako da se ponasam, i malo mi je frka... ali morala sam sa nekim to da podelim user posted image nisam jos ni muzu saopstila!

Sreca prati hrabre!

clock-img

12.01.2015, 09:51

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

nikasa cestitam!!! samo laganooo user posted image divne vesti!
dobrodosle nove koleginice user posted image
navijam jako za sveeee

clock-img

12.01.2015, 09:55

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Čestitam nikasa! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

12.01.2015, 09:55

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Nikasa pa to je divno,čestitam user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

12.01.2015, 10:25

clock-img

Lota

pencil-img

609

Nikasa, cestitam!!! user posted image
Kiskum, Daca, Bekolino, nadajmo se lepim vestima user posted image
I sve ostale crtice user posted image .
Sutra popodne idem na UZ, nadam se da cu cuti svoje srculence, pa ako bude sve kako treba, vucem vas jako... mogu inace puno da povucem user posted image

clock-img

12.01.2015, 10:26

clock-img

marinchica

pencil-img

663

IZVORNA PORUKA: Kiškum

IZVORNA PORUKA: madre

Pa ti znaš, mila moja, da su sva moja ženska prava u ovom mom braku ugrožena i da su mi testovi konfiskovani user posted image

Kiskum, zena mora ostvariti svoja prava na piskanje, i piskati testove po slobodnom nahodjenju user posted image user posted image

Nikasa cestitam i zelim ti laku trudnocu!user posted image

clock-img

12.01.2015, 10:30

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Nikasa, čestitam ti od srca! user posted image

Drage moje drugarice, sve se ja slažem, i sa ženskim pravima i sa ilegalom kad prava ne mogu da se potegnu, ali sam mu obećala da neću još koji dan, pa makar mesec dva da ispoštujem! user posted image

clock-img

12.01.2015, 10:44

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Nikasa čestitam!!

Dačo, sorry tek sad vidim pitanje.
Naime, pobačaj je bio aprila 2013, krvarila sam negde do ufff.. maja ili juna beše. Pa oko juna kiretaža i onda krvarila opet nekih 14 dana. E onda je kasnila jedno desetak dana i kad je krenula nije se zaustavljala dok nisam popila taj primolut. Pa 3 dana bez uloška i onda od septembra sam bila iole normalna. Dakle septembar jadni i bedni ciklusi do 13 maja kad sam ugledala crtice. Do tad tačno na 27-28 dana jadna i bedna.

I flunked anger management! }:->

clock-img

12.01.2015, 10:44

clock-img

Dača

pencil-img

122

Cestitam Nikasa!!! Sretno i sve najbolje, da ti bude laka i lijepa trudnoca :)
Moj je test negativan user posted image hajde bar da znam na cemu sam.

Čuvaj moje srce...

clock-img

12.01.2015, 16:42

clock-img

madre

pencil-img

6600

nikasa, cestitamuser posted image
kiskum, izgleda da je doslo vase vremeuser posted image
daco, ja sam mislila da to ne bi bila bas zeljena trudnoca... odnosno da ste hteli jos malo da pricekate sa trecom bebom?