writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

12.01.2015, 17:19

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Čestitam, Nikasa! user posted image Uživaj u trudnoći!
Hvala, Mod. user posted image Sve je ok, nigde mi se nije žurilo, nema potrebe da se izvinjavaš. user posted image
Dačo, ja sam isto mislila da nije baš željena trudnoća. Ili ti se vremenom dopalo s nama u crticama, pa postala željena. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

12.01.2015, 17:24

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

IZVORNA PORUKA: madre

kiskum, izgleda da je doslo vase vremeuser posted image

Ih, koliko bih volela... Ali posle silnih razočarenja ne verujem dok mi stomak ne bude pod bradom. Pitala me Maslačak juče kako se osećam, a ja sam joj rekla sve osim trudno, nemam nijedan jedini simptom, naprotiv, osećam se kao da ću svakog časa dobiti. user posted image

Za sreću je potrebno makar troje.

clock-img

12.01.2015, 17:29

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

IZVORNA PORUKA: mamica3
kiskum ja sam kako znas u vise navrata pila klomifen i nikada mi nije kasnila,zato mislim da bi ti mogla vidjeti user posted image

Hvala ti na ohrabrenju, draga user posted image
Ipak ću sačekati još koji dan. Ja zaista nemam više snage za negativne testove. Ne znam zašto, glupo je, ali je meni ipak nekako lakše da dobijem nego da vidim negativan test.

clock-img

12.01.2015, 19:27

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Nikasa user posted image user posted image user posted image . Kiškum bravo i za tebe, karakter si ne viđen još na crticama user posted image , a gde si srela Maslačak ja je odavno nisam videla na forumu.

clock-img

12.01.2015, 19:49

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Pisala mi je na temi Klomifen.
Nisam ja, draga, nikakav karakter, ostale crtice to znaju, ja sam naručivala po sto ovulacijskih i trudničkih testova sa Ibeja i radila test već 10dpo, ali je moj muž rešio da to ne može više da gleda pa smo imali okršaj kad mi je sakrio testove user posted image

clock-img

12.01.2015, 19:59

clock-img

madre

pencil-img

6600

pa majku mu sad je pravo vreme da ti dauser posted image kasni ti, zeno, daj te dve crte da se radujemouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

12.01.2015, 20:08

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Otišao je jutros službeno u Niš, vratiće se sutra, dotad ću se strpeti makar crkla pukla! user posted image
Kako ja vas volim, moje crtke user posted image

clock-img

12.01.2015, 20:24

clock-img

Tanjica81

pencil-img

550

Drage moje samo da vas jako user posted image user posted image user posted image

Kiskum mislim na tebe...

clock-img

12.01.2015, 20:30

clock-img

megi85

pencil-img

259

Nikasa cestitam od srca i zelim ti skolsku trudnocu.
Kiskum draga nemoj nas jos dugo drzati u neizvjesnosti nego sto prije radi testic,ja sam kupila obicnu baby rapid trakicu i 30.dc bile su dvije jasno vidljive crtice tako da ne odugovlaci dugo a mi svi cekamo i navijamouser posted image
Ja prekosutra ulazim u osmu nedjelju i super se osjecam jedino sam neku prehladu pokupila ali borim se nekako.
Lota draga kako si ti,imas li nekih simptoma i javi sutra kako je prosao uz?
Ja na prvi uz idem za 7 dana i ne mogu docekati da vidim je li sve u redu i da se konacno preselim u trudnicke teme pa da vas Lota i ja zajedno sve povucemo odavdeuser posted image
Sve vasuser posted image

clock-img

12.01.2015, 20:33

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Ako sad cmizdrim čitajući vaše poruke, pa se onda smejem posle toga, računa li se kao trudnički simptom? user posted image user posted image

clock-img

12.01.2015, 20:46

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

To megi to nam trebauser posted image , držim fige za UZ. Ne znam Kiškum šta da ti kažem ja kad sam bila user posted image , u jedinoj koja je nešto trajala valjala, plakala sam na reklame za mobilnu telefoniju- STRAŠNO!!!user posted image

clock-img

12.01.2015, 20:47

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

kiskum navijam jako user posted image cekamo najlepse vesti! i naravno da je simptom, ko cmizdri zbog postova user posted image
ja sam plakala ko kisa jer je mm kupio jelku bez busena - ubili su jelkuuuu. pa je vratio na pijacu... bolje da ne pominjem user posted image
grlim vas!

< Poruku je uredio Valerie -- 12.1.2015 20:55:36 >

clock-img

12.01.2015, 21:03

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: Kiškum

Ako sad cmizdrim čitajući vaše poruke, pa se onda smejem posle toga, računa li se kao trudnički simptom? user posted image user posted image

jasta jeuser posted image
nego, mani se tih simptoma! i ti kazes da se ne oseccas trudno, sta ti znas kako se oseca trudna zena, mozda se bas oseca tako kako se ti sada osecasuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

12.01.2015, 21:16

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Jeste vala madre, u pravu si user posted image Evo sad opet talas smejanja user posted image

clock-img

12.01.2015, 22:52

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Valerie

kiskum navijam jako user posted image cekamo najlepse vesti! i naravno da je simptom, ko cmizdri zbog postova user posted image
ja sam plakala ko kisa jer je mm kupio jelku bez busena - ubili su jelkuuuu. pa je vratio na pijacu... bolje da ne pominjem user posted image
grlim vas!

ja sam plakala zbog postova,tacnije zbog jednog kad je nasa draga Lesica stavila sliku sa uz ja se isplakah ko kisa...mislim da mi je tad Wiv prva rekla "ma ti si trudna samo tako" i bih ubrzo sam saznala posle tog plakanja.
tako da plakanje jeste simptom i te kako...vucem vas sve da nam se sto pre pridruzite user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

12.01.2015, 23:55

clock-img

Dača

pencil-img

122

Madre, Didy, zeljena je treca trudnoca, ali nije bas sada planirana. Ove se godine planiramo preseliti u Austriju, ne bih bas isla sa trudnocom dok ne predjemo u Bec svi.
Ali ja sam se crtica pozeljela, i da sam trudna, bila bih luda od srece user posted image
Izgleda da tu ima i prehlade i svega, ipak nisam godinu dana hlace obukla user posted image
user posted image jos nema, ja se nekako tupo osjecam, nema iscjetka, nema nicega. Boli me sve i dalje. Nema jos uvijek nista.
Mada znam da bi mi test bio 100%pozitivan na 28 DC da jesam trudna user posted image Prosli sam pozitivan test imala na 26 DC.

Čuvaj moje srce...

clock-img

13.01.2015, 08:46

clock-img

Anoniman

Dobro jutro čekalice user posted image
Bravo Nikasa user posted image

Potpuno sam sigurna da smo uboli ovulaciju sinoć i osećam se nekako optimistično posebno user posted image Radila sam testove nekoliko dana pred i crta je bila sve deblja a onda su me juče opako boleli jajnici i iscedak je bio "školski ovulatoran " :) nadam se jakooo jakooooo

clock-img

13.01.2015, 08:54

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Dobro jutro, drugarice.
Meni jutros pala temperatura... user posted image

clock-img

13.01.2015, 09:04

clock-img

Anoniman

Kiškum meni je to merenje temperature uvek bilo traumatično kada god želim da pogledam u toplomer i ja sam testo manijak kao i ti user posted image Ja koliko znam bazalna temperatura nije nužno povišena ?

clock-img

13.01.2015, 09:35

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Nije nužno ali ne bi smela da pada. Pad u bazalnoj je nagoveštaj da veštica stiže. user posted image

clock-img

13.01.2015, 09:40

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

žene bre pišite mi datume!

Ne mogu da vas pohvatam ko kad treba ili ne treba da dobije

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

13.01.2015, 09:41

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Modesti, draga, ti si u Nišu?
Tamo mi je muž, reci mu da mi vrati testove!!! user posted image

clock-img

13.01.2015, 10:01

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

kiškum jel da ga malo onako edukativno premlatim il samo da ga fino zamolim?! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

13.01.2015, 10:04

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Mlatni ga onako rođački, od srca user posted image

clock-img

13.01.2015, 10:10

clock-img

Anoniman

Ako je poludeo kao mm nikakve batine ga neće naterati da vrati te testove user posted image user posted image
Kiškum jeste nagoveštaj ali apsolutno ne mora da znači ...veruj mi