Poslednji tekstovi

Deca i OPASNOSTI koje ih vrebaju tokom leta
Opekotine, sunčanica, toplotni udar, ubodi insekata, povrede, letnje viroze... uz uživanje i odmo...
Zdravlje i bezbednost

Retko se govori o "maminim devojčicama"
Nije suština u tome da majku držimo za ruku zauvek. Suština je u tome da znamo kada da je pustimo...
Porodični odnosi

, ali sta da se radi idemo dalje, to je nasa borba. Kad sam se vec javila da vas pitam da li znate koje bih pretrage mogla uraditi pored onih osnovnih koje bi mogle da dovedu do preranog porodjaja? Mada to je kod blizanackih trudnoca tako cesta pojava i verovatno se desava zbog slabosti grlica, jer su bebe zivo rodjene, ali su imale malu sansu da prezive jer je to bila tek 23 nedelja. Moja doktorka koja mi je radila ivf nikako ne voli blizancke trudnoce i od samog starta je zelela da mi se primi jedan embrion, ali tako je ispalo, sta cemo sad. pozdrvaljam vas sve, pratim vac evo druga godina
.
Naravno pricam o embrionima posle aspiracije, a za smrzice nemam puno informacija osim ovih sa foruma.
. Gledala sam tvoje postove i pocetak postupka, imas 39 godina a imala si po 6 folikula na svakom jajniku pa to je sjajno
Ne ukapirah iz postova jeste li zaledili neki embrion?